skinuo...radi odlično i pravo je "osvježenje" nakon prošle verzije..![]()
Noćas je Apple uspio propustiti Facebook v3.0 aplikaciju u AppStore. Tko koristi v2.5, toplo preporučam da napravi upgrade: UI je jednostavniji, brži, a ima i dosta opcija kojih prije nije bilo. Push notifikacije još ne rade, ali to je najavljeno da neće nego tek u idućoj verziji.
App je, naravno, free...
AppStore Link
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
skinuo...radi odlično i pravo je "osvježenje" nakon prošle verzije..![]()
stavarno je osjetno bolji..
hvala ti ajfon))
samo zbog ovog bi opet otvorio face, ali necusvaka ima cast, pogledao sam preko accounta od frenda, rula.
ja sam ga skinuo i bio mi je odličan do sinoć otkad mi vise ne zeli prikazat notifikacije...
Pa nije ti nikada ni mogao.
ne zeli niti meni od sinoc
neki bu ocito,inace je aplikacija stvarno vrhunska,jos da ima push notifikacije,bilo bi savrseno
Odlično je, puno brže od prijašnje verzije i više mogućnosti, sviđa mi seSamo još da stave da se mogu brisati poruke iz inboxa i super..
Meni ih uredno prikazuje, na dnu se pojavi jedan "bar" i tamo pišu notifikacije. Tap s prstom i pokaže cijelu listu...
BlueDevil probala sam tako brisat inbox, ali nejde??? ocito ne radim nes dobro...kako ti tocno obrises, gdje stisnes?
Odem u inbox, tako da vidim popis svih poruka koje sam primio. I onda kao što radim sa SMS porukama - jednostavno "swipe" s prstom preko poruke, desno se pojavi gumb "delete", pritisnem ga i to je to.
Hm nece meni, kak mislis kao kod sms poruka? kod smsa imam opciju edit pa to stisnem, tu nemam...
Neeee, nenenene
Dakle, Facebook --> imaš onaj glavni meni sa onih 9 ikona --> inbox --> dobiješ popis poruka (threadova). E sad, ne otvaraš neku poruku, nego s prstom pređeš preko nje s lijeva na desno (ili s desna na lijevo) i onda ti se s desne strane pojavi crveni gumb "delete".
Isto vrijedi i za SMSove, mailove...
Bookmarks