Kad će akcija -30% na uređaje? Nije je dugo bilo...
Nakon sto je 17.4. Bonbon punu cijenu podjelio na 12 rata i naveo iznose rata na pocetnoj stranici, jucer je te rate zaokruzio na visi iznos tako da sada puna cijena ima novu, visu vrijednost:
Y300: 650>660 kn
L520: 1100>1104 kn
GCP: 1400>1404 kn
iP5c: 4300>4308 kn
Kad će akcija -30% na uređaje? Nije je dugo bilo...
Nije ovo za mene ...
Pa ne vjerujem da će skoro biti -30% popusta jer im se mobiteli dosta dobro prodaju. HTC 500 se prodao jako brzo, druga pošiljka je bila rasprodana u roku od par dana. Još je nekoliko uređaja rasprodano također (ne znam koji mobiteli, ali vidim da je lista manja) do neki dan je bilo 8-9 uređaja, a sada samo 6.
To je naravno samo moje skromno mišljene![]()
S4 mini je bezobrazno skup
??? Nisam primjetio... pih
---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:30 ----------
Da, kupili su ih t-mobile i simpa korisnici
---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:32 ----------
Slažem se. Cca 800kn preskup.
Nije ovo za mene ...
umjesto ovih rabljenih mobitela bez punjača i s 2 mj garancije bolje je po nižim cijenama na njuškalu kupiti iste mobitele, neraspakirane, s 12 ili 24 (ili koji mjesec manje) garancije ako su kupljeni u lipnju, svibnju...
Jedina mi se čini Lumia 520 koliko-toliko OK cijena, iako je bez punjača. Mislim, skoro 800kn za mob bez punjača!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jaooooo...koje skupe cijene. Meni je frend i prije 3 mjeseca kupio novu neraspakiranu t-mobile lumiu 520 za 700 kn preko njuškala! Ovo je očaj ponuda!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Mislim da nije potrebno uspoređivati oglasnik i ovakvu prodaju. Cijene nikad neće biti iste.
Prvi razlog jer oni ovdje plaćaju porez i samo zbog toga cijena ne može biti ista kao od običnih ljudi na oglasniku.
Mislim da je uvijek potrebno uspoređivati oglasnik i ovakvu prodaju. Briga me, kao potrošača, što cijene nikad neće biti iste. Prvi razlog je što mi svi, kao potrošači, tražimo najviše za naš novac.
Drugo, baš nas briga, kao potrošače, kakav porez tko plaća. Evo i zašto: mobitele koje prodaju potrošači su platili s porezom od 25% (PDV), a da bi zaradili novac za kupit mobitel uzet im je dio s plaće u svojstvu poreza i prireza na dohodak. S druge strane tvrtka koja prodaje te rabljene mobitele plaća porez na dobit, ali samo ako dobit ne reinvestira. PDV ne plaćaju jer ga prenesu na krajnje potrošače, pa su im jedini pravi teret parafiskalni nameti.
Kao potrošač imaš izbor.
Eto, za tebe je bolji izbor oglasnik, nekome će biti bolji izbor ova prodaja.
Ne vidim kupovinu na rate.
EDIT-ipak se može na kartice.
U Mobisu!
Evo vidim da može na rate. Čak i s Maestro karticom.
U Mobisu!
po meni nije isplativo.... Samsung S2 za 1500kn........
Malo sam "pronjuškao" vezano za Lumiju 520. Čovječe, ima ih S PUNJAČEM i 2 god jamstva za 240kn nižu cijenu.
Ništa, prošla ponuda im je bila mrak! Sjećam se da su imali Xperiju T koja je odmah razgrabljena, za neku siću. Ovo je previše iako, lijepo da su se oni jedini sjetili prodaje rabljenih uređaja! To im moram priznati!
U Mobisu!
A otkupljuju ih za kikiriki.
Otkupna vrijednost im je u poštama mislim od 50-100 kn pa ti sad računaj! Tamo su ljudi i donosili za siću s nekim kvarom, ovi poprave i onda prodaja naveliko... Išo ja isto tako bezveze da procjenim svoju lumiu 820 ko nova u neki shop za otkup i on meni 400 kn nudi! Ma nemoj, pa ju dade tako za 1300 kn! To su te fore...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Dobiju ih kao neispravne, a ovdje ih prodaju kao da su glanc novi.
Prosli put su mislim prodavali iP4S za manje od 2000kn, mislim negdje oko 1500kn, i to je u to vrijeme bilo dosta nize nego na njuskalu. Ovo sad je katastrofa, pogotovo su smijesni S2 i Lumia 900, ajde i ova dva jeftinjaka Samsunga za koja ne bi dao ni 300kn..
Oni i ispravan mobitel kupe za kikiriki pa ga onda prodaju po cijeni nesto nizoj od novog u ducanu.
Haha, katastrofa cijene, pogotovo kad vidim kakve antikvitete prodaju.
HTC Desire 610 kupljen putem BonBon webshopa. Ima li netko info jel uređaj zaključan?
Chi non dà tutto, non dà niente!
Zaključan na HT mreže.
Bookmarks