Prebacio sam karte na internu memoriu i sad ih vidim samo mi ne radi glasovno navodjenje, pojacam do daske. Na onoj ikoni kad pojacam onda mi blinka cas plavo i pise 255% cas sivo i pise 0% .
Prebacio sam karte na internu memoriu i sad ih vidim samo mi ne radi glasovno navodjenje, pojacam do daske. Na onoj ikoni kad pojacam onda mi blinka cas plavo i pise 255% cas sivo i pise 0% .
Tako i meni isto "zaj.b.va" , kad navigacija krene ja pojačam glas na uređaju " Volume + " i čujem tetu koja me navodi !
Garmin ima inače svoje "mušice" koje nisu nikad riješili , poseban je problem pretrage ili traženja adrese ,
a na ovom Street Pilot_u još i problemi s glasovnim navođenjem , satom (vremenska zona ) ...
Imao sam i ja Nokiju i Garmin XT na njemu , sad dali je dobro radilo , pa baš i nije ...
Po meni , ima puno boljih navigacija od Garmina ... To smo već odavno ustanovili ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
To sam Ti već naglasio u nekoliko Tema !
iGO My Way - Primo ili možeš instalirati NAVIGON Europe
Probao sam ovu tvoju uputu kad navigacija krene da pojacam glas ali ne pomaze, jel postoji jos koji trik ?
Naravno i pokazuje krivo vrijeme, no to mi za sad nije bilo vazno pa nisam pokusavao rijesiti.
Ne znam jel bi sta dobio da ga maknem s SD kartice i instaliram drito u memoriju mobitela ?
Za "krivo vrijeme" napisao sam OVDJE , mogao bi malo pročitati prije nego što pitaš (čitaj cijelu Temu) .
Kod mene radi "glas" bez problema na S3 mini , dosta se ljudi žali na to glasovno navođenje , valjda sam ja bolje sreće !
![]()
Bookmarks