Volume control - options - properties. pod opcijama ukljuciti microphone, onda ok, pa opet na options pa klik na advanced i onda tamo pod microphone kliknuti advanced i na microphone boost.
ovo je softwarevski problem... pa ide u software
a kad me u zadnje vrijeme nece,onda me stvarno nece
uglavnom,dobila sam na poklon sluske i mic (all-in-one) i htjedoh to prikopcati da mogu spikati s drugima...medutim,mic mi uopce ne radi...(drugdje isprobano,radi...dakle,problem je kod mene)...probala sam u control panelu i audio i soundsima srediti i tamo koliko ja znam je valjda sve dobro...probala sam u volume controlu ali i tamo je sve u redu...a opet me se ne cuje...
slusalice rade dobro i ja cujem odlicno...
sve sam dobro ustekala...kaj da radim??
frend mi veli da bi mi trebalo pisati nekim sis pojma ja nemam...ali ja imam opciju samo c-media sound device...
i kao da ga ne prepoznaje...
jel zna netko kako to rijesiti????
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Volume control - options - properties. pod opcijama ukljuciti microphone, onda ok, pa opet na options pa klik na advanced i onda tamo pod microphone kliknuti advanced i na microphone boost.
ovo je softwarevski problem... pa ide u software
tnx...budem probala
i sorry...nisam znala...ja sam mislila da je u necemu drugom problem
P.S. RADI![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks