Treba citati sve i uvijek uz racun poslati i poziv.Bitno da je dobro zavrsilo i da slusalice nisu poslali nazad.Sto se tice zene, proci ce je..malo ce se izvikati i sve ok![]()
Evo danas sam se čuo sa jako ljubaznim I susretljivim carinikom, morao sam poslat ponovo račun jer predhodno nisam skužio da sam morao poslat i onu kopiju poziva, to sam tek kasnije skužio, tj. jutros, bio sam ljen pročitat sve što piše u poziva... Moja greška, na svu sreču nisu pošiljku vratili natrag u usa!
E I još nešto... hehehe, misleči da nemam šanse da ču slušalice dobit... ja naručio još jedne hehehe, žena če me stavit u top!
A nisam snake šta bi više, još sam lagano nestrpljiv, tako da ču sada imati viška sluške, vjerovatno idu u prodaju, ako ima zainteresiranih... lol
Zadnji uredio Vido : 28-11-2011 u 15:56
nema vece face od Isusa
Treba citati sve i uvijek uz racun poslati i poziv.Bitno da je dobro zavrsilo i da slusalice nisu poslali nazad.Sto se tice zene, proci ce je..malo ce se izvikati i sve ok![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kratki revjuić...
Znači radi se o sluškama Meelecrtonics SP51P!
Prvi utisak kad ih vidiš je da izgledaju jako kvalitetno ali to je samo prvi utisak, zašto?
Neznam reči baš točno, ali čini mi se da i oni znaju "fušarit" u proizvodnji i onda modeli koji nisu 100% savršeni idu na neke akcije, tj. po jeftinijoj cijeni!
Zamjerka ide onim adapterima od iza koji mijenjaju intenzitet basseva, da pojasnim, sa slušalicama se dobije 3 para adaptera, prvi od njih kad se stavi na slušalice daje normalan bass, adapter je svijetle metalic boje. Drugi koji malo pojačava bass je tamno sive boje, i u njemu leži problem... Pošto se ti adapteri zašarafe na slušakama, izgleda da je na jednom navoj u banani i nemogu ga nikako stavit gore, ispada sam od sebe, što nije slučaj sa ostalima! Znači ne valja mu navoj. Treči adapter je za one koje žele da im pretežno bass tutnji u ušima, meni osobno, nepotrebno! E da... oni su crne boje!
E još jedna mala zamjerka ide onom kontroleru di je mikrofon i tipka za javljanje, gumb za javljanje je malo pre sitan i nekima bi možda moglo iči stvarno na živce.
Šta se tiče zvuka... Nemam nikakve primjedbe! Sluške sviraju odlično, makar za moje uho, koje je vjerujte mi jako istrenirano, puno slušam mjuzu i uz to sviram i uz to sam malo "audiophilski" nastrojen, znači volim dobar zvuk!
Zaključak je da mi ti adaperi nisu potrebni i vjerovatno na njima (sluškama) če ostati ovi svijetli koji mi daju kristalni spektar svih, mojem uhu, poznatim visoko-srednji-bass frekvencijama!
Ocijena 8.5 od 10 zbog zvuka! Mislim da su za tu cijenu, za koju sam ih dobio uz popust, jako dobra investicija.
nema vece face od Isusa
Evo, meni su danas došle Skullcandy Ink'd, i pošto nisam zapravo nikada koristio In-Ear slušalice, malo su mi neudobne, valjda bum se navikao na to
Slušalice su predobre, stvarno se čuje svaki detalj, čak bum ih i za igranje koristio
Prije kad sam probavao in ear slušalice, ispadale bi mi iz uha, pa ih zato nisam ni koristio. Ali ovi vragovi ostalu u uhu, i ne idu vanstvarno revolucija nakon ovih "običnih" slušalica
Dizajn je dobar; kao i sve od Skullcandy-a, baš šminka. Dolaze u raznim bojama, tak da ima modela za svakoga
Sveukupna ocijena: 9-10, za te pare super (oko 13$), jedino mi fale mikrofon i iPod kontrole.![]()
One day, sky went blue...
Jutros mi krepale Kenan sluske, nevidi se nista ali izgleda da je spoj kod utora za mob se odspojio iznutra, jer kada mrdam zicu uspiju normalno zasvirati. Rastavit cu ih i probati srediti, ali narucit cu si druge sigurno. Neznam sad dali da narucim opet iste il su se u medjuvremenu pojavile jos koje tako jeftine a dobre.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Evo ovako, trebao bih neke slušalice koje bih koristio za trčanje i sportske aktivnosti, znači da su water-proof i da idu oko uha. Ne bih volio baš da su in-ear, ali ako su neke best-buy, zašto ne. One Meelectronics M6 su mi dobre, ali 30$ je malo previše od budžeta koji bih potrošio na slušalice, 20$ je maksimum do kojeg bih išao (skupa sa shippingom). Nisam neki ekspert za slušalice, tako da neke sitne detalje vjerojatno neću ni primjetit.
Dugo tu nisam pisao..pa reko da napisem rijec, dvije..
Uzeo nedavno sennheiser ie800, nakon sto mi zadnje westone 4r nisu pasale..
4r su jednostavno bile iznimno tehnicki dobre, samo dosadne ko kvrag..nikakve emocije u meni taj zvuk nije izazivao..savrseno analiticke..ali opet zvuk sa tim balanced arnatures driverima je meni osobno nekako kao umjetan..neprirodan..koherencija sama između drajvera kao da mi ne pase...ne uvuce te u glazbu..+bas skoro pa nikakav
Zato se odlučio vratiti na dinamicki drajver i otisao na top model da ne bilo nismo znali..
Izrada je jednostavano remek djelo..
Keramika koja se ne moze izgrebat, kabel od kevlara..
Bass naj koji sam ikad cuo na ikojim slusalicama (uklj. Naglavne), ne remeti ostale frekvencije, midrange nenadhebiv, visoki cisti..soundstage nije kao na naglavnim sluskama..ali sigurno u top3 in ear..separacija fenomenalna...strasno transparentne..jednostavno sam odusevljen..
Dal vrijede 6300kn?? Tesko je to reci...bitno da sam zadovoljan..a to nema cijenu hahah
Stize altmann tera player da to sve skupa zvuci jos bolje![]()
ŠEST TISUĆA KUNA za IN EAR SLUŠALICE?!?!
Ispričavam se na caps locku.
6280kn točnije...ako sam tako napisao, onda da..
Svaka čast... Nemam riječi... 6280kn???? Ufff
nema vece face od Isusa
Kad te ulovi...ulovi te.
Westone 4R sam slusao i ne znam kako ista moze biti preciznije od toga...mozda jedino Etymotic ER4-PT ali uz daleko manje snage i prezentacije. Prema mome iskustvu kada biras slusalice (kod zvucnika je to malo manje izrazeno) ides ili na preciznost ili "karakter" kako to ljudi vole reci. Karakter sam stavio pod navodnike jer driveri nemaju emocije ili mogucnost odabira nacina reprodukcije vec samo tvornicki fine tuning koji moze biti manje ili vise referentan. Dakle ili idemo na referentnost i preciznost ili idemo na "karakter".
Sennheiser je uvijek bio jak na karakteru.Time necu reci da je bio neprecizan samo impliciram takvu tezu u svrhu diskusije, ali i najokorijeliji Sennheiser fanovi ce morati priznati da preciznost cak i high end Sennheiser modela ne parira u potpunosti cjenovnim konkurentima drugih proizvodjaca.
IE800 je prakticki jedini par in ear slusalica koje su ozbiljno pokusavali komparirati sa high end modelima naglavnih slusalica...manje ili vise uspjesno. Uvijek se javlja problem izvora koji puno vise utjece na naglavne nego li na in ear modele. Misao koja se cesto provlacila jest cjenovna komparacija. Cijena od 1000 dolara za in ear neke je vrlo smetala za "oci i usi"...pogotovo puriste koji su se grozili upotrebe takvoga komada opreme u audio nesterilnom okruženju poput lokalnoga tramvaja ili ne daj busa pogonjenog sve samo ne tihim diesel motorom koji je budio neduzne stanare okolnih zgrada jos u vrijeme Pavalica i Tita. I koliko god se djelomicno morao sloziti sa njima jer uzivanje glazbe nije samo sirova konzumacija preciznosti opreme vec i uzivanje u ambijentu i samoj "svecanosti" slusanja...toliko moram i primjetiti da su glazbene "svecanosti" u takvih purista puno rijedje prilike nego li u nekih kojima je vrhunska reprodukcija dostupna svaki puta kada iz dzepa izvade nesto pout ie800.
Stoga...cestitam ti na kupnji...uzivao nam mnogo.
![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala!!!
Dobro si ti to sve sročio. .nisam toliko tehnicki potkovan da bih mogao bas u neke detalje ici..samo znam da u w4r nisam gustao...jednostavno nisam...strasno precizno kako kazes..ali karakterno 0 bod..najezio se nisam niti jednom..i onda sam sebe uvjeravam..ali to su naj universal sluske (tada bile), moraju ti mrak biti itd itd..i tako dok nisam odlučio prodat..
Ove su nakon jedno 30h burn ina, totalno drugi svijet, neusporedivo sa svime sto sam imao (a imao sam nekih 15-20pari prije)..
Gledao sam ja/slusao i senn hd800, audeze lcd2, grado ps1000..ali uz njih mora ici i high end pojacalo i dac+samo doma mozes slusati
Pa je ipak izbor na ove pao..najveca dilema su mi bile te ili akg k3003..
A sad moram neki player naruciti..mozes li mi preporučiti nesta?
Iriver ak100, altman tera player, colorfly c4? To mi je ovako uzi izbor i nazalost nemam do probat..mogu samo naruciti i kupiti:/
Tradicionalno ti mogu proporuciti nesto od Cowon - a ili nesto od sljedecih:
1. Hifiman HM-901
2. Colorfly C4
3. iBasso DX100
...od kojih niti jednoga nisam imao prilike poslusati u zivo.
Ono sto sam imao prilike poslusati i za sto mogu potvrditi da je uvjerljivo najbole sto sam cuo od portabilnih music player - a jest sljedece:
5. Astell&Kern AK100
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
E pa tom me i zanima..pa vidis da sam napisao iriver ak100..svida mi se uzasnooo izradom i izgledom..kazu da je zvukovno malo slabiji od gore navedenih..ali zato izgleda bogovski..
Sa kojim sluskama si slusao i kakav je utisak ostavio na tebe???
Sada imam sony x seriju jos uvijek..pa moram nesta bolje sta flac podrzava uzetu..taj mi je u top 3..
Makar mislim da cu na altmann tera player ici..850eur je..ali to mi se najsigurne po testovima cini nekak..
Colorfly c4 je 500eur..best bang for buck..
Zadnji uredio smogovac : 04-04-2013 u 13:44
Ovdje imaju dobri reviewi nekih slusa
http://gdgt.com/reviews/headphones/
Kad vidim ocjene sluski, ne bih se sluzio..ne preporučam ici na stranicu..
Samo head-fi.org
Slusao sam ga sa Westone 4R. Iskreno...ja ne znam kako bi neka druga kombinacija mogla zvucati osjetno bolje od toga. Uzevsi u obzir da je to "sustav koji nosis u dzepu" zvuk je jawdropping. Ne znam sto ova tri druga koja sam naveo imaju i uopce mogu imati bolje od AK100 jer ih nisam imao prilike poslusati, ali skeptican sam vezano uz bilo koju tvrdnju okja u toj klasi govori o znatnim razlikama...mislim da se to nekako svodi na onaj "karakter" o kojemu smo pricali i njegov subjektivni dojam slusaoca. Dodatno tu su i slusalice...i uvjeti prilikom koji se testiralo...
...iskreno ne znam na sto bi se odlucio da ja kupujem. Tesko je kupiti ovakvo sto jer je rijetkost pronaci to negdje za poslusati.
Mislim i da su ti vec slusalice komponenta koje moze izvuci maksimum iz player - a za koji se odlucis. Tako da bi mozda isao i na neko "budget" rijesenje u toj klasi poput C4.
Stigle mi danas MEElectronics M9P. Ispale me $16 dolara sa poštarinom, direktno od proizviđača i stigle za tjedan dana.
http://www.meelec.com/MEElectronics_...ne-m9p-mee.htm
Ovako na prvu mogu reći da su super. Za ovu cijenu stvarno nema boljih sluški, a mogu konkurirati i mnogima iz više klase. Nisu badava godinama već best buy. Dobio sam jos uz njih i hrpu ovih zamjenskih "guma" pa možete mijenjat kak vam paše. Stvarno super sluške za tu cijenu od 16 dolara. Preporuka
Jel imaš kupon koji bi omogućio popust, za 16$ bih sigurno kupio.
S Ebaya sam to uzeo, oni imaju racun tamo. Evo link niže dolje. Jedina razlika je da ti ne dođu zapakirane i ne dobiješ kutijicu za njih onu jeftinu već je bulk pakiranje, u vrecici. Al nove su sluške, ne brini
http://www.ebay.com/itm/MEElectronic...item1e7c83354e
Bookmarks