Trebam savjet.
Prije 2 mj, tata i sin su oformili grupu od pojedinačne pretplate i simpa broja. Naravno Plan L za surfanje, 200 mj. Te je uzet mobitel na popust na nositelja. E sad kćerka koja je trenutno na Simpi i koja troši 30-50 kn (još je dijete, ali surfa s a malim paketom, tata odbija pozive, mama je na Savršenoj, pa mala me troši puno na razgovore i SMS) želi za rođendan mobitel. Jer kako joj mlađi brat može imati bolji mobitel od nje.
Tata misli kćerkicu dodati u grupnu tarifu, da bi dobio jeftnije mobitel.
Ali izgleda da nije svjestan da mu je to dodatnih 100 kn svakih 24 mjeeca, te da mu ako i dobije popust na mobitel, da će to biti na člana, a ne na nositelja.
Mala oće neki Android barem u razini onog što ima braco čiji je mobitel koštao 600 kn, Samsung Fame, čini mi se, a kojem je puna cijena bila 1800 kn, ako su mi dobro prenijeli.
Ima li slučajno neka shema da im DODATNI mjesečni trošak u prosjeku po mjesecu ne bude više od 50 kn.
P.S. To mi je buduća rodbina (s curine strane), i malko sam ljut što se zalijeću bezveze, i trebam prilično brz odgovor, jer maloj žele mobitel poklonit za rođendan koji je bio danas, te pretpostavlkam da će već sutra, najkasnije prekosutra napraviti kobnu grešku, osim ako im ja ne savjetujem nešto.

Odgovori uz citat

Bookmarks