Cestitke na kupnji!Oppo je primjer kako se treba odnositi prema kupcu i vrlo brzo ce postati megapopularni.
Citao sam da neki jako brzo isprazne bateriju..mozda isprobat neki custom rom jer vjerojatno je taj Color OS krivac...
a jucer sam ga ispraznio u roku keks, otvarao sam sve živo i neživo, instaliravao aplikacije itd... citao sam malo da je na nekim drugim romovima bolje balansirana baterija, da color os nije bas najzahvalniji.. tako da bih mogao uskoro nekaj drugo stavit, vidjet cu.. a neznam, u usporedbi s drugim mobovima je teži, ali meni bolje odgovara tako nego neki 'plastični' mobovi pa ni ne znaš da ga imaš u ruci...
Cestitke na kupnji!Oppo je primjer kako se treba odnositi prema kupcu i vrlo brzo ce postati megapopularni.
Citao sam da neki jako brzo isprazne bateriju..mozda isprobat neki custom rom jer vjerojatno je taj Color OS krivac...
Meni se svidja MIUI a Oppo ima podrsku za njega...
Navikao sam na iPhone, a Find5 nemam priliku isprobati prije kupnje, tako da se jos dvoumim![]()
RoBee
imao sam i ja iphone,3,3g,4,4s.kupit cu ovaj find 5.a za miui ti mogu rec da je jako dobar custom rom.trenutno ga imam na svojem htc hd2.ima tu jos vrhunskih romova za oppo.cyanogen ima brdo postavki..aosp..dok ga dobijem u ruke,flashanje nece odmarat sigurno![]()
Samo da malo dodje u ruke, pa da osjetim kako lezi i kakav je u radu
Nije bas zgodno napraviti narudzbu i kada dodje skuzis da ti ne odgovara ..
RoBee
istina,inace imam naviku isprobat prije nek nes kupim.ma nema veze,treba ga kupit.muka mi vec od tih reklama kaj radi samsung,apple i ostali..preskupi su,a oppo je sve samo ne jedna bezvezna marka.riskirat cu,za te pare je best buy sigurno.
evo danas sam se malo igrao s benchmarkom, neznam kaj sve treba zatvorit da bude top stanje, samo sam isao na clean memory i pokrenuo benchmark http://www.deviantpics.com/images/20...0-12-46-05.png
jučer mi je baterija izdrzala oko 32 sata, više manje normalnog koristenja, malo kamera, malo bluetooth, malo internet, aplikacija koja, youtube... http://www.deviantpics.com/images/20...9-23-58-43.png
Pa to je ok.na forum.hr jedan korisnik se zali da ga puni 3 puta dnevno![]()
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
poz!vidim na oppo europe da imaju midnight verziju.samo me malo buni zakaj iznad toga pise out of stock.
Možda zato što je out of stock?![]()
niste me razumjeli,ujutro je bio na lageru pa ga sad nema.neka greska ili kaj vec.bio sam vani,dojdem doma upalim laptop i nema ga vise..nikak da dojdem do njega..
otislo ti je to, obicno dode 1 ili 2... :s
izgleda da cu ipak uzet indonezijsku verziju.nadam se da je samo razlika u frekvenciji.steta,al zivci mi lagano popustaju![]()
Strpljen, spasen...bolje pricekati jos mjesec dana da izadje f7...mozda f5 padne cijena a mozda ce 7 biti puno bolji pa se isplati uzeti (ako ne naraste dimenzijama i akp bat bude bolja)...
RoBee
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Dvije ver.? To mozda nebi bilo lose...bolje onda manja rez, duze ce bat trajati, osim ako i nju se smanje![]()
RoBee
Čisto mala digresija. To što eto postoji nešto nazivno novije i jače ne znači da sve starije automatski postaje neupotrebljivo. Osobno koristim telefon star 3 godine na kojemu stvarno ne mogu primjetiti da je toliko star. Stvarno ne vidim smisao uvijek bezuvjetno gledati samo najnovije, najbrže, najjače, najnabrijanije... bez neke stvarne potrebe.
nisam znao da se mora pratiti trend.a nis,onda cu kupit odma 2 modela da ipak budem siguran da cu se pokazivat sljedecih par mjeseci!fakat je f5 zastario...e,karlovranjes...
Bookmarks