Trebala bi Luna malo navratit ovamo...
Da, samo kaj mene yebe trešnjitis![]()
Trebala bi Luna malo navratit ovamo...
Stvarno, gdje nam je Luna? Ne viđam je ni na fejsu. Javi se!![]()
Україна
Upao na faks wooohooooooo
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Čestitam. Koji?![]()
Україна
Ma ko bi tebe pustio na faks, daj molim te![]()
![]()
Farmacija it is![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Baš mi je drago zbog tebe i zbog nas. Sad ćeš imat pristup tabletama pa ćeš bit "ugodniji".![]()
Kod nas Farmacija ima reputaciju ženskog i gay faksa
I težak je. Evo moja svastika već treću godinu studira prvu!![]()
Україна
Ima reputaciju da nema nezaposlenog farmaceuta (kvalitetnog, jel) u Hrvatskoj
Al da, cilj mi je pobjec glavom bez obzira nakon faksa
Negdje sam skoro gledao prilog da zapošljavate naše farmaceute.
Imam drugaricu koja je to završila i razočarana je jer na kraju radi u apoteci. Ambicioznija je od toga, ali kod nas nema puno prostora za farmaceute osim apoteka (tu i tamo po koji galenski laboratorij, koji je već popunjen...)
Україна
Frend ide na farmaciju, poludio od količine učenja...
Al će zato uživati kasnije u životu, bar se nadam![]()
Nije losa situacija kod nas kaj se tice farmaceuta. Znam da ih se dosta trazi dolje po obali i otocima i da su pristojne pocetne place u igri.
Moj cilj je da probam semestar odradit negdje vani (ciljam na Sidney jer tamo imaju jaaaako dobre laboratorije) i ako mi se posreci mozda i nadjem tamo neki posao.
Uglavnom, glavom bez obzira odavde.
A sto se ucenja tice, znam da ima uzasno puno toga (farmaceuti npr moraju jedini od svih "prirodnjaka" znat anatomiju biljke i anatomiju covjeka)
Podržavam bježanje, ali Sydney je baš daleko!![]()
Україна
Čitam fantastičnu knjigu Stepski Vuk
BESPLATAN DOWNLOAD E-KNJIGA - SVAKODNEVNI UPDATE NOVOG SADRŽAJA, Knjige su na ex yu jezicima ;)
Oho, lijepo (ali i čudno) vidjeti friškog člana ovdje...![]()
Luno, gdje si?
Hoćeš li u Vodice ove godine?![]()
Україна
ovi ekrani na desire-u su katastrofa, potrl sam več trećeg ovaj mjesec.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bolje mobitel nego vlasnik
A s druge strane, Desire je dobar mob...![]()
Bookmarks