Rekli da će me prebaciti s pretplate na bonove (prekid OTPO-a zbog promjene uvjeta) u roku od 24 sata. Zahtjev podnesen prije 3 dana, još uvijek ništa. Sada mi služba za korisnike govori da je rok pomaknut na 5 radnih dana. Neozbiljno.
Use the Fork, because there is no Spoon.
Da, kod se-marka. Da dođem na red u neki od vip centara ovih dana trebalo bi mi vjerojatno dulje od 5 radnih dana
Svejedno, ako je vrijeme prebacivanja u roku 24h, produljenje na 5 dana bez obavijesti korisniku je prilično iritirajuće. Posebice zbog činjenice da korisnik snosi troškove njihovog otezanja.
Use the Fork, because there is no Spoon.
Vjerujem da te to zivcira.. i mene bi.
Inace, ja sam danas u vip centru u areni (zg) cekao oko 20 minuta i raskinuo ugovor. U roku 10ak min me prebacili na prepaid
Osobno mi se ove zakon tarife jako sviđaju, raskid ugovora došao je kao naručen jer je otplata mobitela, kojeg sam na kraju poklonio sinu, prošla s minimalnim troškovima ali otključavanje mobitela poprilično potrajalo što je riješeno susretljivošću službe za korisnike. Za ovo ljeto sam uspio skupiti poprilično MB-a i bezbrižno surfati cijeli mjesec na tabletu i laptopu s mobitelom kao hot spotom. Sms i razgovori se skupljaju a i to se bude s vremenom potrošilo. Pohvale vipu na dobrim idejama, iako mala kritika na pokrivenost signalom u nekim djelovima zemlje.
Vec dva dana u mome selu nema signala za Vip i Tomato korisnike. Dok sam doma,nedostupan sam a mobitel mi je kao i svakome danas,od velike vaznosti. Otisao sam u grad i zvao ih kad sam se domogao signala i pitao sluzbenicu ima li informaciju da bazna stanica tu i tu ne radi a ona rece da nema. Reko ja,zeno,nemamo signala i posalji nekoga da to pogleda. Nemate li alarm neki ako nesto ne radi? Rece mi da kad se skupi 10 prituzbi da tek onda salju nekoga. Dajem po 1500kn godisnje a ona dribla. Ne bude li signala sad kad dodem doma bit ce veselo. Sramota.
Ja je tvoja lokacija Korcula onda bi posumnjao da je povezano s burom, ali stvarno je neozbiljno da cekaju prituzbu korisnika da nesto naprave?!?
Bazna stanica je zapravo u korčuli a u mome selu 5km od grada je nekakva reflektura ili kako se vec zove. Kako je prdla bazna stanica,ovaj nas reflektor nema sta uhvatit i eto belaja. Danas je proradilo. Ionako je signal los jos i da ga nema mi treba...![]()
Zasto u VIP-u nemogu dobit kod za otkljucavanje mobitela mailom vec moram ici u njihov centar dok ostali jednostavno salju mailom.Pricam i tvrdim to iz iskustva u T- Coma cekao sam oko tjedan dana za tri mobitela a to mi je super.
Da, možda su preko maila striktno poslovni i drže se onih 14 dana kako piže u Zakonu.
Ja sam ovo ljeto direkt u VIP centru dobio kodove za tri mobitela kojima je isteklo jamstvo. Samo klik na kompjutoru i evo koda!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne znam kako odrađuju onda. Meni su bili poslali jedan mail. Ili te traže broj mobitela pa pošalju SMS s kodom.
U Mobisu!
Jučer sigle 3 SMS poruke o VIPNET-a:
1. Postovani, usluga Vodafone Contacts gasi se s 1. listopadom 2015. godine. Kako bi sacuvali svoje podatke s usluge Vodafone Contacts,molimo Vas da preuzmete svoje podatke prije gasenja usluge na stranici contacts.vip.hr. Vas Vip
2. Postovani, usluga Vodafone Cloud gasi se s 1. studenim 2015. godine te nakon tog datuma vise nece biti dostupna za koristenje. Kako bi sacuvali svoje datoteke s usluge Vodafone Cloud,molimo Vas da preuzmete datoteke prije gasenja usluge na stranici cloud.vip.hr. Vasa Vodafone Cloud pretplata u rujnu ujedno ce biti posljednja. Vas Vip
3. Postovani, usluga Vodafone Protect gasi se s 1. listopadom 2015. godine te nakon tog datuma vise nece biti dostupna za koristenje. Vasa Vodafone Protect pretplata u rujnu ujedno ce biti posljednja. Vas Vip
Ne znam kako ovo komentirati. Vjerojatno rezanje troškova i manjak zainteresiranosti za korištenje pošto sumnjam da će ponuditi alternativu.
Podsjeća me na Tele2 gdje još nisam prežalio gašenje njihove mail usluge.
U Mobisu!
ma to nema smisla uopće otvarat. Free mail servisa imaš koliko oćeš. Pored Hotmaila i gmaila ostali su suvišni jer mobitel i svi ostali servisi su povezani sa mailom (kao OneDrive, skype) tak da malo tko ima neki drugi service mail. A i sve te could i ostale usluge.
Jučer testirao Vipov 4G LTE ja zadovoljan http://www.speedtest.net/my-result/a/1648819311
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Ima li kakvih novosti da će vipme korisnici tako skoro moći koristiti LTE brzine na svojim smartfonima?
Pošto uslugu nudi HT na prepaidu, bonbonu, Tele2 je krenuo tek s probom 4G, ovo ispada smiješno s VIP-ove strane.
Sjećate se samo koliko su zaostajali s uvođenjem GPRS usluge za korisnike bonova? Mislim godinu i pol nakon Simpe su uveli.
U Mobisu!
Iskreno njihov 4G je smijesan.
Novi ZG lokacija, 4G sa 20.58 DL i 15.34 UL, 23 ping, server u Zagrebu..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kako npr izgleda 4G oznaka kod signala? Vidio sam na nekoj Xperii pise 4G a meni se mijenjaju E,H i H+ na Samsungu S4 pa mi qurca nije jasno tko tu koga...
Isto kao i kod 3G signala, samo stoji mala ikona 4G. Na Sonyju.
Na ostalima ne znam... vidim da na nekim modelima stoji ikonica LTE, sad ne sjećam se kojih.
U Mobisu!
Eto na Samsungu S6 pise 4G, makar mi se znalo dogoditi da nekada pise 4G+.
Ista sim kartica, ista mreza, samo u iPhone 6Su, je pisalo LTE.
Nije mi jasno od kuda njima onih bajkovitih 225 MB/s DLa kada se realno jedva izvuce 1/3 reklamiranog
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da na iPhoneu piše LTE. Brzine ne znam, meni je 3G dovoljan, a s 4Gom samo imam propuštene pozive i frustracije.
[QUOTE=-->Cionn Meni na Nexusu isto samo stoji LTE a na S4 I9505 piše 4G LTE
Al ovo što kolega priča o propuštenim pozivima meni se na drugi način ponaša a to je da ponekad ali jako jako rijetko kad se uspostavi poziv zvučnik tijekom poziva ja neaktivan.
Ali zvučnik i dalje uredno radi pod ostalim aplikacijama i igrama što znači nije HW greška.
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Bookmarks