Pokušaj pronaći opciju , vrati na tvorničke postavke , ili spoji uređaj na računalo , pronađi folder "save" i zatim ga izbriši ... Restartaj aplikaciju i ponovo postavi sve što te pita (jezik i ostalo) .
Možda je nešto upisano u sys.txt u vezi rotacije ekrana .
Usput pogledaj dali ti je uključena auto rotacija na mobitelu ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Treba paziti da je u windowsima uključen prikaz ekstenzija što po defaultu nije, jer bi se moglo dogoditi da naziv ispadne
.nomedia.txt (ako su ekstenzije skrivene .txt se ne vidi)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Treba pripaziti kod ovih iGO Android navigacija , u startu znaju lijepo radit nekoliko dana , a onda problemi s memorijom , rezolucijom ili "izletanjem" iz aplikacije .
Problemi nastaju korištenjem raznih programčića za oslobađanje memorije ili nepotrebnih datoteka , poput Clean Master_ ili Android Task Manager_a . Svi znamo
da iGO koristi razne *.zip datoteke i slike *.bmp , a ovi ih programčići (po svojoj procijeni) predlažu za brisanje kao nepotrebne ili kao duple datoteke , pogotovo
nije dobro , ako takvoj aplikaciji dozvoliš da taj "clean" sama radi .
*** " Jučer mi je iGO lijepo radio , danas mi uđe u program upišem rutu , a kad okrenem mobitel horizontalno onda mi izleti iz programa "![]()
Imam problema isto sa igom samo puno težih.Radi nedostatka memorije prisiljen sam igu premjestiti na sd-karticu.Da bi uopšte ušao u aplikaciju treba 5 minuta.O ostalom da ne pričam,znači da je totalno spor,skoro neupotrebljiv.Kada ga prebacim na tel.memoriju onda radi kako treba.Telefon je huawei ascend y 200.Veličina koju zauzima na sd-kartici je oko 500kb,dok na tel.memoriji zauzima oko 19mb.Imao sam nekih prijedloga u vezi da promijenim sd-karticu.Kartica je došla sa kupljenom nokijom,ne piše na njoj koja je klasa ali ne bi trebala biti loša.Ako je neko imao sličnih problema i kako ih je riješio zamolio bih ga da mi objasni kako i šta dalje.poz
Zadnji uredio marin71 : 19-11-2013 u 17:25
Ja sam danas instalirao na LG Optimus F6 LTE, iGO Primo 2.4 Megris od prve radi sve bez grešle i štelovanja
Igo sam postavio na sd-karticu i sa nje instalirao igo.Znači ja nemam problema sa aplikacijom kada je premjestim na tel.memoriju.Ali uslijed nedostatka memorije moram je vratiti na sd-karticu a tada nastaju problemi.poz
Sve sam instalirao kako treba i sve mi radi, ali mi nedostaje ono da mi kaže Nataša "rekalkulacija rute" kada "fulam" skretanje. Da li to treba biti tako u ovoj verziji IGO ili možda postoji u opcijama da se postavi da Nataša izgovori "rekalkulacija rute"? Imam Samsung S3 i mislim da sam sve napravio kako treba što se tiče instalacije i svega ostalog. Molio bih nekog da mi netko objasni postupak kako da to aktiviram ako se može, ako postoji u opcijama ili nešto drugo. Hvala!
@istrako
Možda ovi novi iGO Primo nema "rekalkulaciju" , pogledaj po opcijama ! Ja sam to uvijek isključivao na klasičnim navigiacijama , kao i "prebrza vožnja" ...
Tražio sam više puta, ali bez uspjeha. Preživjeti ću i bez toga!
Dakle imam tablet Toshiba Excite Pro. Trenutno imam Navigon i radi perfektno, točan u metar. Problem mi je šta priča na engleski i nemogu to nikako srediti jer tablet nema opciju hrvatski. Morelocale i slične aplikacije ne pomažu pa ako netko ima ideju kako da propriča hrvatski bio bi jako zahvalan.
Da se vratim na igo navigaciju. Prije par godina sam je ima na prvom "galaksiju" i radila je perfektno.
Prije dva tri tjedna sam je pokušavao staviti i nema šanse, garant nešto krivo radim a neznam šta.
Glavno pitanje mi je...dali tablet mora biti rootan?
Druga stvar je "nestandardna rezolucija" koja je 2560 x 1600.
Ukratko, ima li rješenja?
Greška koju ispiše je da nedostaje ili se ne može spojiti s nekom datotekom te da rezolucija ne odgovara a neznam koliko sam točno editirao sys datoteku kad sam se igrao rezolucijom.
Hvala!
Može li Tvoj tablet Toshiba Excite Pro imati menije (jezik) hrvatski !
U slučaju da može prebaci na HR i uživaj u glasu gospođice "Dora"
koja misli da zna hrvatski , barem se trudi (uliiijevooo, udeeeesno) .
Ta "nestandardna rezolucija" koja je 2560 x 1600 , stvarno velika ,
čak i televizori od 50 incha nemaju takvu , sumnjam da ćeš moći
uštimati iGO na njega , i još da sve radi korektno i kako treba ...
Poslano s mog HTC One X
Ne može nažalost, to sam napisao a za promjeniti jezik s morelocale2 i sličnim nemam dopuštenja jer tablet nije rootan. Provao sam i ubaciti hr jezik u obliku datoteke ali nisam uspio jer nisam našao dobra objašnjenja, s engleskim nisam baš na Ti.Može li Tvoj tablet Toshiba Excite Pro imati menije (jezik) hrvatski !
Ima skinova u toj rezoluciji ali je komplicirano ili me dopuštenja ograničavaju, nešto od toga. Provao sam dosta toga prije mog posta ali nije išlo.Ta "nestandardna rezolucija" koja je 2560 x 1600 , stvarno velika ,
čak i televizori od 50 incha nemaju takvu , sumnjam da ćeš moći
uštimati iGO na njega , i još da sve radi korektno i kako treba ...
Za sada ostaje navigon koji stvarno dobro radi samo eto englez je ali mogu se naviknuti, najbitnije da se cesta vidi.
Ako naletiš majstore na rješenje vjerujem da češ ga podjeliti. poz!
Vidio sam danas po nekim Forumima da postoji iGO podešavanje i za Tvoj uređaj . Baš je šteta što nema HR jezik , a uređaj je vrhunski !
Pokušat ću pronaći rješenje za Toshibu (nadam se) ...
Probaj ovu Navigaciju , ona ništa ne pita . Prati upute , danas sam stavio nove karte "Balkan" ...
http://cafe.mobil.hr/threads/78852-N....0.35-(Android)
Ovdje je ostatak EU , ali skidanje je dugotrajno. Postoje i karte po državama i grupama kao na prvom postu ! Nema neke razlike u kvaliteti ...
http://cafe.mobil.hr/threads/78852-N...=1#post1057354
Bookmarks