Dva su ti rješenja. Žali se na svaku sitnicu koja ne radi kako treba i inzistiraj da to srede.
Ili nabavi negdje neki od routera prethodne generacije Thompson ST780, Gigaset SX763 i sam ih konfiguriraj. Sa njima nema problema sa wirelesom.
Sve je bilo OK do prije nekih 8 dana. Koristio sam Zyxel router već nekih 5 i pol godina i izdržao je sve i svašta, nikada problema! Svaki mobitel ga je hvatao, sve 5.
Onda se pojavio lik iz HT-a koji je kazao da HT prelazi na VOIP, pa stoga i moj broj prelazi, ali da stari router ne podržava novu tehnologiju.
Instalirao mi je nov router ADB. Međutim, s tim routerom nisam baš zadovoljan. Dosta često se događa da mobitel nađem ne DATA vezi jer je izgubio kontakt s routerom vjerojatno. Prilikom surfanja netom preko laptopa, ako neku stranicu želim refreshati, katkada je to nemoguće! "Server not found" ili "Error finding page"... Stoga sam u ovih 7 dana resetirao router više puta nego stari u više od pet godina.
S maxTV-om nemam problema.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Dva su ti rješenja. Žali se na svaku sitnicu koja ne radi kako treba i inzistiraj da to srede.
Ili nabavi negdje neki od routera prethodne generacije Thompson ST780, Gigaset SX763 i sam ih konfiguriraj. Sa njima nema problema sa wirelesom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To španjolsko smeće od ADB-a je pravilo toliko problema dok su ga tehničari mjenjali kod mene da sam nakon 2 dana zvao SZK, rekao da je pregorilo i da želim natrag SX763.
Modem je užasan, stalna pucanja veze (a parica mi je super), router mode se blesirao svakih sat vremena.
E sad, najlakši način da ti zamjene router je da veliš ovima u SZK da je dan prije grmilo i da ti sad lampice za LAN svijetle cijelo vrijeme, bez obzira jel ti je kabel uštekan ili ne. To ti gotovo 100% znači da će poslati tehničara da ti zamjeni router. Usput im reci da je ADB najveće smeće koje je T-com ikad imao.
Siemens C010 je zakon.
Meni je adb zakon.
Ali samo zbog 150 mbit wlan
Ostalo radi u bridge mode + mikrotik.
Uptime do sad bio 94 dana.
meni je nevjerojatno da oni u 2014 jos uvijek dijele okolo G routere
A što ste vi to sada rekli? Ovaj ruter je totalna koma, u prosijeku barem jednom u 48h ga treba resetirati. Stari ZyXel bih gasio jedino kad bi munje udarale.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Dosađuj SZK sa prijavama dok ti ne zamijene router. Ni za jedan nije normalno da ga treba resetirat bar jednom u dva dana. Bez obzira na proizvođača s tim tvojim routerom nešto nije u redu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks