Ali ako je prebacis u bonbon platit ćeš samo 20% tarife ako si na pretplati bio 6 dana
Zvao sam ih sad i apsolutno ništa nisu ponudili. Nada. Niente.
Kroz ovaj mjesec će me prebaciti na bonove.
Netko se čak žalio gore da će prebacivanje napraviti tek krajem mjeseca, ali meni je to super, pošto ću tak i tak platit još za ovaj mjesec pretplatu bar da je iskoristim.
There are no shortcuts in evolution.
Ali ako je prebacis u bonbon platit ćeš samo 20% tarife ako si na pretplati bio 6 dana
Ali razlika je u tome što kod sad imam XXL tarifu i potrošit ću je do zadnje megabajta, a u BonBonu ću uzet onu za 80kn.
Žao mi je jedino što gubim osiguranje na uređaj iz XXL tarife, baš sam mislio skršit iPhone pred kraj ugovora i uzet novi na par sto kuna.
There are no shortcuts in evolution.
Meni u jednom centru rekli da ako odem na simpu gubim broj, pa sam otiso u drugi centar gdje moze na simpu ali je prijenos tek 1.7.
Niko tamo nezna sta radi!
Na kraju sam otiso u bonbon i prijenos je u petak.
Do kraja mjeseca se vratim u simpu, potrosim bodove i prenesem ostale brojeve.
Jel moguce nekak nastaviti otplatiti uredaj na rate ili obrocno ?
Nemam volje dati 1000kn odjednom![]()
Upravo me zovu iz bonbona da je zahtjev za prijenos odbijen od strane t-mobile zato jer prenosim samo jedan broj iz obitelji.
Znaci trebo bi ili prenijeti sva 3 broja ili rasformirati obitelj pa onda u drugu mrezu pojedinacne brojeve.
Koje gluposti opet oko svega. Sad mi je jako drago sto cu raskinuti ugovor s rozim vragom jer sta god da se kod njih radi milion gluposti i moze-nemoze situacija.
Pozdrav momci,
imam grupnu tarifu XXL na kojoj sam 14mj (još 10 do isteka). Da li je moguće raskinuti postojeći ugovor i samo ponovno ugovoriti isti paket, te uzeti s5 uz zadržavanje postojećih brojeva? Postoji li još kakva bolja šema? Prelazak na bonbon?
Hvala unaprijed!
nažalost vipnet je objavio nove uvjete poslovanja i nisu omogucili raskidanje ugovora for free
kako je to moguće? jedino ako nebudu uveli naknadu..inače moraju.. HAKOM bude ih pojel ako uvedu naknadu i nema raskida..
nije to ništa novo. i ranije tele2 i vipnet nisu mogli prihvatiti broj koji je bio u grupnoj tarifi t-mobilea.
rješenje:
član obitelji > priča XS > bonbon
imaš: zakon, minizakon, ziher, brutalna, smart, promosmart, prejaka, pričaj&surfaj... odaberi onu koja odgovara tvojim komunikacijskim navikama
http://www.jutarnji.hr/mozete-uzeti-...rate-/1196258/
Zadnji uredio ispravljach : 03-06-2014 u 12:53
Meni je cilj simpa, tj.pokupiti lovu s bodova na broj od clana jer tako jedino mogu potrositi. Parking i slicno placam drugim mobitelom.
Al bojim se da cu morati to prebaciti na neki novi simpa broj pa taj broj prebacivat u drugu mrezu a od simpe trazit iskup elektronickog novca (ako cu uspjeti bez kupljenih bonova)
ispravljač, hvala ti puno na odgovoru. upravo sam i od szk zaprimo potvrdu o mogućnosti realizacije ideje. mislim da ću čak i ostati na tarifi obitelj xxl jer mi svi brojevi rade promet i tarifa nam je prihvatljiva. jedino što ću pričekati sa gašenjem/ponovnim aktiviranjem iza dvadesetog; kada već plaćam za šesti mjesec, pa da i iskoristim, naravno. valjda će ostat još koji s5 na lageru s obzirom na veliki interes pretplatnika koji će željeti ugrabiti ponuđeno..hvala još jednom
ja sam dobio informaciju da je na kraju mjeseca raskid... hm.. kako je sad na kraju ako raskidam i gasim broj? na kraju mjeseca ili kroz par dana?
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:43 ----------
mene bi trebali zvati danas. pa ću vam prenijeti dojmove i šta sam uspio srediti i kako. u biti ja ću biti najsretniji da dio pogasim, a brojeve koje koristimo da razvrgnem UO i pitam da naprave nove UO ako moze odmah i telefone bi uzeo naravno ali ako mi srede opet popust na tarife.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:48 ----------
jesi uspio dogovoriti gašenje preplata i rađenje novih? hvala unaprijed!
---------- Post added at 14:41 ---------- Previous post was at 13:56 ----------
ispravljač jesi siguran? jer su meni jednom prilikom kod prebacivanja broja nakon par dana zaracunali preplatu za cijeli mjesec. jer ako se prenosi su mi rekli da se naplaćuje za cijelo obračunsko razdoblje....
Onda su te zeznuli i trebao si se zaliti. Ja sam pocetkom travnja prebacivao brojeve koji su bili na pretplati iz t-mobile u vip i dobio tarifu za naplatu proporcijonalno danima koliko sam i koristio do prijenosa broja. A u ostalom imas to i opisano u specifikacijama pojedinih tarifa/cjenika, neznam sada tocno gdje to pise, ali je 100% specificirano. Znaci za koristenje 10 dana platis tarifu 33%, za 15 dana 50%...itd +RF....
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Ne razumijem ovo oko novih općih uvijeta kod VIP-a, znaći nisu digli cijene ali su dali nove opće uvijete?
Opci uvijeti T-mobile
Vidi tocku broj 92 na navedenom linku.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Ma naravno, nazvat cu koji put broj za pomoc poplavljenima, da se broj aktivira i skine koja kuna i onda podnijeti zahtjev za prijenos i iskup elektronickog novca cim broj bude u drugoj mrezi. 30 dana je rok bio zadnji put kad sam trazio iskup.
Pa ako ne vrate neznam vise ni za jedan nacin kako ga potrositi posto cu vec biti u drugoj mrezi...
Moze li se kako prebaciti na drugi simpa broj?
400kn imam u bodovima sve zajedno na dvije obiteljske tarife, steta im ostavit da propadne.
---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:29 ----------
Smiju naplatiti samo onoliko dana koliko koristis usluge. Meni su takoder naplatili za cjeli mjesec pa sam tek drugom ili trecom zalbom dobio povrat vise naplacenog novca.
Koliko ja znam, možeš preko moj telekom portala kupiti bon i platiti ga bodovima tamo napišeš na koji broj želiš uplatu i to je to. Tako da na bilo koji simpa broj možeš uplatiti bon koji si platio zamjenom bodova. Ja sam osobno tako već kupovao bonove.
Ja sam danas potrošio bodove tako da sam ljudima pokupovao bonove na Moj telekom portalu. 1600 bodova=50 kn. Problem je kad tako kupiš bonove oni ne produljuju vrijednost kartice.
Ja sam im bio prije par dana poslao Email na SZK od Tmobila,drugi dan odgovorili da ce me netko nazvati iz SZK T mobile i nazvala me zenska i pitala dali zelim prijelaz na Prepaid.Ako da da je prijelaz od 01.07. Rekao sam to mi je opcija ali ne i uvijet ustvari htio sam samo sa Xl tarife preci na M i tako mi je rekla da moze za jeftiniju cijenu ako opet napravim ugovor na 12 ili 24 mj. Napravio sam na 24 mj i sad po novom cijeniku ce mi biti racun 85 kn a to ipak nije 195 kn to sto nema onog famoznog multimedia paketa mi uopce ne smeta .Uglavnom ja zadovoljan jer sam naucen na pretplatu .Usput sam uzeo zeni uz ovaj moj ugovor Alcatel idol S za 398 kn ,sad jesam li se tu prevario neznam ja mislim da nisam.
Zadnji uredio Author : 03-06-2014 u 20:52
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
@author
Ajde daj mi molim te samo broj sa kojeg su te zvali. Hvala
I da te pitam bio si pod ugovorom? Pa su njega anulirali i napravili novi ugovor na novoj
tarifi? Popust dobio na tatifu?
Evo broj 800202028 .
Da bio pod ugovorom jos 13 mjeseci. Ugovor tojest tarifa Xl mi vrijedi jos ovaj mjesec a nova Tarifa krece od 01.07. posto sam rekao opet na 24 mjeseca dobio sam popust. Ne mogu se otet dojmu da sam mozda mogao i vise izvuci ali mozda se i varam.
Uglavnom zadovoljan sam sveukupno njihovom reakcijom na ovaj novi "namet"!
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Bookmarks