Rješeno treba u MioMap.ini promjeniti red MultimapDir, vidi dolje
[Main]
Captionless=1
Screen=WQVGA
ShowPOIShortcuts=0
SaveTimeZone=1
consider_green_line=0
SunsetAngle=5
show_warning_window=0
auto_zoom_max=12
auto_zoom_delay=5
MultiMapDir=\My Flash Disk\MioMap\Maps
warning_on_wakeup=0
ShowExit=1
[Mio]
NavPix=1
[Navigation]
[Advisor]
time_format=0
unit=0
language=26
gender=1
[GPS]
Found=vsp1:,57600,8N1,none
[List]
buttons=1
Ok ! Vlado , upravo sam malo prije tebe isto napisao !
Riješili smo to u isto vrijeme !
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Poz narode
Zahvaljujući forumu i prije svega ljudima dobre volje koji nesebično trate svoje slobodno vrijeme da nama koji nismo tolko vični ipak uspijemo u nečemu, ponovno sam udahnuo dušu svojem Mio Moov M300 uređaju (koji naravno vrijedi svake uložene kune,uz produženje ugovora kot T-coma za 1 kn).
Svako dobro svima, poz Miro
Jel postoji neki unlock sa navigacijama Mio, Mireo i Amigo s time da ima neki mp3 player?
Od kad sam ga dobio imam unlock od v4 by caltetin and maestro i prezadovoljan sam samo što ne trebam Garmin, Igo i Ozi Explorer.
Hvala![]()
Nekada sam bio dosta aktivan na jednom našem (HR) forumu , baš na Mio Moov M300 navigaciji . Poznat mi je Maestr0_v unlock i na njemu sam dosta radio , a i održavao sam i linkove "živima" nekoliko godina , a pisao sam helpove i odgovore na pitanja korisnika , kad se je "autor" povukao s istog foruma . Koliko se sjećam unutra je bio neki Player za muziku i filmove . Nemam već dosta vremena taj uređaj , a nisam ni aktivan na "onom" forumu pune dvije godine ...
Na samom uređaju kojeg imaš , podešeno je tako da MioMap i Mireo koriste iste karte koje se nalaze u folderu "Maps" u MioMap_u ... Znači da se i tu stavljaju karte ...
iGO8 i Amigo koriste iste karte i nalaze se u folderu iGO8\content\Map , a u Amigo nema ništa "Content" folder je prazan u njemu se nalazi samo folder "Games" .
Pobrišeš li iGO neće radit ni Amigo ! (nije pjesmica al je tako) ...
Pobrišeš li MioMap neće radit Mireo
Garmin XT na Mio M300 nije bog zna što , radi ali nisam zadovoljan s njim , a Ozi Explorer je komplicirana nerutabilna navigacija (aplikacija koju nikad nisam koristio) , izbrisao sam je nakon prve probe (Shit) .
Sviranje i slušanje muzike na navigaciji ne smatram ozbiljnim , pogotovo na uređaju koji ima 2GB memorije , bez SD kartice s 4 navigacijska programa , gdje jedva naguraš osnovne karte "balkanizacije" i možda nekoliko EU karata od jedne vrste navi aplikacija .. Najednostavniji MP3 Player utaknjen u cigaret-upaljač preko FMTX predajnika i nekog starog auto radija odrađuje sviranje puno kvalitetnije (trošak 30-70 kuna po oglasnicima)
Zadnji uredio walter66 : 01-04-2014 u 19:40
Mio Moov M300
Mireo & iGO Primo
Postupak instalacije :
Najprije napraviš "Backup" uređaja Mio Moov M300 , tako da sve što se vidi prekopiraš u neku privremenu mapu na računalo.
01. Skineš ovaj RAR "paket" što sam poslao i raspakiraš negdje na računalo u privremenu mapu.
02. Spojiš uređaj preko USB kabela
03. Pobrišeš sve što se vidi na M300
04. Prekopiraš ovo raspakirano što se nalazi UNUTAR "_Mio_Moov_M300_Mireo_Primo" na uređaj...
05. Otkopčaš uređaj obavezno s "USB safely remove device" , dolje desno kod sata na desktopu računala.
06. Prebaciš dugmić gore na vrhu M300 full desno (Reset).
07. Iskopčaš kabel od USB-a
08. Ukopčaš MioMoov M300 , pritisneš prstom na "Logo Navigacije koju želiš koristiti"
Linkovi:
Karte za Mireo BE3.1 moraju imati DECrypted Lisense (*.lic)
Zadnji uredio walter66 : 10-11-2014 u 00:20
Pozdrav,
imam mio moov m300 do t-coma. Na njemu je sve orginal. Zanima me dali ga trebam unlockati prije nego stavim "Mio Moov M300
Mireo & iGO Primo" ili mogu jednostavno pratiti upute?? hvala
Ne treba ništa dirati na starom Software_u , treba napraviti samo Backup i spremiti za svaki slučaj !
Prati upute i rješen problem .
Skineš one tri RAR datoteke ,raspakiraš negdje na računalo i sve unutar foldera "_Mio_Moov_M300_Mireo_Primo" , prekopiraš na na mijesto pobrisanog originala .
*** Dok se postupak ne završi ne smiješ otkopčati uređaj od računala !
Na Mio Moov M300 rade sve navigacije dobro , nedostatak mu je SD kartica ...
Dobra je i jedna i druga !
Ja koristim iGO , jer se karte redovno ažuriraju , za Mireo imaš novije samo BiH i HR ...
Ovaj iGO Primo ima mogućnost auto , kamionske , BUS i kamper .
Karte za cijelu EU (pogledaj na Forumu)
Poštovani.
Koje su sve karte(države) na Igo Primo navigaciji?
Instalirano od karata (Map_s) :
iGO Primo :
Mireo :
Radi količine podizanja na internet instalirane su samo ove karte (gore na slici) !
Jezik (Lang i voice) na iGO su :
hrvatski , slovenski , srpski
Jezik na na Mireo je samo hrvatski
meni bi triba link ako tko ima za Mio Moov M300 (TATA_300) unlock v4.5 jer ga nemogu stvarno nigdi na netu naci, a treba bi pristupiti Wince okruzenju da odradin kalibraciju ekrana preko Mio Emergency Disk utility-ja. Zahvaljujem!
Uh, nema ni mjesec dana kako sam maknuo iz Dropboxa. Mogu ti ponovo uploadat, ali tek kasnije navečer.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo sve bez mapa, mape imaš vamo na forumu samo ožeži.
https://my.pcloud.com/publink/show?c...pjK1TqTQRAzd5k
Zadnji uredio zuzo : 06-12-2014 u 16:57
Hvala svima na linkovima, evo napravija san rijesenje trenutno za sve koji imaju isti problem kao ja s M300 a to je da nemaju odaziv na touchscreenu nekih 5mm oko cijelog displaya te samim time ne mogu stisnuti pola slova na tipkovnice, back tipke, ma sve sto je u kutevima i tako uglavnom nemogu koristiti uređaj..
Naisao sam na rijesenje putem "Touchcal" programa iz Mio Emergency Disk utility-a ali problem je sto nakon reseta uređaja treba ponoviti kalibraciju tj. opet pristupati WinCE okruzenju itd...
tako da sam isto olaksao tako da sam preslozijo malo ovu 2u1 opciju od walter66 koja sad ima opciju "Touchcal kalibriranja ekrana" i samo "iGo Primo navigacije" (jer mi Mireo nije potreban) tako da nakon hard restarata samo ponovno odradite kalibraciju ekrana i onda uđete najnormalnije u iGo
Touchscreen Calibration + iGo Primo
P.S. ako netko ima isti problem te mu je ovo potrebno da si skrati muku neka javi pa uploadam.
@tonik
Mogao bi "uploadat" , mislim da ima još Mio Moov M300 s sličnim problemima !
To se zna događat kod uređaja kojima se zavukla prašina između ekrana i "Toucha" ,
pa uređaj kod pokretanja nezna gdje mu je nulta točka slike (prikaza) ...
Radi slabog korištenja ili "ležarine" na nekoj polici ...
Touchscreen Calibration + iGo Primo
Postupak instalacije:Code:http://www.filedropper.com/igoprimotouchcal
Najprije napravite "Backup" uređaja tako da sve što se vidi prekopirate u neku privremenu mapu na računalu.
1. Skinete ovaj ZIP "paket" i raspakirate negdje na računalo u privremenu mapu.
2. Spojite uređaj preko USB kabela.
3. Pobrišete sve što se vidi na M300.
4. Prekopirate ovo raspakirano što se nalazi unutar "iGoPrimo+Touchcal" na uređaj.
5. Otkopcate uređaj s "USB safely remove device", dolje desno kod sata na desktopu računala.
6. Prebacite dugmić gore na vrhu M300 skroz desno (Reset).
7. Iskopčate kabel od USB-a
8. Upalite Mio Moov M300, pritisnite prstom na logo Touchscreen calibrationa, te nakon odrađene kalibracije na pritisnete ikonu iGO navigacije. Postupak kalibracije ne trebate ponavljati sve dok ne napravite Reset na uređaju.
Ukratko kao u postu prije spomenuto, za sve koji imaju problema s touchscreenom na M300 u paketu Touchscreen Calibration program i iGo Primo navigacija s ukljucenim dolje navedenim kartama.
![]()
Pozdrav. Prije pola godine na mio moov m300 stavio sam 2u1 navigaciju, onu koja ima opel astru karavan kao početni logo. Navigacija nije legla nešto najbolje, u toku vožnje znala je izbacivati neke errore. Sada sam vidio da je walter izbacio novu verziju, skinuo je, međutim eto problema, neće mi prepoznati uređaj. Probao sam one fore da gasi-pali-resetiraj
Inače, već sam 100x mijenjao navigacije na m300, i nikad nikakvih problema
hvala
Jbg :/
Ako tko dobije kakvu ideju, javite
Mislim da za ovu verziju nisam napravio mjenjanje pozadinske slike .
Bookmarks