I meni je zapeo za oko... pogotovo što je wp8 a bit će neka normalna cijena a i nije glomazan! Ovaj bi se mogo dobro prodavati!
Nokia Lumia 620, po meni, prilicno zanimljiv uredjaj
http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_...-news-5161.php
I meni je zapeo za oko... pogotovo što je wp8 a bit će neka normalna cijena a i nije glomazan! Ovaj bi se mogo dobro prodavati!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Preporučena cijena je manje od 200€, uz jednu malu napomenu. To je tvornička cijena, bez poreza i inih nameta kojih se naša država može sjetiti. Biti će interesantno vidjeti po kojoj cijeni će na kraju biti u trgovinama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
pa vjerovatno duplo veća tj cca 2500-3000 kn!
A kako god biti će bar tisuću i po kuna manja od lumia 820 i garant 2000 kn od lumia 920. Dovoljno nekima da baš izaberu taj 620 za dobar uređaj a ipak ne izdvojiti preglomaznu lovu. A možda se i operateri opamete malo ulaskom u EU pa takvi uređaju budu i free na 24 mj. neke skromne tarife.
Evo preview http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_...view-865p5.php
Ja očekujem da bi se mogao pojaviti u bonbon ponudi kao zamjena za 610 po sličnoj ili neznatno višoj cijeni.
Kada bi bila nekih cca 1300kn onda bi vjerojatno i ja presao na nju. Taman ono sto mi se ne sviđa na WP7 je rjeseno na WP8
A nista, valjda ce uskoro doc pa cemo vidjet - moja procjena je da ce biti nekih 2500kn u trgovini i 2000 u oglasnicima....
Stigla je kod nas cijena joj je 2300 kn (se-mark)
ukoliko se pojavi kod operatera vjerovatno će biti nešto povoljnija
Malo se igram sa ovim mobitelom, pa ukoliko imate kakva pitanja, slobodno pitajte...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U e-digital-u je ravno 2 milje.
@Vader: probao sam i 820
620 radi jako dobro... Osobno nisam primjetio nikakva trzanja, i mob radi dosta brzo... razlika u RAM-ima je zanemariva, i mislim da se ne osjeti baš previše prilikom normalnog korištenja.
Samo mi ide na živce da igre poput Asphalt 7 mogu raditi na wp samo na 1 GB memorije što baca odmah te od 512 ram u slabiju klasu iako su odlični strojevi i sve mogu vrtiti. Kod androida to sve puno bolje optimizirano.
Ne bih rekao, Android u odnosu na WP uopće nije optimiziran. To što neka aplikacija traži 1 GB je stvar developera.
Koga zanima, izašao je test ovog modela
http://nokia.mobil.hr/Lumia_620
Ja ga kupio meni je telefon odličan ... mana mu je slaba baterija ali izdrži jeda, jedan i pol dan aktivnog korištenja
Jedan i pol dan aktivnog korištenja još je dobro. Meni omnia jedva jedan dan sa više whatsapp-a i igra tu i tamo...
Razmišljam o kupnji ove nokie, nemam baš iskustva sa WP pa da i to probam.
Najbitnija mi je fluidnost rada, trebam samo internet, viber i tu i tamo neki pdf, možda koja igra da ubijem dosadu. Dali bi ovo bio dobar izbor? Jeftiniji Androidi mi ne odgovaraju jer mi nisu baš fluidni pa bi malo promijenio platformu.
Mislim da bi ti WP bio i više nego dovoljan za takvu namjenu. Ipak, na tvom bih mjestu umjesto Lumije 620 kupio HTC 8S. Prema usporedbama koje sam čitao HTC ima znatno jaču bateriju, kvalitetniji i veći ekran, bolju kameru i kvalitetnije je izrađen. Prednosti Nokije bi bile veća interna memorija (8 GB vs. 4 GB), prednja kamera i uklonjiva baterija, kao i Nokijine aplikacije (primjerice Drive). Iskustva s Nokijom iz prve ruke nemam, ali HTC sam dosta koristio. Kvaliteta izrade je izvrsna kao i ležanje u ruci.
Što se tiče programa za WP - Viber nakon zadnjeg updatea radi odlično, a kvalitetni pdf readeri se bez problema mogu naći. Jedini problem ti može predstavljati IE, ima dosta spor i iritantan način izmjene tabova. Nažalost zasad nema neke alternative.
Gledao sam malo o HTC-u sad, malo je bolji, ali Nokiu mogu puno jeftinije uzeti.
Nisam znao za to sa IE, to bi mogao biti mali problem.. Vjerujem da će napraviti neki Chrome ili Firefox jednom..
Dok ne izađe neki od ta dva, probaj SurfCube, UCBrowser ili Next Browser.
Evo uzeo sam ga, za sada sve radi onako kako sam zamišljaonadam se da neće usporiti nakon par aplikacija kad instaliram.
Zanima me gdje mogu kupiti originalne maske za njega? Gledao sam ebay, sve su one zaštitne, a mislim da mi to ne treba jer je dosta debela plastika od maske. Dosadan mi je ovako u crnoj boji![]()
Što neće? Da uzeo sam.
neće se usporit![]()
Bookmarks