Ne znam da li ce stici bas tako skoro.prije bih rekao 2-3 mjeseca...
Definitivno se isplati dati 270 EUR.
OmniROM 4.4.2 KitKat skoro pa nema bugova.
Pošto šalju iz EU nema ti carine niti poštarine a shipping je free.
Još stigneš uzest!
BTW uskoro stiže Find 7 sa 2K rezolucijom.
A priča se da će biti Snapdragon 805 s LTE podrškom.
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Ne znam da li ce stici bas tako skoro.prije bih rekao 2-3 mjeseca...
Vidio sam na shopu da je 299 eura al posto sam student trazio sam neki Student Discount pa cekam taj kod.
Ako me ispadne 270 eura pokusat cu doc do svog primjerka.
Edit: znaci ukoliko platim paypalom to je to... samo cekam da dode na vrata.![]()
Zadnji uredio CooleR : 19-12-2013 u 09:39
Kako nemam iskustva sa kupovinom preko neta moram li na nesto posebno obratit paznju prilikom kupovine oppo find 5.
Dobio sam kod za discount 10%
Nemaš kaj pazit ako kupuješ s njihove službene stranice.
Kolko vidim, sad preko praznike nude i DHL kao soluciju za shipping. Svakako se isplati nadoplatiti za to.
Narucio ja svoj Oppo. Sad cekam! DHL free, 270 eura.
Sigurno ne moze bolje,a da je nov...
Full hd ekran 5",13mp kamera,quad core proc....sta ces bolje za 270 Eur
I to nije "neki" kinez.to je Oppo i ima prilicno dobru reputaciju...
To si narucio sa njihove stranice? Vidim da je 299e + case gratis ...
Ajd jedva cekam info iz prve ruke, posto mi ovo djeluje stvarno zanimljivo...(trebam nesto kupiti a u igri su jos S4mini i S3, no ovaj Oppo mi djeluje daleko najbolje).
@ Vepar - dobro kazes ipak nije bas "neki" kinez... to je ajmo rec pravo "brandirani" kinez,.... tj. posjeduje vec neku reputaciju
@robee - da sa njihove stranice oppo style europe sam uzeo... i na dnu stranice ima [klikni education] 10% popusta za studente (samo trebas poslat skeniranu studentsku x-icu) - dobijes i "gratis" easy cover + EU usb punjac... 270 eura.
pozdrav ljudi,napravio sam danas account sam zbog oppa find fiveja kupujem taj mobitel sigurno samo je pitanje vremena,zanima pošto sam na t-mobile,dali trebam kaj otključavati na mobitelu odkodirati ili samo ubacim svoju karticu i mob je spreman za rad?i kako mi se priznaje garancija,gdje ja šaljem mobitel ako mi se nekaj dogodi s mobom?
fala unaprijed![]()
otključan je mob tak da si bez brige
sim unutra i to je to
Mi6 Black
a kaj je s garancijom,dali je dvije godine i to saljem onda van ako se kaj dogodi s mobom?
sutra kupujem pa mi je jako bitno![]()
oppo find je daleko bolji mobitel nego neki kinez..... osim toga imaju puno bolji support, vlastiti forum... mnogo rom-ova itd...
Evo moj dosao! 27.12 sam ga platio - pred par minuta stigao - poslan iz UK!
Vrhunski pakovan, dupla vrecica [ona na balonice], jedna kartonska kutija i unutra tek kutija s mobitelom...
KarloVranjes - moze meni malo pojasnjenje... Sto je potrebno napravit za drugi ROM? (najprije flash ili root?) i koji ROM koristis, tj. sa kojim ima najmanje problema? [ako netko zna nek odma pomogne, da ne cekam Karla]
Ne znam sto se tice mobova..ali oppo radi high end blu ray,dvd,cd playere..
To sigurno nije samo jedan kinez,budite sigurni..
dali se gubi garancija s rootanjem uređaja?čitam malom po forumu ovom,da su neki rootali uređaj,pa sam se malo raspitivao pa vele da ako se pokvari mobitel dok se roota da se gubi garancija..a pak mi nije jasno na svojoj stranici službenoj stavljaju različite ROMove koje možemo staviti..![]()
Nude li na njihovoj stranici različite ROM_ove to znači da se može nadograđivati , a i Root_ati .
Nije mi jasno što te to muči i zašto bi to uopće radio , tek si dobio (ili nisi) , nisi ga kako treba
ni isprobao , već želiš mjenjati "Stock ROM" , misliš li da su oni Android developer_si "puno"
pametniji od proizvođača oppostyle . ROM_ove rade filipinci , indijci i uglavnom ne paše
većina prerađenih stvari za naše područje . Ostavi kako je i uživaj u tom prekrasnom uređaju .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Cooler, i? Kakav je telefon, kakvi su dojmovi?
@walter koliko vidim on hoce samo rootati, a u tome nema nista lose. Romove je naveo kao ekstremni primjer.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma laik sam kaj se tiče rootanje mobitela,promijenio sam dosta mobitela,od androida,ios-a WP i nisam rootao.U zadnje vrijeme dosta ljudi mi je reklo da je rootalo svoj mobitel i da ima bolje radi.No neću nikako,samo se informiram.
I da jedva čekam da mi dođe mobitel nikad tolko radoznao nisam bio![]()
Ne radi bolje nego radi isto. Rootanjem dobiješ samo veća prava u sustavu i potencijalno "rušenje" sustava, ako nešto krivo napraviš.
Bookmarks