i mene zanima..raskidam ovih dana ugovor i prelazim k njima..samo da pričekam taj 4.6 i da vidim ako bude ostalo kako je ili bude kaj jeftinije.. samo poskupiti nesmije
Ima kakvih info sto je nakon 4.6.?
--
. [Lejzermaster]
i mene zanima..raskidam ovih dana ugovor i prelazim k njima..samo da pričekam taj 4.6 i da vidim ako bude ostalo kako je ili bude kaj jeftinije.. samo poskupiti nesmije
Osta ce kako je najvjerojatnije.
I kaj je dalje!? Nakon 4.6.?
--
. [Lejzermaster]
Već raspravljamo
http://cafe.mobil.hr/threads/79558-B...di-od-5.6.2014.
Preko ljeta mi dobro dođe bonbon internet SIM-ica, ali ona se može naručiti samo poštom. Zašto se ne može kupiti na kiosku?
Prošle godine sam čekao 5 dana dok mi je stigao paket. Pa ne možeš više živjeti bez neta pola sata, a kamoli 5 dana
@maximum
A da pokusas ranije naruciti tu karticu (kosta 10kn) i ne moras je odmah aktivirati? :-)
A jel se moze uzeti normalna simica i na njoj aktivirati samo internet i koristiti je?
--
. [Lejzermaster]
Moze, ali paketi 120, 800, 2.5, 5gb....dnevni paket od 3kn 300mb moze se samo na internet simici..
Jel se sprema neka promocija mozda? Svi nude nesto, a tu malo zatisje...
--
. [Lejzermaster]
Samo da nista ne ukinu ili smanje i ja zadovoljan.
Za 160 kn/broju osigurao besplatnu komunikaciju čitavoj obitelji narednih godinu dana
Kako si uspio svima za 160 kuna? Mislim citavoj obitelji
--
. [Lejzermaster]
Svi na malom paketu razgovora?
I vjerojatno je u onoj promociji kad je uvijek za kunu 1000 minuta pa medjusobno imaju komunikaciju besplatnu prakticki.
Ma ne, ubo razne načine kako da punim bonbon brojeve pa onda tako prikupljene kune selim na željene brojeve.
Nekome treba 60kn za razgovore, a drugima svega pomalo
A tako, to znam na takav nacin.
S bonbon-a prelazim na Simpu jer je Simpa postala povoljnija.
BonBon je jos uvijek oke ak izmedju mrkve, persina i rajcice oces mrkvu, ali ako oces svo troje postaje preskupo.
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Tako se i reklamiraju.![]()
Bonbon za penzionere zakon. I meni je ok ajde a nisam penzionerDa, malo je sad simpa postala ok s ovim bonusom. Nadam se da budi nekaj smislili i u bonbonu..
--
. [Lejzermaster]
ma ja sam pobjego iz bonbona jer se vise ne isplate njihovi paketi...
nikako da stave sve skupa u neke pakete ili da jednostavno povecaju svaki paket...
sramota da za 10kn dobijes samo 125mb... a negdje dalje imas za 30kn 1gb i 1000min...
bili ste zakon prije 3 godine ali ljudi moji nije 2011. nego 2014. i svi koriste smartpohne i ljudima treba internet paket...
daj se malo trgnite
----------Sony Ericsson----------
BonBon spava i spava, a kad se probudi bit će prekasno!
Kao što mi je prije par godina cijela obitelj prešla na bonbon, tako sad svi odosmo na Simpu.
A oni neka spavaju i dalje...
Tko želi pronaći će način, tko ne želi pronaći će izgovor!
Potpisujem gornji post, ja cu isto polako preci kod drugog davatelja usluga jer Bonbon izgleda spava zimski san.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Malo mi je smiješno spominjati kako sa bonbona idete na Simpu. Isti gazda isti džep, ma koliko oni govorili da su druga mreža.
Pričamo o pogodnostima kojih kod Bonbona više nema u odnosu na druge mreže, a ne tko je gazda! Znači spavaju...
A znamo svi da naši HT dioničari bez obzira na njemačke gazde redovito, svake godine, uberu lijepu dividendu.
Tko želi pronaći će način, tko ne želi pronaći će izgovor!
Mozemo baciti pogled i na drugu stranu.... sto Bonbon ima a drugi nemaju :
nitko ne nudi bon(ove) s kojim za samo 10 kn mozes pricati 10 dana, a za 20 kn 20 dana. Koliko nude drugi ? Bon od 25kn traje samo 7 dana, koliko se sjecam...
Paket od 10 kn daje 50 min razgovora u trajanju mjesec dana... Besplatno prebacivanje kuna slobodan izbor broja i sl... A trajanje bona od 160 kn 360 dana? Drugima bon od 200 kn traje tek 180 dana ! Eto te stvarcice bonbon ima, a drugi nemaju...
Bookmarks