Da nokiu
Zadnju masku sam mislio, ali vidim na ebay da je 20$, pa mi se neda baš toliko davati sad. Ako naletim na nešto jeftinije..
Jako mi je čudno sa Androida na WP8, nisam ni znao koliko je zapravo zatvorenije.. Dakle nije moguće napraviti aplikaciju za brojanje potrošnje prometa, to me užasno smeta jer nemam neograničeno.
I još se navikavam na ovaj sistem aplikacija, npr. Skype je stalno upaljen (ali ne troši puno bateriju).
Imaš counters nokiin jednostavan i staviš ograničenja a on ti pokazuje koliko si potrošio razgovora, sms i date
neće se usporit![]()
Uh, 20$ zutamalo ce pricekati to..
Aplikacija se zove Counters - broji sve sto hoces iako se od zadnjeg updatea cesto resetira (bar na WP7, a mozda na WP8 radi dobro) to je eksluzivna app samo za Lumije - davorst vec napisao ovo
Mislim da kod skypea moras ici na sign out pa da ne bude upaljen, ili mozda cak promjenit status u offline - ne koristim ga bas na mobu pa nisam siguran
Još ne postoji Counters za WP8, tražio sam puno. I navodno nije moguće napraviti takvu aplikaciju bez rootanja, a root još ne postoji.
Za skype znam kako funkcionira, samo sam komentirao![]()
Bookmarks