Glasao za toma, uvijek frendli raspoložen, uvijek najnoviji uređaji i objektivnst...
![]()
tutlek
divided by zero
hrc50
walter66
fico45
84737
ispravljach
Lejzermaster
Zvorkapic.os
TomZg
ce3hel
Vader
kinggo
Prema prijedlozima u temi, otvaramo glasovanje.
Glasovanje je u pravilu tajno, ali nitko vam ne brani da otkrijete za kog ste glasovali i zašto.
13.veljače zatvaramo glasovanje i objavljujemo Najčlana.
Sretno nominiranima...
Glasao za toma, uvijek frendli raspoložen, uvijek najnoviji uređaji i objektivnst...
![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
tip za navigacije..
nema šta nezna..
water66![]()
Forumaš walter66 je osvojio 36,67% vaših glasova i time zasluženo postao Najčlan 2012. godine. Njegov strpljiv i marljiv doprinos forumu je prepoznat od strane zajednice...
Forumas je promoviran u status Najclana te time ostvario i pripadajuca prava. Ukoliko walter66 primjeti neke probleme u novim pravima, molim neka se obrati na PM.
Četitamo!
Zadnji uredio Inovator : 16-02-2013 u 16:38
Čestitke walter!!![]()
I moje čestitke!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Čestitke, samo tako dalje![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Hvala svim Forumašima Cafe Mobila na izboru za Najčlana 2012 , isto tako i na čestitkama !
Posebno bih se zahvalio @ s-modu Šljaka , koji me je nakon nekoliko godina neaktivnosti vratio prije manje od godinu dana
natrag u ovu Zajednicu s tek nekoliko postova kao "Tek rođenog" . Nisam ni mogao pomisliti da ću u tako kratkom vremenu ,
postati "Forumaš s stažem" i Najčlan 2012 ...
Hvala svima !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Čestitke!![]()
Čestitam, bravo!
Bom Chicka WahWah
Ma živio ti nama sto godina...![]()
Bravo, čestitam i samo tako nastavi![]()
Trud i zalaganje na forumu se uvijek isplati.
Čestitke gospodinu Walteru, apsolutno zasluženo!![]()
čestitke... :-)
Svi smo mi u krastavcu...
Bookmarks