Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 19 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19
Prikazujem rezultate 451 do 470 od 470
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Samsung S8Not,S8+,Symbian
    Operater
    T-mob,Vip,Tele2,Bon.
    Godina
    60
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dali zna netko koliko ili kaj bi moral platit da raskinem obitelj L ,ugovor je na dvije godine,imam Samsung Galaxy core plus na otplati,bilo receno 20 kn mjesecno a ispalo 40 kn,naime prevarili su me a ja ko zadnja budala nasjeo naravno dok je preslo 15 dana bilo je gotovo za vracati mobitel i ugovor.Za sad je jedan broj vezan ugovorom drugi je slobodan. Sad po tome ispada da niti nemam popust na tarifu. Ovi sa Weba mi vele da idem u Tcentar i da mi drugo ne znaju reci.
    Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
    Symbian & Windows Mobile

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cijena uređaja bez ugovora: 2.698,00 kn
    - Jednokratna cijena uređaja u webshopu 298 kn
    - 1/24 rate za uređaj = 40 kn
    = preostalo za platiti 2358 kn
    Zadnji uredio ispravljach : 01-09-2014 u 09:56

3. 'Hvala' kaže:

Moderator Postignuća:
    SocialVeteranOverdrive25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Bodovi: 45.488, Nivo: 52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vako. Ono kad je bilo,iskoristili smo semu za raskid ugovora bez naknade s Tele2. Pitali smo telefonski kako raskinuti i rekose mejlom ili doci u centar. Mi poslali 19-og i cekali 4 dana i nitko nista. Rok je bio do prvog iduceg mjeseca. Onda sam ja zvao i pitao ih zasto ne odgovaraju i reko sam im da ako se desi da me prosetaju do kraja roka da ce bit veselo. Tada su kao nasli mail i rekli da je sve u redu. Dogovorili smo se da se uredaj otplati na rate (S4) i ugovor raskine bez naknade i amen. Curi su tad deaktivirali SIM i rekli da ce ju brzo prebacit na bonove. To se nije desilo pa je uzela drugi broj od Tele2 na bonove. Nikakvi racuni nisu stizali i neki dan doslo 5000kn i ovrha od nekog odvjetnika. Zvale su ga i on je reko da nema druge tj. da ce morat to platit. Te papire doduse jos nisam vidio jer to je curina pretplata koja glasi na njenu mamu jer cura nema 25 godina koliko je potrebno da budes nosioc te pretplate kod njih. Sta da im napravim? One su se vec pomirile s tim a ja necu pa eto ako je tko imao slican slucaj neka da savjet da ne uletim tamo sa šmajserom. Hvala.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je li:
    a) ovršen i blokiran račun (je li ranije pismeno obavještena da će biti ovršena)
    ili
    b) pismeno obavještena da će biti ovršena (na što može uložiti žalbu)

"Tada su rekli da je sve u redu. Dogovorili smo se da se uredaj otplati na rate (S4) i ugovor raskine bez naknade"
    pitanje: imaš li to na pismeno?

odgovori, pa idemo dalje

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a) Nije.
    b) Prema ovome,je. Doduše,ponavljam,nisam vidio dokumenat iako mi je rekla da je ovrha... To ću nadam se večeras imat u rukama sve.

Kako sam rekao,poslali smo mail sa podacima o ugovoru/pretplati i zatražili pismeno da se ugovor prema svemu napisanome raskine bez naknade kako nas i pripada mogućnost zbog promjene cijena usluga. Detalje maila ću također znati večeras tj. spominje li se unutra otplata uređaja na rate jer ga ja nisam pisao. Ovo što su rekli da je sve u redu i gdje sam ja osobno mobitelom razgovarao sa SZK nemam napismeno,jasno,ipak je bilo telefonski. Kontam,riječ zlata vrijedi a pogotovo sa službenom osobom koja mi se u SZK javila.

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo citata maila koji smo poslali:

Code:
    Poštovanje,

nedavno sam dobila vašu poruku u kojoj ste napisali da morate napraviti
    izmjene u službenom cjeniku od 1.7 te da zadržavamo pravo na raskid ugovora
    bez naknade. Zbog povećanja cijena htjela bih raskinuti ugovor ali uz
    mogućnost da mobitel koji plaćam uz vašu pretplatu koju bih htjela
    raskinuti nastavim plaćati mjesečno kako i do sada.
    Pretplata je na ime ****************, placanje je 200 kn mjesecno i
    mobitel koji imam uz to je samsung galaxy s4.

Molila bih vas da mi se što prije javite te da mi javite informacije kako i
    šta dalje.

Srdačan pozdrav!
    Kao što sam rekao prije,na ovaj mail nismo dobili nikakav odgovor pa smo nakon 4 dana nazvali i pitali jeli došao mail s adrese te i te (ako nije,poslali bi opet,još uvijek na vrijeme). Ženska je provjerila i rekla da jest. Rekao sam joj da su jako neozbiljni kada na takve mejlove ne odgovaraju ili obavještavaju ljude o stanju zahtjeva za raskid ugovora na koje korisnik ima puno pravo s obzirom na sve skupa... Pitao sam je jesmo li poslali na vrijeme i hoće li raskid biti obrađen. Reče žena da hoće i ja zadovoljan. Od tada ništa. Ni odgovora,niti su ih prebacili na bonove kako je dogovoreno,nikakve obavjesti o raskidu niti ijednog računa ili bilo čega vezanog za Tele2 i nas...

Ovo šta je neki dan došlo,došlo je od Vlatka Nadramija (odvjetnik) i u naslovu stoji kao centar za upravljanje potraživanjima. Naslov tj. predmet je opomena pred tužbu. Ne navodi se Tele2 nigdje i nikako tj. piše ovako:

Code:
    Poštovani,kako ni unatoč našoj prethodnoj opomeni, do dana slanja ove Opomene, još uvijek niste podmirili dugovanje prema SVEA EKONOMI d.o.o
    POZIVAMO VAS,ZADNJI PUT,PRIJE PODNOŠENJA OVRŠNOG PRIJEDLOGA,ODMAH PODMIRITE DUGOVANJE
    Sveukupno dugovanje: 5.017,32 HRK
    Rok plaćanja: 15.11.2014.
    Dalje,da sad ne prepisujem,stoji kako će ta SVEA EKONOMI predložiti promjenu sredstva ovrhe i onda dalje grabiti po nekretninama i pokretninama,vrijednosnicama i sl....

Također piše telefonski broj za kontakt a on je 01/6400 875 i na njega je curina mama zvala i rekoše joj da to plati tisuću po tisuću svaki mjesec i da tu nema pomoći te na njeno pitanje o čemu se radi,rekoše joj da je Tele2 njih "poslao" da to riješe...

Nakon raskida ugovora koji očigledno nije raskinut bez naknade,niti jedan račun od Tele2,kako smo se i dogovorili,nije došao do dana današnjega pa samim time nema ni opomene da nešto nije plaćeno a kamoli da nas ova SVEA EKONOMI d.o.o sad goni jer nakon prošle opomene koju spominju da smo dobili od njih, koje također nije bilo, sad tjeraju pred tužbu. Tko je ta pasja SVEA EKONOMI d.o.o i ko tu koga *ebe. Rok je prošao a to definitivno neće biti plaćeno jer su đubrad lopovska. Probat ćemo nazvat sutra Tele2 da vidimo šta se dešava al ovo je neka *ebena mućka.... Bože sačuvaj koji su to prevaranti... Bude li trebalo,dignut ću i Uskok na njih jer ovo je jadno,nisko i van svakih granica normalnog ponašanja...

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    A jesi kontaktirao Tele2 SZK? Ispricas im sve to, kazes kad su bili razgovori i s kojeg broja (imaju snimljeno). Nakon razgovora jos sve fino ukomponiras u mail sa subjectom PRIGOVOR i posaljes im jos i mail.
    Onda se malo s njima poigravas, pa ces morat vjerojatno slat mail povjerentavu njihovom i nakon njih saljes na Hakom.
    Makar, ja bi osobno poslao pricu i potrosackom kodu a i hakomu odmah.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedan od razloga zasto NIKAD na Tele2 mrezu ne bih otisao, pa da onu svoju revoluciju za 50kn ponude..tako mi je prijatelj isto pricao, nesto su mu krivo internet zaracunali, on se zalio itd, i banda lopovska samo prestane slati ista i samo prebaci dug na te nekakve firme..istjerao je na kraju pravdu preko Hakoma, tako da, salji mailove svima, novinama i udruzi potrosac, onom centru za potrosace pri EU itd..neka vide kako se to kod nas radi..

Zalosno u kakvoj drzavi zivimo..

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moj savjet je sljedeći da ako dođe prijedlog za ovrhu od te firme, obavezno u zakonskom roku koji je najčešće 8 dana od primitka tog prijedloga
    uložiti prigovor pismenim putem. jer ako ne uložiš prigovor nakon isteka 8 dana će taj prijedlog postati pravomoćan i moći će ti uzeti lovu s bankovnih računa... npr...

znači uložiti prigovor s dokazima da ste poslali e-mail i da ste zvali itd...

odvjetnik naravno mulja jer želi zaraditi lovu.

Svježe registriran
    Datum registracije
    Dec 2014
    Bodovi
    3
    Nivo
    1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Bodovi: 3, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene zanima ima li itko mail od SVEA EKONOMI?
    Prica ide ovako ja s trbuhom do zuba idem u tele 2 raskinut uhovor i teta mi kaze da nemogu jer imam jos pretplatu 2mj?!
    Ali da bi mogla kao iduci mjesec jer onda je kao zakonski dozvoljen raskid bez nekakvih troskova (to je bio 20.02.2014. ) ja sam rodila 06.03.2014. I nije mi padalo na pamet ici u tele2 radi tog ugovora ali kazem zeni dajte mi onda promjenite adresu slanja racuna svi racuni mi stizu u zapresic a ja sam na drugom kraju grada nije mi bas jednostavno putovat radi toga. Kaze ona ok i ja sretno/nesretna odem van. I kazem ja mm ajd jos ovaj mjesec platimo pa cu raskinut kad ugovor istekne.
    I taj mjesec je bio pri kraju i zovem ja tele2 da mi raskinu ugovor. Gospodo ali vama je ugovor produzen. I ja da nebudem ljena odem s malim u tele 2 i tamo mi kazu da mi je ugovor produzen. Kako produzen?! Pa istekla vam je pretplata i mi smo ga automatski produzili. Ja vec luda reko prvo i osnovno niste mi niti na jednu adresu poslali obavjest o produzenju ja racune i dalje ne dobivam na adresu koju sam vam dala nego mi i dalje saljete na staru. Sada mi izvolite sve atavit na novi adreau i raskinut ugovor. Ok kako zelite a jeste zainteresirani za nasu novu revoluciju (ja vec s upitnicima jel on to mene jebe ili sta) ne nisam zainteresirana. I on veli da je ugovor raskinut i ja sretna odem doma . Nakon nekog vremena stize 1 opomena od svea ekonomija 180kn (naravno na staru adresu) opomenu platim i to je to (bila sam naivna) nakon nekog vremena ponovno pocnu stizat racuni od tele 2 na staru adresu za koje ja nisam ni znala 2-3mj. Kada sam saznala ja zovem tele i kazem im ovo je vec 3x da raskidam ugovor sa vama da mjenjam adresu za racune jeste vi normalni? I zena navodno promjeni adresu i spoji me s drugom kolegicom koja radi na raskidima ugovora prvo mi je pokusala uvalit drugu pretplatu sto dam kulturno odbila i nakon 40ak min sam uspjela raskinut ugovor (za sto i dan danas nisam dobila papire o raskidu na niti jednoj adresi) i tu je trebao biti kraj price. Ali ne nakon 1-1.5mj stize opomena od svea ekonomija za dugovanje od 620kn i ja ju kulturno izignoriram. Cca 2tj nakon toga dolazi opomena pred ovrhu za to dugovanje i ja nazovem gospodu da dogovorim placanje. To je bila srijeda dogovorila sam placanje 26 u mjesecu na 2 rate po 310kn. U petak zove covjek iz svee dobar an samo da potvrdim placanje reko da plavanje ide onako kaoo sam dogovorila s vasom kolegicom prije 2 dana nije se nista promjenilo. Ok hvala dovidenja. U ponedjeljak dolazi poruka da HITNO nazovem svea ekonomi radi dogovora o placanju. I ja nazovem da bi mi covjek reko samo smo htjeli provjerit dali stoji placanje 26kako smo dogovorili ? Ja vec luda A STOJI PLACANJE KAKO SAM DOGOVORILA S VASOM KOLEGICOM U SRIJEDU POZVRDILA KOLEGI U PETAK ZAR JE POTREBNO DA ME SVAKA 2 DANA MALTRETIRATE? STA SAM MUTAVA ILI STA? iskreno ne sjecam se sto mi je covjek odg bila aam pre zivcana. I to je stalo jedno3-4 dana me nitko od njih nije zvao i eto doso 26 ja platila i zovu oni opet. Samo da provjerimo bla bla bla. I kazem ja uplaceno hvala i dovidenja. Da bi oni od 26. Krenuli svaki dan slat po 2 poruke dnevno i 2-3 puta me zvat. Sto je najgore od svega zovu ravno u 8:01 i probude i mene i malog. A s obzirom da njima telefonski ne vrijedi rec prestanite me maltretirat ja bi im poslala na mail (prva opcija) ili na adresu (veceslava holjevca 40). Jer ovo vise nema smisla. Prvo i osnovno zena je apremila moj broj kada sam zvala radi dogovora o placanju bez mog pristanka. A drugo ovo sto oni rade je maltretiranje.Pa ukoliko netko ima njihov mail ljepo bih zamolila da mi ga prosljedi. Kako bih im sluzbeno poslala dopis da me preatanu maltretirat ili cu ih biti primorana prijavit jer telefonskim putema kada im se to kaze ocito ne cuju. Hvala

---------- Post added at 09:35 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

Mene zanima ima li itko mail od SVEA EKONOMI?
    Prica ide ovako ja s trbuhom do zuba idem u tele 2 raskinut uhovor i teta mi kaze da nemogu jer imam jos pretplatu 2mj?!
    Ali da bi mogla kao iduci mjesec jer onda je kao zakonski dozvoljen raskid bez nekakvih troskova (to je bio 20.02.2014. ) ja sam rodila 06.03.2014. I nije mi padalo na pamet ici u tele2 radi tog ugovora ali kazem zeni dajte mi onda promjenite adresu slanja racuna svi racuni mi stizu u zapresic a ja sam na drugom kraju grada nije mi bas jednostavno putovat radi toga. Kaze ona ok i ja sretno/nesretna odem van. I kazem ja mm ajd jos ovaj mjesec platimo pa cu raskinut kad ugovor istekne.
    I taj mjesec je bio pri kraju i zovem ja tele2 da mi raskinu ugovor. Gospodo ali vama je ugovor produzen. I ja da nebudem ljena odem s malim u tele 2 i tamo mi kazu da mi je ugovor produzen. Kako produzen?! Pa istekla vam je pretplata i mi smo ga automatski produzili. Ja vec luda reko prvo i osnovno niste mi niti na jednu adresu poslali obavjest o produzenju ja racune i dalje ne dobivam na adresu koju sam vam dala nego mi i dalje saljete na staru. Sada mi izvolite sve atavit na novi adreau i raskinut ugovor. Ok kako zelite a jeste zainteresirani za nasu novu revoluciju (ja vec s upitnicima jel on to mene jebe ili sta) ne nisam zainteresirana. I on veli da je ugovor raskinut i ja sretna odem doma . Nakon nekog vremena stize 1 opomena od svea ekonomija 180kn (naravno na staru adresu) opomenu platim i to je to (bila sam naivna) nakon nekog vremena ponovno pocnu stizat racuni od tele 2 na staru adresu za koje ja nisam ni znala 2-3mj. Kada sam saznala ja zovem tele i kazem im ovo je vec 3x da raskidam ugovor sa vama da mjenjam adresu za racune jeste vi normalni? I zena navodno promjeni adresu i spoji me s drugom kolegicom koja radi na raskidima ugovora prvo mi je pokusala uvalit drugu pretplatu sto dam kulturno odbila i nakon 40ak min sam uspjela raskinut ugovor (za sto i dan danas nisam dobila papire o raskidu na niti jednoj adresi) i tu je trebao biti kraj price. Ali ne nakon 1-1.5mj stize opomena od svea ekonomija za dugovanje od 620kn i ja ju kulturno izignoriram. Cca 2tj nakon toga dolazi opomena pred ovrhu za to dugovanje i ja nazovem gospodu da dogovorim placanje. To je bila srijeda dogovorila sam placanje 26 u mjesecu na 2 rate po 310kn. U petak zove covjek iz svee dobar an samo da potvrdim placanje reko da plavanje ide onako kaoo sam dogovorila s vasom kolegicom prije 2 dana nije se nista promjenilo. Ok hvala dovidenja. U ponedjeljak dolazi poruka da HITNO nazovem svea ekonomi radi dogovora o placanju. I ja nazovem da bi mi covjek reko samo smo htjeli provjerit dali stoji placanje 26kako smo dogovorili ? Ja vec luda A STOJI PLACANJE KAKO SAM DOGOVORILA S VASOM KOLEGICOM U SRIJEDU POZVRDILA KOLEGI U PETAK ZAR JE POTREBNO DA ME SVAKA 2 DANA MALTRETIRATE? STA SAM MUTAVA ILI STA? iskreno ne sjecam se sto mi je covjek odg bila aam pre zivcana. I to je stalo jedno3-4 dana me nitko od njih nije zvao i eto doso 26 ja platila i zovu oni opet. Samo da provjerimo bla bla bla. I kazem ja uplaceno hvala i dovidenja. Da bi oni od 26. Krenuli svaki dan slat po 2 poruke dnevno i 2-3 puta me zvat. Sto je najgore od svega zovu ravno u 8:01 i probude i mene i malog. A s obzirom da njima telefonski ne vrijedi rec prestanite me maltretirat ja bi im poslala na mail (prva opcija) ili na adresu (veceslava holjevca 40). Jer ovo vise nema smisla. Prvo i osnovno zena je apremila moj broj kada sam zvala radi dogovora o placanju bez mog pristanka. A drugo ovo sto oni rade je maltretiranje.Pa ukoliko netko ima njihov mail ljepo bih zamolila da mi ga prosljedi. Kako bih im sluzbeno poslala dopis da me preatanu maltretirat ili cu ih biti primorana prijavit jer telefonskim putema kada im se to kaze ocito ne cuju. Hvala

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Oct 2014
    Mobitel
    Galaxy S9 Plus
    Operater
    vip, tele2
    Godina
    60
    Bodovi
    4.175
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.175, Nivo: 15
    Bodovi: 4.175, Nivo: 15
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brigita, tele 2 nakon isteka ugovora produžuje ugovor automatski na neodređeno vrijeme (dok ti ne odeš u tele 2 centar i tražiš raskid)
    pišem iz iskustva ... ako pokušavaš telefonom kor.službu , zavlače i to traje , najbolje i najjednostavnije (sigurnije) , otići u t centar i raskinuti ugovor u zadnjem tekućem mjesecu ugovora ,,,i dobiti papir o raskidu ugovora sa datumom raskida
    sve drugo je dug proces dokazivanja ( nevinosti) , u kojem obicno korisnik gubi

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da se ovdje brka ugovorna obaveza i ugovor. Nakon isteka "ugovorne obaveze" (obicno 12 ili 24 mj.) ugovor se automatski produzuje i to vrijedi za sve operatere.
    I kad netko zeli prekiniti ugovor onda mora sam to inicirati kod operatera. S razlikom sto kad se prekida "ugovorna obaveza" onda se placaju penali a nakon toga se bez ikakvih penala moze prekinuti.

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ugovor se ne preodužuje automatski, nego on vrijedi i nakon isteka ugovorne obveze. Znači, kad istekne ugovorna obveza, eventualno gubiš neke pogodnosti koje operater nudi za potpisivanje ugovorne obveze (tako je VIP nudio 50% popusta za SZM tarife sve dok traje ugovorna obveza).
    Napravila si grešku čim si platila prvu opomenu. Time si priznala dug. Trebala si odmah (čim si dobila prvi račun koji nisi trebala dobiti) pisati (preporučeno poslati) prigovor. Imaju 15 dana (radnih) da ti odgovore na taj prigovor - ne smiju te zavlačit inače šalješ pismo HAKOM-u i pišeš što se dogodilo.
    U svakom slučaju, kako je razjaren napisao, svaki raskid ugovora se radi u telekom centru jer onda imaš crno na bijelo dokaz da si zatražila raskid ugovora pa ti je kasnije lakše poslat ih u .. (rodno mjesto).

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    Imaju 15 dana (radnih) da ti odgovore na taj prigovor - ne smiju te zavlačit inače šalješ pismo HAKOM-u i pišeš što se dogodilo
    Nije bas tako. Meni HT odgovara na pregovore nakon 50 dana. Žalio se Hakomu na takvo postupanje i odgovorili mi da to toleriraju operaterima, ali ne toleriraju korisnicima ako zakasne jedan dan nakon roka od 30 dana.
    Frazu "telekom mora odgovoriti u roku od 15 dana" možete objesiti mačku o rep

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trebao si se zaliti MINGO-u a ne Hakom-u
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesam, tocnije državnom inspektoratu unutar mingo-a.
    Odgovorili mi da su moju žalbu prosljedili Hakomu

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svea ekonomi nam je slala sms poruke danima ali kako je odjeb lansiran,nista im nismo uplatili. Javili su se opomenom pred ovrhu i zvali smo i rekose 1000 mjesecno ali ni kune nisu dobili. Nakon toga su danima davili porukama al ćorak. Tele2 nam je reko da su oni s nama raskinuli ugovor a obavjest nisu poslali niti ista slicno. Poslao sam im mail u kojem sam pitao kome su i kada poslali obavjest o tome na temelju cega nas gone. Nitko nista.... Veceras cu opet poslat malo plasljivih mejlova pa ce odgovorit...

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    Nije bas tako. Meni HT odgovara na pregovore nakon 50 dana. Žalio se Hakomu na takvo postupanje i odgovorili mi da to toleriraju operaterima, ali ne toleriraju korisnicima ako zakasne jedan dan nakon roka od 30 dana.
    Frazu "telekom mora odgovoriti u roku od 15 dana" možete objesiti mačku o rep
    Tak je kako sam napisao. To je zakonska odredba, nije to neki njihov pravilnik.
    Ako ne poštuju zakon, zna se što slijedi. Prijava HAKOM-u, a ako u (kako ti kažeš, a ja nemam takva iskustva) HAKOM-u kažu da to toleriraju, tužba. Naravno, prvo im pošalješ (preporučeno) da je zakonski rok prošao te da ćeš ih tužiti temeljem članka 50, stavak 12 Zakona o elektroničkim komunikacijama. Isto to napomeni drugi put HAKOM-u (podsjeti ih na taj članak zakona ako kažu da oni nekome nešto toleriraju - nisu oni nikakvo zakonodavno tijelo da u hodu donose zakone i tumače ih kako žele).
    Ja sam jednom poslao prigovor HT-u, nisu odgovorili u roku 13 dana, ponovo sam poslao pismo u kojem sam ih podsjetio na rok i rekao sam da ću ih tužiti. Drugi dan su se javili i "ispričali" te rekli da se uvažava prigovor.
    Telekom mora odgovoriti u tom roku. Ne smije se tako olako prihvatit to da im se nešto tolerira. Tolerira im se dok im se dopusti da se to tolerira. Isto je i s telekomima.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Code:
    Poštovanje,

nedavno sam dobila vašu poruku u kojoj ste napisali da morate napraviti
    izmjene u službenom cjeniku od 1.7 te da zadržavamo pravo na raskid ugovora
    bez naknade. Zbog povećanja cijena htjela bih raskinuti ugovor ali uz
    mogućnost da mobitel koji plaćam uz vašu pretplatu koju bih htjela
    raskinuti nastavim plaćati mjesečno kako i do sada.
    Pretplata je na ime ****************, placanje je 200 kn mjesecno i
    mobitel koji imam uz to je samsung galaxy s4.

Molila bih vas da mi se što prije javite te da mi javite informacije kako i
    šta dalje.

Srdačan pozdrav!
    Drugi put kad pišeš ovakav dopis navedi pretplatnički broj jer se sve veže na njega ... a ne ovako .. marka marića i pere perića bez adrese i broja ima more ... nije ni čudo što ti nitko nije odgovorio

Moderator Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    Xiaomi 14T PRO
    Operater
    A1
    Godina
    40
    Bodovi
    45.488
    Nivo
    52
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istina je ali kao nas kontakt naveden je i mail i vec smo se i dopisivali pa su znali tko je. Takoder smo se telefonski identificirali oibom... Stoka kako god okrenes...

+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 19 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19

Slične teme

1. Mobilni operateri u Italiji
    By macgyver in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 14-01-2013, 01:07
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-02-2008, 11:18
  3. Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-02-2008, 11:14
  4. Talijanski operateri (cijene poziva u HR)
    By hp compaq in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 12-01-2008, 02:04
  5. Preimenovanje podforuma "Mobilni Operateri" u "Operateri" ili nešto sl. ?
    By //Wild-Boy\\ in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 01-04-2005, 12:29

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove