zdravo,
@wlan, zanima me kak si dobil te 3d zgrade? hvala puno na pomoci
p.s. da li se i vama dogadja da kod pocetnog screena u programu kad kliknete glasnoca zvuka, jednostavno kak poglasnite automatski psuti na 0% tj. da je nemoguce poglasniti?![]()
evo garmin street pilot radi i na samsung galaxy note 2, root, na extsdcard (rez. 1280X720 pix.)
sve radi osim sta ne upozorava na speedcam, tocnije, samo ih prikaze....
primjetio sam da kod pomorskih i topografskih karata iscitava samo dio podataka...
kod cestovne navigacije, kad se stavi via tocka, navigacija ide samo do via tocke, dalje ne...
ostalo je sve odlicno, vrlo stabilan softwer!
screenshot;
![]()
zdravo,
@wlan, zanima me kak si dobil te 3d zgrade? hvala puno na pomoci
p.s. da li se i vama dogadja da kod pocetnog screena u programu kad kliknete glasnoca zvuka, jednostavno kak poglasnite automatski psuti na 0% tj. da je nemoguce poglasniti?![]()
Zadnji uredio đejms 007 : 21-09-2013 u 20:56 Razlog: dodavanje pitanja
riječi su isto kao i gomile ljudi - nije nužno znati za sve...
J. B. Štulić
ne radi na samsung s7562, android 4..., ne znam zasto....
imam inace navigaciju IGo, i Navigon...
Htio sam bas malo vidjeti Garmina, jer to je stara ljubav od Nokije 3 genereation i Nokije 5 generacije... ali ne ide...
stavio sam na root, ne ide i na ext karticu i opet ne ide...
Staro je pravilo da kad želiš saznati zašto nešto ne radi, a kod drugih radi, napisati što više detalja o tome kako je to stavljano na uređaj. Često se događa da se previdi sitnica koja onda utiče na konačan rezultat. Nije dovoljno napisati da ne radi i da ne znaš da ne radi. Iz te izjave je nemoguće zaključiti je li u pitanju pogreška ili program uopće ne može raditi na tom uređaju. Stoga, molim sve one koji imaju probleme sa bilo kojim programom da opišu čim detaljnije što su i kako radili.
Pokusao sam sa S4, sve uradio kako je opisano... instalirao jezik i kad pokrenem Garmin StreetPilot ekran pocrni na 10-tak sekundi pa izbaci poruku StreetPilot je zaustavljen i polje za OK. Ima li kakvo rjesenje ?
Ima li kakve pomći ljudiii......?
Android sam kao OS na mobitelu je sa svakom svojom verzijom priča za sebe, svaki model mobitela je opet isto priča za sebe. Još kad tome dodaš da je i Garmin najveća priča za sebe, dođeš do toga da je jedino pravilo da nema pravila.
Da bi netko našao rješenje tvog problema trebao bi mu S4, a razmisli koliko ljudi ovdje ima S4 i koliko na njega uopće želi instalirati Garmin.
Ako pogledaš naslov teme onda vidiš da je program namijenjen za rezoluciju 480x800, a da druge rezolucije treba provjeriti. Čitajući temu mogao si vidjeti da radi i na većim rezolucijama, ali nigdje ne piše da radi na svim modelima i svim rezolucijama.
Dok netko ne ustanovi da radi i opiše kako je to uspio ostaje činjenica da na S4 ne radi.
Je li postoji garmin za 480x320?
Zadnji uredio Sljaka : 07-10-2013 u 19:31 Razlog: Gramatika 1! Sjedi i nauči razliku Je li -jer!
Samo 1.razred !
1'st class only !
Ne , ne postoji !
Samsung Galaxy SIII mini, instalirao garmin na SD karticu. Instalacija uredno prosla. Problem je sljedeci stisnem Kamo/Adresa javlja mi kartografski podaci nisu dostupni. Na SD kartici imam dir Garmin/Map i tu su datoteke gmapsupp.img i croatia.img Kad stisnem Kamo/Gradovi javlja nisu ponudjeni nikakvi rezultati. Jezik govor nemogu nista odabrati. Molim za pomoc
Pročitaj malo Post #1 , na samom početku imaš upute za instalaciju , nisi se baš pridržavao uputa !
*** Zašto stavljaš više Navigacija na uređaj , dovoljna je jedna ( iGO My Way) , čemu sada još i Garmin !?
![]()
Zadnji uredio walter66 : 23-10-2013 u 21:41
Ovako ne stavljam vise navigacija na uredjaj, iGO My Way sam malo probao i skinuo. Nisam dobro gledao pa nisam primjetio da postoji Garmin za moj Galaxy. Prije sam imao na Nokiu i simbian instaliran Garmin i prilicno sam bio zadovoljan pa bi sad volio isto instalirati na Galaxy. Sto se tice pridrzavanja uputa jedino sto sam izgleda fulao je SD kartica umjesto memorije telefona ?
Da !
Neće radit kad se instalira na SD karticu !
Može čak biti instalirana aplikacija na SD kartici , ali karte moraju biti na internoj memoriji .
Nije baš pametno rješeno , ali tako mora biti ...
Prebacio sam karte na internu memoriu i sad ih vidim samo mi ne radi glasovno navodjenje, pojacam do daske. Na onoj ikoni kad pojacam onda mi blinka cas plavo i pise 255% cas sivo i pise 0% .
Tako i meni isto "zaj.b.va" , kad navigacija krene ja pojačam glas na uređaju " Volume + " i čujem tetu koja me navodi !
Garmin ima inače svoje "mušice" koje nisu nikad riješili , poseban je problem pretrage ili traženja adrese ,
a na ovom Street Pilot_u još i problemi s glasovnim navođenjem , satom (vremenska zona ) ...
Imao sam i ja Nokiju i Garmin XT na njemu , sad dali je dobro radilo , pa baš i nije ...
Po meni , ima puno boljih navigacija od Garmina ... To smo već odavno ustanovili ...
To sam Ti već naglasio u nekoliko Tema !
iGO My Way - Primo ili možeš instalirati NAVIGON Europe
Sad si mi dao misliti, malo cu se jos poigrati sa ovim Garminom pa ako me bude zafrkavao probat cu Navigon.
Mislio sam da je Garmin medju boljim softverima za navigaciju.
iGO My Way Primo sam malo probao i nije me bas impresionira, nesto me je i on zezao.
Jeste probali Mireo Don't Panic
Ja ga koristim i odličan je, hrvatski proizvod i karta hrvatske kosta samo cca 50 kn.
@ stipoo
Mireo DON'T PANIC je isproban odavno !
Instaliran i po isteku probne verzije izbrisan , bez obzira na njegovu "Odličnost" . Razlog je ovaj dolje :
Croatia € 7.99 (60 Kn)
Slovenia € 7.99 (60 Kn)
Europe € 39.99 (300 Kn)
"Kupujmo hrvatsko ! "
Navigacija nije napravljena da te navodi po dvorištu , selu , ili gradu u kojem živiš , nego
da te "navodi" tamo gdje ne poznaš ceste . Nije dovoljna HR treba imati i EU , a to je još
300 kuna .
To što je Mireo hrvatski proizvod možda nije točno (bio - nekad) ...
Probaj pronaći na Mireovim stranicama hrvatski jezik !? (Ništa ne piše na HR - glupo , ali istinito ) ...
![]()
Zadnji uredio walter66 : 24-10-2013 u 19:44
Probao sam ovu tvoju uputu kad navigacija krene da pojacam glas ali ne pomaze, jel postoji jos koji trik ?
Naravno i pokazuje krivo vrijeme, no to mi za sad nije bilo vazno pa nisam pokusavao rijesiti.
Ne znam jel bi sta dobio da ga maknem s SD kartice i instaliram drito u memoriju mobitela ?
Za "krivo vrijeme" napisao sam OVDJE , mogao bi malo pročitati prije nego što pitaš (čitaj cijelu Temu) .
Kod mene radi "glas" bez problema na S3 mini , dosta se ljudi žali na to glasovno navođenje , valjda sam ja bolje sreće !
![]()
Maknio sam sve s SD kartice i instalirao na uredjaj i dodao gmaptz.img. Dobio sam glasovno navodjenje i vrijeme.
Sad me jos zanima kako staviti vise karata (npr. HR, Sloveiju i Austriju) posto su ove ponudjene karte svaka za sebe i s istom ekstenzijom ?
Imaš temu o instalaciji više karata.
Uspio sam nekako zgurati City Navigator Europe NT 2013.20 na memoriju uredjaja, dosta je knap posto je ovaj gmapsupp.img 2.62GB.
Sad neznam jel to uredu kad idem birati drzave onda su mi neke ponudjene vise puta slicnim imenom, npr: Croatia, Hrvatska pa Italia, Italy pa Slovenia, Slovenija, Slovenska republika, Slovensko ima toga jos dosta da ne nabrajam.
Jel smijem maknuti van baznu mapu gmapbmap.img? maknio bi je radi toga sto mi uredjaj javlja da je memorija pri kraju.
Bookmarks