Join Today

Vidi rezultate ankete: Glas najčlanu 2013. ide:

Glasači
14. Ne možeš glasati u ovoj anketi
  • ispravljach

6 42,86%
  • TomZG

0 0%
  • Vepar

1 7,14%
  • ce3hel

1 7,14%
  • divided by zero

1 7,14%
  • Moby

1 7,14%
  • RAUL

0 0%
  • maher22

3 21,43%
  • mirkeclj

1 7,14%
  • Zrmi

0 0%
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    151.800
    Nivo
    93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Bodovi: 151.800, Nivo: 93
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najčlan 2013. godine je ispravljach s 42.86% glasova.
    Čestitamo ispravljachu što je svojim radom i aktivnošću prepoznat kao vrijedan član foruma.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    Najčlan 2013. godine je ispravljach s 42.86% glasova
    ako sam dobro shvatio za mene je glasalo 6 od 14 glasača.

prva pomisao: čekajte malo. ovo je forum s 65.120 članova na kojem je sada aktivno 220 članova. vjerojatno još njih 200 čita postove kao neprijavljeni članovi i njih 100 kao oni koji se nikad nisu prijavili. uz to, Mobil.hr dnevno posjećuje više od 10.000 jedinstvenih posjetitelja. izbor mobitela godine se odluči temeljem izbora 16.000 glasača, a izbor forumaša godine temeljem odluke svega 14 (slovima: četrnaest) glasača. ovo je najneozbiljniji izbor ikad proveden. da sam administrator odmah bih poništio izbor zbog nezainteresiranosti forumaša za glasanje. poništio bih ga i napravio novi.

druga misao: išao provjeriti kao je bilo lani. i evo, opet loše kao i sada. ništa niste poduzeli da popravite. tada je glasalo njih 30. to je sramota što ste dozvolili takvu pasivnost članova. manje je bitno da je tada walter66 bio prvi, a ja drugi.

treća misao: ja bih izbore proveo ovako: svakog člana ovog foruma (ako ne može svakog onda bar onih 220 prijavljenih sada) pozvao bih privatnom porukom s molbom da učestvuju u glasanju, a da izbori neće biti valjan ako ne bude glasalo 100 forumaša. potom, da će slučajnim odabirom biti izabran jedan od glasača. nagrada će biti to što će dobiti status pomoćnika administratora foruma na razdoblje od mjesec dana. mislim da bi mnogi htjeli poboljšati rad ovog foruma, a ovo bi bio dobar poticaj. druga, utješna nagrada, bio bi poziv da jedan dan posjete redakciju mobil.hr. upoznaju tim, način rada i odabira vijesti, testiranja uređaja... onda bi novinar mobil.hr napravio mini intervju s tim slučajno odabranim glasačem o njegovom pogledu na mobil.hr, na svijet mobitela i telekoma. sjajna promocija portala i foruma. nagrade za najforumaša nema, dovoljno je to što su ga izabrali.

četvrta misao: ja svoj glas ne bih dao nikome, jer nisam ni ranije učestvovao u tom glasanju, a niti vidim da se itko trudio otkriti meni nove stvari. zapravo dao bih negativan glas administratoru koji je dopuštao da mnoge teme idu u off topic i nije takve rasprave odvojio u nove teme.

peta misao: ali, ali, ali... lijepo je pročitati sve ove divne riječi koje ste tu napisali o meni. kao nagradu za to otkrit ću vam ponešto o sebi u djelu koji to želim.
    što se tiče telekomunikacija najznačajnije vam je znati da sam prva i jedina osoba temeljem čijeg je prigovora Hakom preinačio konačnu odluku na žalbu korisnika. prvotno je donijeta odluka na moju štetu, a nakon toga sam uspio dokazati da je operater i meni i Hakomu davao lažne izjave. Preinačili su odluku te me nazvali iz Hakoma i ispričali se zbog propusta te naveli da u povijesti Hakoma nisu imali takvi slučaj i da se moraju konzultirati s pravnicima kako preinačiti već donesenu odluku jer u tome nemaju iskustva.

moje telekom kombinatorike su počele kao način otkrivanja jeftinijeg telefoniranja. prvo za mene onda za članove obitelji, pa za prijatelje i na koncu za forumaše na mobile caffeu. danas mi moje znanje i ideje donose značajan prihod u kućnom budžetu.
    npr. nocas se probudio u 2 sata i nekih pola sata mi kuhala u glavi jedna poslovna ideja kako dodatno zaraditi u telekomunikacijama. do 6 sati sam osmislio čitav poslovni plan i do tada započeo niz aktivnosti na njezinom ostvarenju. do ponoć sam potrošio prvih 1000 kn za realizaciju tog plana od kojeg očekujem da će mi se vraćati trostruko. na uloženu kunu dobivam tri. dakako, ovo je samo slikovito jer su moje misli okrenute prema brojkama s puno nula ispred te kune ili tri.

dakle, em što guštam, em i zarađujem na hobiju, a em me izabrali za najuzoritijeg člana 2013. (doduše to je odlučilio svega 6 forumaša što ovu nagradu čini bezznačajnom i besmislenom).

završna misao: ili motivirati forumaše na glasanje ili ukinuti titulu najforumaša godine. ne bih htio da ovogodišnji viceprvak (maher 22) iduće godine postane najčlan foruma sa zbrojem 3 glasova od ukupno 7 glasača. to nije za isključiti sudeći prema ovogodišnjem trendu kada je glasanju pristupilo 50% lanjskih glasača, a pobjedio je prošlogodišnji viceprvak
    Zadnji uredio ispravljach : 18-02-2014 u 01:22

3. 'Hvala' kažu:

Zatvorena tema

Slične teme

1. Izbor najčlana 2013. godine - prijedlozi
    By Inovator in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 22-01-2014, 08:26
  2. Izbor najčlana 2012. godine
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 19-02-2013, 20:31
  3. Prijedlozi kandidata za izbor najclana foruma u 2012.godini.
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 02-02-2013, 21:50
  4. Izbor najčlana 2011. godine!- Prijedlozi!
    By Sljaka in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-01-2012, 15:47
  5. izbor za najčlana 2009.
    By Ico in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 03-01-2010, 16:38

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke