Prikazujem rezultate 1 do 25 od 134

Hybrid View

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Mislim da nije potrebno uspoređivati oglasnik i ovakvu prodaju. Cijene nikad neće biti iste. Prvi razlog jer oni ovdje plaćaju porez i samo zbog toga cijena ne može biti ista kao od običnih ljudi na oglasniku.
    Mislim da je uvijek potrebno uspoređivati oglasnik i ovakvu prodaju. Briga me, kao potrošača, što cijene nikad neće biti iste. Prvi razlog je što mi svi, kao potrošači, tražimo najviše za naš novac.

Drugo, baš nas briga, kao potrošače, kakav porez tko plaća. Evo i zašto: mobitele koje prodaju potrošači su platili s porezom od 25% (PDV), a da bi zaradili novac za kupit mobitel uzet im je dio s plaće u svojstvu poreza i prireza na dohodak. S druge strane tvrtka koja prodaje te rabljene mobitele plaća porez na dobit, ali samo ako dobit ne reinvestira. PDV ne plaćaju jer ga prenesu na krajnje potrošače, pa su im jedini pravi teret parafiskalni nameti.

2. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    Mislim da je uvijek potrebno uspoređivati oglasnik i ovakvu prodaju. Briga me, kao potrošača, što cijene nikad neće biti iste. Prvi razlog je što mi svi, kao potrošači, tražimo najviše za naš novac.

Drugo, baš nas briga, kao potrošače, kakav porez tko plaća. Evo i zašto: mobitele koje prodaju potrošači su platili s porezom od 25% (PDV), a da bi zaradili novac za kupit mobitel uzet im je dio s plaće u svojstvu poreza i prireza na dohodak. S druge strane tvrtka koja prodaje te rabljene mobitele plaća porez na dobit, ali samo ako dobit ne reinvestira. PDV ne plaćaju jer ga prenesu na krajnje potrošače, pa su im jedini pravi teret parafiskalni nameti.
    I treće. te mobitele su kupili za puno manje novaca nego netko tko prodaje preko njuškala.
    Pogledajte samo koliko plaćaju za te mobitele i onda pogledajte ove cijene na bonbon stranici. Prestrašno. Čisti lopovluk

Slične teme

1. Komentari na temu:** Slike -> M55 & IQP530 **
    By //Wild-Boy\\ in forum Siemens X5x
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 07-05-2008, 21:52
  2. Komentari, rasprava... na temu 'Slike forumaša'
    By whiteboy in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 721
    Posljednji post: 30-07-2007, 10:39
  3. Komentari na temu 'Doživljaji s mobitelom' - općenito
    By zappan in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 20