Hvala kaj ste zvali...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Nisam niti znao da je bitka!
Ja sam za... (sokić)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ne voliš pivu?
Nemam nekih posebnih osjećaja prema njoj- tako da preferiram druge stvari![]()
A ti ne pijes uopce nista alkoholno?
Ništa alkoholno
Kak to?
Zasto?
U soku![]()
Jednostavno- nije mi fino, a ne vidim nikakve druge prednosti![]()
A dobro ak ti tak kazes
Cak ni neki kvalitetan viski onako za dusu?
Ovdje ne mislim na ove buckurise po kaficima, vec prave.
Tak je i frend u srednjoj govorio da ne pije i da ne bude prva dva razreda. U trecem je dosao na nasu stranu i dan danas cuga![]()
Ajmo taj meet da i Đorđa okrenemo![]()
Tako nešto nisam probao.
![]()
Džorž,u qurcu si.
Imam frenda koji nije alkohola okusio u životu (osim kad mu je profesor iz tjelesnog dao travaricu) i niš mu ne fali.
Ak ne pije alkohol - kaj sad, nema veze. Iako je sigurno čudno biti okružen ekipom koja je pod gasom![]()
Pa nis ne fali, kaj bi falilo.
Samo, ja bi popizdio bit vani takmislim da ne bi nikad docekao 5 sati ili jutro vani
![]()
Trijezan bi se upucao jos u ponoc....![]()
Nekima je sasvim super i bez kojekakvih vanjskih podražaja. Drugi nisu dovoljno jaki ili nemaju dovoljno duha pa im eto treba šut.
Nekad sam i ja znao popit ali samo zato što su me nagovorili a ja slab. Kasnije sam shvatio da mi to uopće ne treba. Sad tu i tamo popijem pivce ili vince kad paše uz jelo, to je to.
Zadnji uredio ravilov : 02-06-2014 u 05:45
Ako netko želi na CroBytes ili su ga izbacili s THR-a, trenutno su otvorene prijave. Daju 20GB uploada, nešeto karme i 2 pozivnice.
Uuu, dobro kaj si me podsjetio da postoji ova tema![]()
Kuku nama kad ovu temu oskvrnjujete s torrentima. Puj.![]()
Sram me bilo.
I stid.![]()
Nisam alkos ali kad idem vani a ne pijem,obicno ostanem doma.![]()
Ja sam skužil da je meni realno dosta popiti 2-3 pive kroz večer i meni bude super. Nisam pijan ali uživam i sljedeći dan mi nije muka![]()
2-3 pive, koji gemist, pa viskija malo
Jel to zoves 2-3 pive?![]()
Bookmarks