Za sve HT korisnike Evernote nudi 6 mjeseci premiuma besplatno. Potrebno se samo ulogirati preko mobilnog neta
uploadfromtaptalk1389357244818.jpg
Citirao si post iz 2009. Iz dana kada je Android bio u povojima i sanjalo se o 2.0 verziji.
Task killer je u to doba dobro došao i pomogao je uređajima u radu jer su bili itekako slabiji nego današnji.
Što se tiče pratnje prometa, to nije bilo implementirano dugoo nakon 2009.
Za sve HT korisnike Evernote nudi 6 mjeseci premiuma besplatno. Potrebno se samo ulogirati preko mobilnog neta
uploadfromtaptalk1389357244818.jpg
Zadnji uredio yager : 10-01-2014 u 16:10
gdje ima 24 sata.hr apk. na google play nema više
Treba mi neka aplikacija za skidanje pjesama na mobitel ali da je jednostavna tipa ukucas ime pjesme ili pjevaca i downloader
Ima na 1Mobile marketu. Instalirao sam ga,povukao aplikaciju i deinstalirao ga.
Ovako, koristim GO launcher i glavni mi je na home screenu Easy clock widget. Namjestio sam na launcheru da nema statusne trake tako da imam čitav ekran.
Lik je noćas izbacio novu verziju Easy clock widgeta kojim mi je umanjio sam prikaz, uglavnom nisam zadovoljan onim na što se nadogradilo.
Sada, pitanje, pošto sam platio tu verziju, ja želim staru, mislim 3.12 (sada je 3.15). Gledam na Play storeu nema mogućnost downgradea, pa ne znam ima li na netu. Dođe mi da skucam mobitel o pod!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ako nisi napravio backup pomoću TBP-a ili alternativnog softwarea, onda će vraćanje stare verzije biti malo teže.![]()
Ne moze se konkretna verzija nac na netu??
Evo, cijelo popodne sam proveo tražeći. Svaki link baca na Google play i najnoviju verziju.
Ali, maloprije sam naišao na stranicu www.1mobile.com gdje je bila starija verzija u .apk obliku. Skinuo je i instalirao bez da sam deinstalirao najnoviju verziju. Radi trenutno. Pretpostavljam da ova neće tražiti upgrade, a ako iziđe nova verzija, ionako imam "original".
Zapetljano sve to skupa! Recimo, još u 10.mj. 2012. sam kupio GTA3 za nekih 5 dolara. Sada je više nema za kupiti, a kada je i pronađem na G.playu, piše da mi je mobitel nekompatibilan s igrom. Pet dolara bacio u smeće! Nije mi do love nego do principa!
U Mobisu!
O čem ti, evo ti je na marketu
Grand Theft Auto III
Jbg, tako to ponekad ide. Nisi bacio novac u smeće nego si dobio točno što si platio. Ako izdavač kasnije napravi update koji zbog nekog razloga zahtijeva noviji Android a ti ga nemaš, to baš i nije problem izdavača... E sad, ako naprave update koji tebi nije dostupan iz nekog drugog razloga (npr. ograničili su ga na državu ili uređaj ili što već), o tome se već da raspravljati. U tom slučaju ja bi im poslao mail i pitao u čemu je kvaka.
Inače da, prije ili kasnije će ti GPlay opet ponuditi da napraviš update. Nemoj se sad nadat da je to "smrznuto" na toj verziji. Toga na Androidu nema, odakle god instalirao neki app, ako postoji novija verzija na GPlayu ponudit će ti je. Jedino što možeš je ne prihvatiti update.
Kako isključiti auto update?
GTA3 sam igrao na Galaxy miniju2 i otad na nijednom više (Xperia T, P i sada Z1). U biti za Z1 još nisam probao, ali na T i P je javio da program nije kompatibilan.
U Mobisu!
Korisnici Vibera.., mi možete reći zašto mi Viber ponekad pokazuje online status za druge korisnike, a ponekad ne? (ono: online, last online today XX:XX)
Misliš zašto za neke prikazuje a za neke ne? Ako je to, onda je to zato što neki isključe opciju da ih se može vidjeti (ali onda ni oni ne mogu vidjeti druge), a neki ne![]()
Pitaj dotičnu osobu jel se možda igra postavkama.
Postoji li aplikacija koja "budi" ekran uz dvaput tapkanje po ekranu?
Imao sam TapTapApp, koja koristi proximity sensor, ali aplikacija radi kad se njoj svidi i jako cucla bateriju tako da sam je deinstalirao. A imam Z1 s dosta jakom baterijom.
U Mobisu!
Custom kernel jedino koji ima tu funkciju.
Ovo je nemoguće izvesti bez popriličnih izmjena u samom sustavu (za početak custom kernel kako yager reče). Bez toga ne postoji rješenje koje će raditi dobro a neće potpuno ubiti kompletan sustav.
Tapatalk na g2 nije nesto ok.Nece da podrzi pojedine forume tj otvara ih ali nemozes pisati.Neke ck ne moze naci
Moze li neki link an neku dobru aplikaciju za GPS navigaciju.. moze i na PM.
Coplit Europe (cracked) sam skinio ovdje prije puno vremena, ali lose radi na HTC ONE... Hvala
Forumaš godine :)
Postoji cijeli odvojeni podforum pod nazivom Navigacija...
Eto tako je to kad nisi redovito na forumu... sorry i pozdrav
Forumaš godine :)
Bookmarks