1.6.stigao
Ajmo raskidati ugovore pa vidjeti gdje cemo se vezati sljedece 2 godine...iako nenadem na pretplati bas nesto povoljno vise...
Gledam s4/s5, 5s, jeftiniji preko njuskala nego u xl tarifi...
Onaj tko je uzeo uredaj na rate ce to otplatiti u puno iznosu u svakom slucaju, to vam je 100%..
Sto se tice pretplate, tu je zasad samo T-mobile bio korektan i daje raskid, ali je i povecao cijene. Vip i tele2 se nisu oglasili
Zadnji uredio miha013 : 01-06-2014 u 08:25
1.6.stigao
Ajmo raskidati ugovore pa vidjeti gdje cemo se vezati sljedece 2 godine...iako nenadem na pretplati bas nesto povoljno vise...
Gledam s4/s5, 5s, jeftiniji preko njuskala nego u xl tarifi...
Ja cu se pokusati riješiti Tele2 ostalo mi jos 9 mj. pretplate. Sestra mi je uzela pretplatu i uređaj na rate pa sam to i pitao isto. Nadam se da ću se ja moći barem riješiti lešinara.
Ja jos imam 5, 7, 17 mjeseci do isteka, sad mi najveci problem na sta otici. (T-mobile) mobiteli sve
E da, kad ce nam otkljucati mobitele? Morali bi pri isteku ugovora, a ako se sad raskine znaci da bi trebali i mobove otkljucati ili?
To nije "info iz Tele2" to je rekla - kazala u graduajd vidjet ćemo šta ce biti
Pozdrav.
Mene zanima kako to ide kad se raskine ugovor dal prekid nastaje odmah ili se čeka istek mjeseca? Ako je odmah več sutra startam u T mobile.
Odmah je raskid.
dali si uzimao novi mobitel,ili ne?! jel ako si uzeo aparat i potpisao preuzimanje,ugovor kreče od toga vremena.To znam z iskustva,a kaj se tiče raskoda to možeš napraviti ali na zadnjem računu ti naplata aparat po njihovoj cjeni,tako ja sad pročitao na T-com stranici
zar se ne plaća mobitel i dalje na rate?
Ako je uređaj plaćen jednokratno prilikom zasnivanja ugovornog odnosa NE PLAĆA se ništa. De nada, nothing, nula, ništa se ne plaća. Nema nikakvog naplaćivanja po njihovoj cijeni.
Ako je uzet uređaj na rate onda ništa od raskida bez plaćanja. Samo u ovom slučaju ima dodatnih troškova.
Rečeno je već hrpu puta u temi i nemojte sada pisati neke neprovjerene i netočne informacije.
Uzeo sam uređaj u Web shopu i platio odmah 300 kn a popust su mi dali 6200 kn. Njihov problem. Nemam opciju uređaj na mjesečnom računu.
Ostatak ćeš plaćati na rate sigurno nisu se oni zeznuli budi siguran.
ja imam opciju uređaj na raćunu, znaći sad bi ja morao jednokratno platiti sve preostale naknade?
Da.
Procitaj post 161.
---------- Post added at 13:31 ---------- Previous post was at 13:17 ----------
Tele2 objavio poskupljenje. Isto kao i HT. 10kn na račun više, raskid bez penala je moguć također.
www.tele2.hr/obavijest
Ma naravno da oni neče propast ali nas ovakve sitnice vesele.
Nas sitnice vesele i vecina ce nas opet potpisati.nove ugovore po vecim cijenama.
Znači, konkretno kod Tele2 koji plaćaju pretplatu plus uređaj.
Pretplata ide OFF
Ali uređaj, ono što je ostalo od "otplate na rate" će trebati pljucnuti odmah, u sljedećem računu i amen.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I ja sam upravo dobio poruku od Tele2 i zanimaju me 2 stvari u slucaju da raskinem ugovor:
1. Da li ostajem na istoj tarifi
2. Da li mi je ugrozen broj
Hvala
Forumaš godine :)
Broj ti nije ugrozen. Mozes ga ili ostaviti na prepaidu, ili prebaciti na drugu mrezu, a za ostanak na istoj tarifi ne mogu reci.
ja sad mogu otići u Vip centar i podnjeti zahtjev za prelazak? sad imam Tele2
oatalo mi je još 8 mj. za uređaj 24 kn/mj.
to dobijem na sljedećem raćunu?
Dali je tko otisao raskinuti ugovor? Sta kazu za otkljucavanje uredaja? Zvao szk, kazu da neznaju i da se sve pita u t-centru pri raskidanju.![]()
Bookmarks