Danas je kineski premium brand Meizu predstavio svoj novi uređaj - MX4. Uređaj je dostupan za preorder kineskim korisnicima, a globalno bi u prodaju trebao ići krajem listopada.
Specifikacije:
- 5.36" IPS LCD 1152 x 1920
- MTK MT6595 + PowerVR H6200MP4
- 2 GB RAM-a
- 16/32/64 GB interne memorije
- 20.7 MP (Sony) + 2 MP
- 3100 mAh neizmjenjiva baterija
- Android 4.4.4 KitKat + Flyme 4.0 OS
Nexus wallpaper
Da Kinezi ubace "samo" 2 gige rama, čudno nešto![]()
Zaboravio sam nadodati da se Mediatekov MT6595 sastoji od četiri A17 jezgre na 2.2GHz i četiri A7 jezgre na 1.7GHz. Svih osam može raditi simultano.
Ovo je cudoviste.Flyme OS 4.0 je bitna stavka kod ovog "kineza"...
Izradjen od kombinacije aluminija i magnezija,ali sa izmjenjivom plasticnom straznjom maskom(bezveze) i ide ispod 300$ 16GB.
Na meizumart je u preorderu...
Uglavnom potencijalni hit i u startu znatno jeftiniji od MX3...
Vise nije u preorderu,navodno svih 3mil. komada je rezervirano i to samo u 14 dana.impresivno!
Cak se prica i o Pro izvedbi koja ce raditi na Exynosu 5433,imat ce 4GB RAM-a i 20,7mp kameru pozadi,a 13mp kameru sprijeda...to su jos glasine naravno.
Kak u 14 dana ako je predstavljen prije 6 dana?
Kaj je bio u preorderu i prije nego sto je bilo poznato kakav ce bit?
Pogresno sam procitao.evo info...
http://www.gizmochina.com/2014/09/04...the-meizu-mx4/
Sad je taj podatak jos impresivniji...![]()
Kad je rijec o kinezima nikakvin tim brojevima ne vjerujem.
A Apple i Samsung sigurno sve rade transparentno i istinito prikazuju prodajne rezultate![]()
Ali su barem firme kojima više vjerujem(o).
Navodno dolazi i Note verzija.
Trebao bi biti pogonjen Exynosom 5430 i imati 4GB RAM-a.
Gsmarena kao i uvijek kasni.kinezi su uvijek brži...
@Mario92
Vjeruj im i dalje,vjerodostojni su![]()
Da, kasne. Kineski siteovi obajavljuju ranije, ali često objavlju i neprovjereni škart.
Ma znam da tamo ima svega,ali ovaj dokument konkretno sto je objavila gsmarena vec prije neki dan se pojavio na kineskim siteovima..
I gsmarena ponekad objavljuje potpuno neprovjerene informacije i teasere....a izvori su im gotovo uvijek kojekakvi kineski blogovi...
4 mi. preorder-a u samo 72 sata
MX4 Pro,nove glasine sugeriraju da će biti opremljen Kirin 920 octa core procesorom i 3GB RAM-a,ekran 5,5",16mp IMX240 kamerom...
izvor
Bookmarks