Evo, 1. rujna, na VIPnet stranici nema nikakvih novosti. Čini mi se da su sve ljetne i ostale akcije imale napisano da istječu 31.8.
Zbilja nezamislivo da ta mreža nema još uvijek tarifu/opciju za besplatne razgovore prema svim mrežama, naravno uz nekakvu naknadu koja bi bila viša od virtualnih mreža.
U biti, usudio bih se kazati da je ponuda ostala identična jučerašnjoj! Možda s ponedjeljka nešto promijene.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
došo i ponedeljak i dalje nema ništa
Da ne kopam sad po netu, vjerojatno netko zna, da li tomato moze u mobitele koji su kodirani na vip?
Može.
Imam pitanje, jel se i dalje plaća naknada za smanjenje tarife ili? Imam 222, ali kontam si na 111 prijeći. Nigdje na njihovim stranicama ne piše naknada.
ip pretplatnici koji imaju obvezno trajanje pretplatničkog odnosa od najmanje 12 mjeseci ili dulje, mogu iz višeg tarifnog modela prijeći u niži nakon isteka 180 dana od dana zasnivanja pretplatničkog odnosa prema pravilima koja vrijede za promjenu tarifnog modela.
Vip privatni pretplatnici koji prilikom zaključivanja novog ili produljenja postojećeg pretplatničkog odnosa potpisuju ugovornu obvezu na 12 ili više mjeseci na tarifnim modelima Bez limita 222/444/669 mogu iz odabranog tarifnog modela prijeći u niži tarifni model nakon isteka razdoblja od 365 dana od dana zasnivanja pretplatničkog odnosa. Korisnici koji nemaju tu obvezu ili kada ona istekne mogu promijeniti tarifni model iz višeg u niži neograničen broj puta, ali najviše jednom tijekom obračunskog razdoblja. Promjena iz nižeg tarifnog modela u viši moguća je neograničeno, ali najviše jednom tijekom obračunskog razdoblja.
Prije je pisalo naknada 199 kn ak se ne varam.
Da li firmama VIPnet smije naplatiti trošak opomene?
Negdje sam čitao da se ne smije naplaćivati trošak opomene od 25kn, valjda je to možda za privatne korisnike...
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
Preporuka nadji djuro lubura ili kako se zove on vec, ako su ti naplatili opomenu, mislim da nebi smjeli to raditi.
Zabrana naplaćivanja opomene je definirana Zakonom o zaštiti potrošača, a u tom zakonu je potrošač definiran kao fizička osoba. Dakle, firme nisu potrošači i na njih se ta odredba ne odnosi i opomena se smije naplatiti.
Imam priliku vidjeti da se opomene naplacuju i obrtnicima koji su fizicke osobe i to ne samo od ove mreze vec i jos jedne
Ja ću podjeliti svoje iskustvo sa VIpom iko sam nažalost još uvijek njihov korisnik. Prije par mjeseci sam slopila ugovor u promotivnom razdoblju za tarifu 222 kn plaćaš 111 kn uz trajni nalog. I tako dva mjeseca oni meni lijepo skinuli novac sa računa, ja nisam nešto ni gledala specifikaciju, kad slučajno jedno jutro malo mi se činilo da mi je račun prevelik odem ja pogledati specifikaciju kad imam šta vidjeti.
Prvo su mi prvi mjesec od sklapanja ugovora umjesto pretplate 111 kn naplatili 140 kn, drugi mjesec ( valjda sto nitko nije reagirao ) gospoda lijepo naplatila 177 kn pretplate. Nazovem ih i pitam zasto je došlo do pogreške a oni mi vele da nisu evidentirali da sam sklopila ugovor u promotivnom razdoblju, i kako je to njihova greška ( a ja sam ju uočila) eto ponudili mi 2 mj dodatni popust na tarifu još 50 % jer je njima komplicirano vraćat mi novac ( uz koji su uredno naplatili i PDV). Ok obzirom da je gospođa bila izrazito drska i bezobrazna uzvratila sam im istom mjerom, jer umjesto da se pokrije ušima ona mi drsko kaže da se izvolim odlučiti odmah jel pristajem na tu njihovu ponudi kao odštetu. i Tako ja ovaj mjesec gledam svoj račun kad opet piše umjesto 111 ( 177,60 ) ok je umanjeno sa popustom al ja zbilja ne znam jesam li ja luda al oni tvdre da su mi aktivirali promtivnu akciju a i dalje na računu pišu 177 kn ( to bi kao bilo 50% od 222 kn ) .
u vipu ti račun nažalost nikad ne može biti minimalan, u tvom slučaj 111kn zato što oni na tu cifru zbrajaju uspostavu poziva (0.29 lipa po pozivu) i pozive prema drugim mrežama (1kn min) jer u tarifi 222 imaš besplatne pozive prema vipu i ovisno o tome kako odabereš prema tmobile ILI prema tele2.
pa to i sama znam da ne moze biti 111 kg , al isto tako znam da na tih 111 kn ide 10 kn one frekvencije+ 25 % PDV, no ja sam pričala samo o stavci na računu koja bez PDV -a , uspostave poziva mora biti 111 kn a na to se dalje uračunaju ostalo, a kod mene je umjesto tih 111 kn bez uspostave poziva, bez PDV-a 177 kn . Kuziš me sad?
u 111kn je URAČUNAT PDV, R.F. je neoporeziva
Uključi opciju "Uspostava poziva" za 29kn, te ti se uspostave pozive više neće naplaćivati uopće.
Pa će ti račun biti 111kn +29kn+10 kn plus poruke plus 0,99kn* broj minuta prema Tele2 i Tomatu, jer pretpostavljam da si odabrala TMobile kao besplatnu mrežu
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
Može li mi netko objasniti, da li mi mogu u Vipu nakon što prođe ugovorna obveza otključati mobitel (Iphone 4) i dali se to što plaća???
Hvala...
P.S. Nisam siguran dali sam na dobrom mjestu napisao, pa ako je na pogrešnom, molim admine da premjeste pitanje u odgovarajuću temu...
Mislim da ne treba, našao sam....
Code:http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjeti-koristenja/-/journal_content/56_INSTANCE_uR9S/11825/8857576
Užasne su im nove stranice.
Uređaji više namaju kao prije svaki svoju stranicu, nigdje ne mogu vidjet punu cijenu uređaja, a kamoli da usporedim odjenom cijena u svim tarifama.
to i mene ubija..nadam se da će to promijeniti,ovo nema smisla..
I novi slogan im je katastrofa ... "Zagrli život"
Pa da, prodaj maglu je ipak bilo preočito![]()
zna li itko ako se prebacim na nižu tarifu dal odma drugi dan mogu zatražit prekid ugovora?
još sam na BL111 -- 8 mjeseci
ako se prebacim na BL 55 (mogu,su mi rekli u vip centru), dal mogu odmah zatražit raskid i plačan 8*55kn?
Bookmarks