evo zanimljive tarife:
Smanjena brutalna tarifa, po meni OK tarifa.Odaberi novu Zicer tarifu i dobivaš 250 min, 500 SMS i 1000 MB za samo 29 kn mjesečno!
detalji:
Code:Naknada za 30 dana korištenja tarife (kn) 29 Broj minuta uključenih u tarifni model, prema svim mrežama u Hrvatskoj 250 Broj SMS poruka uključenih u tarifni model, prema svim mrežama u Hrvatskoj 500 Podatkovni promet uključen u tarifni model (MB) 1000 MMS poruka (kn/MMS) 0,70
Dobra ponuda.
dobro ok, ALI NEKA DAJU TARIFU I SA VIŠE PODATKOVNOG PROMETA; GIGA MI JE MALO!!!! ... očekivao sam tarifu sa povećanim podatkovnim prometom bar na 2gb ako ne i 3gb jer toliko tele2 nudi, ali opet ništa... razić ćemo se ja i tomato, jer mi ih je lagano dosta...
Jedina dobra stvar kod te zicer tarife da si ju možete više puta aktivirat u mjesecu.... pa tako za 58kn se može imat 500min 1000sms i 2gb... al sad u tom slučaju ja moram pazit i pratit da ne prekoračim, npr. podatkovni jer će mi to skupo naplatit kao što već jednom jesu 120kn su mi pocuclali s računa, tako da neznam dal ću nastavit koristit tomato... jer stalno pazit i bit na oprezu ne volim to, hoću nešto da mogu bezbrižno koristit a ne da svaki dan moram slat pokuku za provjeru stanja mb, min i sms... neda mi se o više jednostavno....
sve izglednije da ću na tele2 bonove za 35kn 1000min i 3g naravno kod njih s oprezom da ne pričam previše s Vip/tomato da mi gamad ne ugasi broj...
Uvijek imaš na bonbonu opcije od 2,5GB i 5GB.
Osobno mi giga i previše sada. Nekad je i meni trebalo više dok sam zujio po youtubeu i sličnima, no kako sam prestao giga mi je i previše a neograničeno imam
O ovom sam i ja razmišljao, ali koliko sam shvatio aktivacija ide tako da prvo moraš deaktivirati i onda aktivirati. E sad mene zanima što će se dogoditi kad prođe ovo promotivno razdoblje u kojem je moguće aktivirati tarifu? Da se ne bi dogodilo da ju onda deaktiviraš i ne možeš aktivirati![]()
(P.S. Znam da je to promotivno razdoblje napisano samo ovako bezveze jer će ga vjerojatno vječno produživati kao i Brutalnu, ali eto čisto hipotetski.)
Sviđa mi se,al mogli su komotno dati kao i u vipu bar 2gb kao u non stop+ tarifi
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Meni tarifa super, 1 GB mi dosta jer koristim i WIFI, a opet kada potrošim i MB ili minute opet je aktiviram. Smart je isto dobra tarifa, ali ima 0 SMS-oma, a s ovom tarifom sve dobijem.
I meni je 1GB nekad bio nedostižna cifra. Onda kreneš igrati ingress i plačeš u dugovima s dvije sim karticeKada bi barem onih 1000 smsova mogao pretočiti u 100MB interneta.. (1-1,5GB neta i oko 6-8GB wifija mjesečno)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Trenutno sam na smart 3gb ali sto mi to sve znaci kada je signal nikakav malo van Zagreba.Nekom ko ne prica previse i neko ko surfa normalno (znaci ne youtube itd) je ovo sasvim dovoljno.A tih 6kn do smarta imam za uspostavu (barem dio) i imam dobar signal za razgovor i za net.
ček ti sad veliš da Tele2 ima bolji signal od Tomata?
Boze sacuvaj![]()
sorry, onda sam ja krivo skužio!
pa tomato koristi od vipa infrastrukturu, a koliko znam vip ima dobar signal ?
obračunska jedinica 60sek je npr.. ako razgovaram 2min i 13 sek, da će mi oduzeti 3 min od tih 250min ?
to je sranje ...lopovsa posla!!!
Ako pogledaš usporedbu tarifa na bonove samo dvije nemaju obračunsku jeidinicu od 60 sekundi, sve ostale imaju
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=79391
Uvijek (barem sve vrijeme dok sam ja koristio mobitel od 2000.) je obračunska jedinica bila 15 sekundi. Onda je država prije par godina nametnula dodatni porez operaterima pa su povisili na 60 sekundi (zajedno sa skupljim SMSovima prema inozemstvu itd.). Naravno, kada je taj dodatni porez ukinut ništa se nije vratilo na staro![]()
Pa tehnički ni to nije vraćanje na staro, jer je staro bilo 15+15 sekundi, ako ćemo baš cjepidlačitiGovoriš kao da u najmanju ruku polovica tarifa na HR tržištu ima 1 sekundu obr. jedinicu.
Bonbon ima sekundu samo u paketima, obračunska jedinica van paketa je isto 60 sekundi. Tele2 ima jednu tarifu sa sekundom kao obračunskom jedinicom, a minuta u Revoluciji je skupa u odnosu na ostale cijene.
Velika je to manjina tarifa koje imaju sekundu kao obračunsku jedinicu da bi se govorilo da su se stvari vratile na stare obračunske vrijednosti.
Bookmarks