MyBackup sam koristio JAKO davno, OK je ali ništa posebno. Ne znam kakva je plaćena verzija.
Osobno bi preporučio TiBu jer već i u osnovnoj (free) verziji ima odlične mogućnosti.
Da, i zato isto. Sad mi skype ne želi se logirat npr. Probao sam sada copy/paste sa es file explorerom i radi. Sviđa mi se da imam apk koji mogu instalirati. Ne volim baš backup..to tamo gdje su bitne postavke.
Da znam, user su na /data/app.
Znači ne ostaje market link nakon copy/paste? To mogu sa mybackup ili titanium povezati? Mislim da sam tamo negdje vidio market link opciju.
Volio bih imati apk koji mogu instalirati offline po potrebi. I da bude kao da je s marketa instalirano - znači market link. A titanium znam za backup gdje imam 3 fajla, i korisničke postavke...
A titanium vs mybackup - koji bi bio bolji tj. pouzdaniji. Imam oba kupljena. Bilo za vraćanje na isti mob bilo ako kupim novi mob?
Da ne kompliciram sa ovim copy/paste ručno...iako mi se više sviđa..
Zadnji uredio mlesic : 16-03-2013 u 20:13
MyBackup sam koristio JAKO davno, OK je ali ništa posebno. Ne znam kakva je plaćena verzija.
Osobno bi preporučio TiBu jer već i u osnovnoj (free) verziji ima odlične mogućnosti.
TB znači. Ionako ga stalno koristim. My backup je odličan za kontakte pa ga zato koristim.
A TB ima i enkripciju. Inače jel zna bit kakvih problema ili grešaka pri vraćanju backupa - na novi mob ili nakon factory reseta? Romove ne stavljam zasad - bootloader zaključan, garancija itd...
TB ne možeš ni koristit onda jer pošto imaš zaključan bootloader nemaš ni root prava ni ništa.
Ako hoćeš samo apk aplikacije to možeš i u ES File Manageru.
Ako hoćeš i data aplikacije TB.
Nema mudrolije neke.
Imam root kao i cwm /x-parts. Xperia Ray.
To sa es file expl. moram vidjet. Na njega sam zaboravio. Pretpostavljam da ostaje market link?
Probao sad i copy paste i ostane market link-restart jedino treba čini mi se da bi prikazalo app.
To je to. Es file explorer radi dobar posao. A druga opcija, naprednija je Titanium Backup.
Zadnji uredio mlesic : 16-03-2013 u 22:09
A kako napraviti backup kad nemam root pristup? MyBackup nije besplatan, TB ne radi.
Probaj Carbon
Vidio sam ga u starijim postovima, ali nije kompatibilan s uređajem - Samsung Galaxy I5500.
Mybackup ima na mobilism. Probaj es file explorer. Netreba root za user apps čini mi se.
Ima li neka dobra aplikacija za lock screen? Na Xperiji mi je dosadila defaultna, konkretno ona traka za povlačenje.
Imam trenutno WP7 lockscreen, ali ta aplikacija više ne radi nego radi. Mob se zblesira pa ga na kraju ne mogu otključati. Fora mi je što samo palcem gurnem lock i mob je otključan.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Widhetlocker
Može se prilagoditi kako god želiš. Ima hrpa tema na netu već za njega.
Ubise me ovaj media server vise.Svakih par dana moram restartat mob kako bi izbjegao da mi media service pojede svu bateriju dok je izgasen ekran.Postoji li neki "data checker" koji pregledava slike i ostale fileove pa da vidim koji od njih eventualno stvara probleme?Dakle treba mi aplikacija koja gleda dali na mobitelu postoji "corrupted file".
Hvala
Kod podešavanja widgetlockera ukoliko ima root može se postaviti root upravljanje notification trakom i gašenjem ekrana - poigrati se time koje bolje radi, koje se bolje ponaša. Od tema za widget za otključavanje zgodan mi je onaj ICS, kružić pa kad stisneš pojave se okolo kratice, otključavanje...estetski čisto a opet ima brdo kratica...teže slučajno otključati i sl.
Ima li aplikacija za detekciju policijskog radara pri vožnji? Navodno ove free s Play storea su fejk. Ili stalno signaliziraju ili se ne čuju.
U Mobisu!
A kako misliš da bi to radilo? Većina normalnih aplikacija za navigaciju ima točke gdje se obično nalaze radari, ali to nije mjerodavno.
Postoji li aplikacija za FM transmitter? Naime, jedina koja je nudila odašiljanje na nekih 5 preddefiniranih frekvencija, kaže da nije pogodna za moju Xperiju T.
U Mobisu!
Moby, ti stvarno imaš najluđe ideje... Kao da uz pravu aplikaciju od mobitela možeš dobiti apsolutno sve što zamisliš.
FM transmitter je hardverska komponenta, ne znam kako očekuješ da ikoja aplikacija nadomjesti hardver.
Molim vas, app za blokadu media scanner. Jel ono bila prije aplikacija media scanner root? Ili slično.
Jel netko koristi to?
Negdje na XDA je bilo napisano kako ga totalno ubiti, ali nije baš pametno, potraži...
Za voznju biciklom po prirodi koja vam je najbolja aplikacija? znaci da mjeri one "osnovne" stvari... nije problem ako je potrebno platit, kupit cu ju jer cu ju dovoljno koristiti.
hvala
Ima ih (pre)vise i na kraju se svodi sto ti ljepse izgleda. Meni je Endomondo dobar, ali nisam ga dugo koristio, mozda su ga i pokvarili u medjuvremenu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Strava ti je za bike super. Ako ništa drugo samo i čisto bajkerska je. U početku je imala siromašan UI, ali sada stvarno izgleda jako dobro. Imaš sve šta ti može uopće za trebati. A imaš i ture ostalih članova, pa možeš naći nešto zanimljivo.
Map my ride je meni isto bila dobra.
Ma sve one su dosta dobre, samo stvar što ti se ovako na oko svidi. Šta se tiče funkcija, sve ti je to poprilično slično.
---------- Post added at 15:57 ---------- Previous post was at 15:54 ----------
Nebi ga baš tija totalno ubiti...
Ma gledam kako što više izvući iz aosp romova, pa tražim... i tražim....
Jel "strava" besplatna ili ?
Jel prati povijest voznji, tj. jel moguce zadat odredenu dionicu koju bi svaki dan pokusao proci u sto bolje vremenu?
Jel moguce dijelit na "drustvenim" mrezama?
unaprijed hvala ekipa!
A što ne pogledaš sam?
https://play.google.com/store/apps/d...?id=com.strava
Bookmarks