Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    O tome o čemu si se brinuo bome ne vidim da se i dalje moraš brinuti.
    Kad se brinulo o slobodnom ramu? Tamo dok su imali 512 mb ili manje.
    Baterija, kao i svaki drugi OS. Jaca baterija = duze traje. Ne vidim iOS i WP da imaju prednost neku ovdje.
    Root i custom rom se prvenstveno stavljaju zbog modifikacije i dodavanja stvari danas.
    A gle, probao sam od LG G3, Nexus 5 i HTC One M8 i nekoliko su puta trznuli na stvarima na kojima ne bi smjeli trzati, tipa skrolanje u Settingsima odmah nakon otvaranja ili autorotacija ekrana. Istina, svi su bili na stock ROMu pa ne znam kako se ponašaju na custom ROMovima.

I da, touch latency je katastrofa na LG-u, bar na G2 i G3. HTC One M8 je za sad jedini Android kojeg sam koristio koji ima zadovoljavajuć touch delay ali nijedan uređaj (bez obzira na platformu) nije ni blizu iPhoneu 5 (iako je M8 po testovima brži).

Lollipop je najbolja verzija Androida i najbolji OS ekipi koja je u Android svijetu. Ja ga osobno nisam isprobao ali pošto gotovo svakodnevno koristim sve 3 važnije platforme uvijek ću imat neke kritike jer živim u utopijskom svijetu gdje postoji jedna platforma to rule them all

I nije da se brinem - ne brinem se jer ne koristim Android.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    A gle, probao sam od LG G3, Nexus 5 i HTC One M8 i nekoliko su puta trznuli na stvarima na kojima ne bi smjeli trzati, tipa skrolanje u Settingsima odmah nakon otvaranja ili autorotacija ekrana. Istina, svi su bili na stock ROMu pa ne znam kako se ponašaju na custom ROMovima.

I da, touch latency je katastrofa na LG-u, bar na G2 i G3. HTC One M8 je za sad jedini Android kojeg sam koristio koji ima zadovoljavajuć touch delay ali nijedan uređaj (bez obzira na platformu) nije ni blizu iPhoneu 5 (iako je M8 po testovima brži).

Lollipop je najbolja verzija Androida i najbolji OS ekipi koja je u Android svijetu. Ja ga osobno nisam isprobao ali pošto gotovo svakodnevno koristim sve 3 važnije platforme uvijek ću imat neke kritike jer živim u utopijskom svijetu gdje postoji jedna platforma to rule them all

I nije da se brinem - ne brinem se jer ne koristim Android.
    Nexus 5 da je štekao? Ne znam, koristim ga godinu dana i nikakvog laga nema..
    Što se tiče ovih sitnica koje si spomenuo, meni osobno su to sitnice ako se dogodi tu i tamo kakvo zastajkivanje ili nešto i ne ulazi mi u mane uređaja ili vrijedno spomena u nekim usporedbama.

Kako misliš touch katastrofa? Touch radi odlično, brzina odaziva odlična. Ovo što si linkao su mjerenja i u normalnom korištenju ne vjerujem da se vidi razlika između 40 ms i 50 ms. To je ono, traženje dlake u jajetu. Isprobao sam hrpu flagshipa posljednjih godina i neke razlike u praksi u touchu nema.

Ali ajd, nećemo sad u usporedbe, nije za to

Lollipop kao verzija Androida je za sada najdorađenija od svih prijašnjih.
    Sam developer preview je dobar iako nije dorađen do kraja i znaju neke aplikacije izazvati battery drain. I mnoge funkcije nedostaju još. Nadam se da će finalna verzija izać za koji tjedan.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Android news - vijesti iz Android svijeta
    By yager in forum Android
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-04-2014, 13:52
  2. Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-02-2011, 16:49
  3. Android 2.2 na x8?
    By disco in forum Sony
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 28-11-2010, 22:58