Ako ste imalo pametni bjezite od t-mobile-a! Prije dvije godine kupila sam mobitel na pretplatu. Bio je naravno pokvaren,pisala prigovore, zvala, nikad nisam dobila ispriku a kamoli novi mobitel! Prije 3 mj opet produzujem pretplatu...kupim mobitel..opet ne radi...prvi dan je vec steko da ne pricam kakav je sad nakon 3 mj. Mozete si zamislit kakva je situacija kad mi je originalan punac od nokie crko nakon samo tjedan dana. Opet sam zvala, pisala prigovore i eto sjetili su se nakon 3 mj da mi odgovore i napisu mi da im posaljem mobitel o SVOM TROSKU te ce oni meni raskinut ugovor. Novce za mobitel naravno nece vratit jer su lopovi i prevaranti. Zakon o zastiti potrosaca nalaze da ako podnesete prigovor na uređaj u roku 8 dana od trenutka primitka duzni su vam dati novi mobitel ali eto to se nije desilo ni prije 2 godine ni ove godine. Sramota teska...svi se bore za svakog korisnika alo oni su se vjerojatno dosta nakrali para od nas obicnih smrtnika pa ih boli briga za sve. Treba ciljat na nove mreze a ne njih.nemojte uciniti istu gresku ko ja sto sam im vjerovala, ostat cete prevareni! Ucite na mom primjeru!

Odgovori uz citat

Bookmarks