iGO Primo 9.6.29.404739 (Android)
za Samsung Galaxy S5
Upute :
iGO Primo 9.6.29.404739 za S5
- Kopirati folder iGO na root SD kartce
- Instalirane mape HR , buildings , poi , speedcam
- Dodajte još karata (Map) po želji
- Pokrenuti *.APK
- Da bi iGO dobro radio , izbjegavajte , razno razne dodatke , poput :
branding.zip , themechanger , mapchanger- Podešeno za Samsung Galaxy S5
- Podržava i druge rezolucije , u tom slučaju ostaviti aplikaciji da sama instalira sys.txt
Za druge telefone (instalirani sys.txt izbrisati prije startanja)
Links:
Probano na :
HTC One X
HTC Flyer (tablet)
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ne znam zašto, ali prijavljuje neku grešku na prijateljevom S5 i ne može dalje.
kod mene isto tako javljao grešku nešto kao da ne prepoznaje jezik (lang) ali kad sam izbrisao sys.txt preradila je navigacija ali se pojavio drugi problem, ne pamti postavke pa tako mora svaki put nakon pokretanja navigacije sve ispočetka od lang pa postavke pa traži adresu i onda radi ali samo do prvog prekida rada navigacije pa ako trebaš ponovo pokrenuti moraš opet sve ispočetka.
pokušajte ubaciti na internu memoriju uređaja... možda je zato sto samsung ima problem sa 4.4.2 kitkat android... na internoj memoriji bi trebalo da radi
pozzz
Pozdrav....trebam pomoc skinuo sam sva tri fajla na komp i prebacio na s5 i sad neznam kako dalje.Otvorio sam fajl preko total commandera pomocu passworda ali neznam kako da pokrenem instalaciju...totalni sam pocetnik u svijetu smartphona tako da ce mi vjerovatno trebat objasnjenje za desetogosnjika
Kad skineš ta tri djela prvo moraš raspakovati negdje na komp i onda tako raspakovano znači mapu Igo prebaciš na mobitel i pokreneš u toj mapi datoteku koja se zove APK i instaliraš je nakon toga ćeš viditi igo navigaciju.
Hvala na odgovoru, to sam preskocio ali opet problem nakon sto sam raspakirao i instalirao kad je pokusam otvoriti pise mi please insert your igo sd card.
@ Dieseltronic
Nisi napisao koji uređaj imaš !?
Ako je neki novi telefon na Android 4.4.2 KitKat_u , na većini telefona neće radit jer im SD kartica ne služi za rad , nego za multimediju (muzika , filmovi i ostale zajeb..je) ...
Instaliraj na internu memoriju i radit će iGO !
Ova je aplikacija namjenjena je za Samsug Galaxy S5 i osobno sam je isprobao , nije moj telefon imao sam ga na testiranju nekoliko dana i sve je normalno radilo , iGO je pamtio podatke i zapisvao u folder "Save" . Nažalost nisam znao snimiti screenshot jer se ne snalazim na Samsungu , ima potpuno drugi sistem Androida u odnosu na HTC koji ja koristim .
@ Walter66 imam samsunga s5 i nemam uopce sd karticu vec samo internu memoriju i napravio sam pun klinac greski dok nisam sve pobrisao i tvoje fajlove raspakovo prvo na kompu i onda prebacio na mob i ponovno instalirao ali sad se pojavio treci error user interface resolution (1080x1844) is not supported or skin can not bi found i sad sta da mijenjam ili brise ubi se od pokusaja al nikako na zelenu granu a ujutro putujem
Mislim da nešto nije u redu ili nismo dobro raspakirali rar datoteku. Inače Navigon na Samsung, kada se instalira na memoriju uređaja, samo se poslje premjesti na SD card i radi sve bez problema, dok kod iGO to ne može.
Takodjer imam Galaxy S5 i pokusao sam i sa SD kartice i sa memorije uredjaja. U oba slucaja dobim istu poruku pri pokusaju instalacije apk datoteke:
xApp not installed.
Nebih znao u čemu je problem ! Iznad sam napisao da sam isprobao na Galaxy S5 , radilo je bez problema .
Većina se žali da ne radi i svaki prijavljuje drugu grešku . Nisam nikakav Android stručnjak , znam samo
korisničke osnove , nebih otvorio Temu da aplikacija ne radi ...
Možda sam ja bolje sreće - pa mi navigacije na mobitelima s "čudnom" rezolucijom idu od ruke !
Nikako da ovo praradi. Prikazuje problem sa rezolucijo, a kada se izbrise sys.txt onda radi, ali ne pamti. Da li se može instalirati iGO za S4, jer je ista rezolucija i da li su tu iste karte?
To radi "Skin" GjAk_v2.2_AriNe-28.zip , odi u folder "ux" izbriši ari_Screensaver+HUD_zsiga68.zip , zatim izbriši folder "save" s time ćeš vratit iGO na početne postavke ... Nisam probao , ali trebalo bi radit bez HUD_a (screen Saver) . Možeš probati i promjenom skina ...
PS:
Mislim da bi uređaj radio i bez "ux" foldera (Probaj izbrisat cijelog)
Da, skužio sam da je do skina, ali rješenje nisam našao. Folder save uvijek obrišem prije updatea, a ovo s ux-om ću danas probati.
EDIT: Znaš li možda kako se aktivira kompas? To mi je prije također radilo, a sad ne vidim ni linearni ni klasičan okrugli.
Zadnji uredio domy_os : 18-08-2014 u 10:14
Neznam , ima kompas negdje u opcijama , mene smeta pa ne uključujem , i to ovisi o skinu , probaj neki od Dimka skinova ...
Kako spojiti ova 3 rar fajla?
Na mobu imam iGO i radi odlično kad sam van auta. U autu uopce nema signala satelita i ne mogu ga koristiti. To je zbog atermičkog stakla na autu. Čime i kako bi mogao pojačati signal?
Jel postoji nekakva antena koju bi spojio na mob?
Čak ni navigacije poput Garmina i Tom Toma nemaju signal satelita unutar auta.![]()
Da ti ne voziš tenk, a ne auto?Ne znam, kod mene svi auti imaju atermička stakla pa GPS radi bez problema. U avionu isto radi, u potpalubi broda itd.
Bookmarks