Ispričavam se, I9506 je trenutno na Androidu 4.3. Postavke->Više->O uređaju: piše da je Android 4.3 na njemu (a na geekaphone piše da je nadogradiv jedino do 4.3). I kada u istom tom izborniku odem na aktualizaciju softvera, piše da su sve aktualizacije već instalirane. Međutim, na GSMareni piše da I9505 može ići do Androida 4.4.2 i trenutno mi i je na toj verziji (kroz sve silne aktualizacije unazad godinu dana). Evo sad sam provjerio i stvarno je, a trenutno nema novih dostupnih aktualizacija. Kažem, meni je potpuno nebitno koji je Android u pitanju, čak sam sa ovim starijim Androidom na I9505 bio zadovoljniji jer mi nije blokirao na 30 sekundi kada nekog zovem (mada i ja zovem jednom mjesečno) ali me čisto zanima u čemu je kvaka. Vjerojatno ću zadržati ovaj noviji S4 kojeg sam neki dan dobio, jer je noviji, ima brži procesor, brži takt RAM-a, Adreno 330 (naspram 320 kod starije verzije) pa pretpostavljam da bi svakako trebai biti bolji. Ako ništa, noviji je i nekorišten. Oba uređaja su iz Skandinavije.

Odgovori uz citat

Bookmarks