--
Pozdrav vidio sam na drugom forumu da nisam jedini sa ovim problemom dakle
takodjer se i meni dešava, a primjetio sam da se problem riješi tako da se uključi pa iskljuži zvučnik mobitela, tako da mi se čini da je soft bug nekiZadnjih par dana svaki poziv imam problema sa mikrofonom, ili me sugovornik ne cuje uopce, ili cuje 20 sekundi pa nakon toga me "iskljuci".
Ne mogu skuzit jel to do uredaja ili do mreze (bonbon). Uredaj nije ispada, nije udaren, nikakvo fizicko ostecenje...
Ima li ko slicne probleme ili zna kako rijesit?
--
Zadnji uredio cickova13 : 05-08-2013 u 09:40
Meni se desilo jučer ili prekjučer da me uopće nije čuo sugovornik, ali samo jednom. U međuvremenu sam imao dosta poziva, ali sve je bilo okej.
neda mi se novi mobitel nosit odma na servis, ali cini mi se da je restart mobitela popravio stvari,
To je sad već vjerovatno do bonbona jer vidim u temi bonbon, a i meni se događa od kraja 6og mjeseca da kada je upaljen 3G imam poblema s pozivima.
imam i ja isti problem sa isključivanjem mikrofona, neovisno o 3g, u t-mobile breži. dao sam mobitel na servis. vidjet ćemo šta će biti.
Kada palim mobitel ekran mi je roze boje od t mobile al ništa ne piše i nece dalje , dali postoje mogucnost da se stisnu tipke da doďem do " biosa" na mobitelu da nariktam da vrati tvornicke postavke
Ugasi mobitel.
Pristisni tipku vol+ i onda tipku za paljenje i drži tako obe 15ak sekundi
U meniu izaberi sa vol- factory data reset i potvrdi sa tipkom za paljenje uređaja
Skrolaj do Yes -- delete all user data i potvrdi sa tipkom za paljenje
Kad sve odradi odaberi reboot system
Bookmarks