Ili da uzmem xxl,da povecam obitelj zasad? Pa kad istekne 3-4mj ugasit taj broj i onda prebacit sve u novu obitelj? Inače trenutno imam retention popust još cca 6mj jer sam htio taj broj ugasit. Pa sam pojedinacnu tarifu broj stavio za nositelja. Vjerujem da ostaje popust ako i povećavam tarifu...a mogu i na niže opet bez penala ak se nevaram...
2. Kada daju retention osnujem novu obitelj XXL i kupovina mobitela
3. U tu obitelj prenosim kao člana svoj broj koji je nositelj stare tarife (16mj OTPO) i člana koji ima još 4mj OTPO.
4. U novu obitelj uključujem i broj koji još ima 13 mj. OTPO na pojedinačnoj XXL tarifi.
5. Nakon 12mj mogu prijeći sa XXL na XL obitelj (ako bude više odgovaralo)
Pravilo od 12mj zabrane prije prijelaza se odnosi na to ako se želi prijeći na tarifu neposredno niže vrijednosti od trenutne...a ako se ide na istu ili veću onda može bilo kada! Što znači ja kao nositelj XL mogu prijeći bilo kada u XL ili XXL. Isto tako i broj na pojedinačnoj XXL može bilo kada prijeći na Obitelj XXL.
Na ovaj način ne moram raskidati taj broj od 4mj OTPO nego pričekam istek i onda raskinem.
E samo dal će dati retention kada podensem zahtjev za raskid - da ne bi rekli: ok, reskinuto. Ništa retention...Koji bi bio najsigurniji način? Zadnji puta sam bio u t-mobile, rekao ja bih raskinuo i potpisao raskid, oni mi dali papir neki sa brojem koji da nazovem tokom dana...pa mi ponudili popust. A ako ne daju papir sa brojem za nazvati...!?
Još se popust dobiva novim brojem i prijenosom iz druge mreže - još tjedan dana zasad!

Koji bi bio najsigurniji način? Zadnji puta sam bio u t-mobile, rekao ja bih raskinuo i potpisao raskid, oni mi dali papir neki sa brojem koji da nazovem tokom dana...pa mi ponudili popust. A ako ne daju papir sa brojem za nazvati...!?
Odgovori uz citat
Bookmarks