Sto se tice signala...jucer sam usporedio signal sa frendom.on je na vipu i imao je "h" dok sam ja imao "e"...kazu svi da nema razlike u kvaliteti mreze izmedu vipa i tomata.mozda ipak ima...?
Sto se tice signala...jucer sam usporedio signal sa frendom.on je na vipu i imao je "h" dok sam ja imao "e"...kazu svi da nema razlike u kvaliteti mreze izmedu vipa i tomata.mozda ipak ima...?
i ja sam primijetio nekako slab signal na tomatu u usporedbi s vipom i također mi malo prečesto na edge završi i to na otvorenom vani.... izgleda da radi na nekom nižem prioritetu nego vip, manji broj slobodnih kanala pa je vjerojatno to razlog.... u gradu sam to prmijetio di je opterećenje veće, na slabo naseljenom području svuda sam imao dobar signal...
Nema razlike, možeš imati i T-Mobile i T-Mobile i na jednom mobu "e", a na drugom "h". To sve ovisi koji se mob prvi spoji na mrežu, jer se mreža dijeli među više mobitela. Testirao sam puno puta i VIP i Tomato imaju isti kvalitetu signala i brzinu interneta.
Zadnji uredio bezicni : 09-05-2014 u 11:09
Bookmarks