stara mi je prije manje od mjesec dana lezala na zaraznoj, sumnja na gripu koja je, kao, i potvrdjena, tip a. sto mi je skorz sumnjivo, jer njoj temperatura nikad nije prelazila 38 i trajala je ravno 2 dana, njoj zapravo "nis" nije bilo osim sto vec mjesecima strasno suho kaslje pa kad ovi u dubravi na hitnoj vise nisu znali kaj da rade s njom poslali je u zaraznu.
na stranu sad to sto joj je stari svakodnevno dofuravao hranu od doma, ja joj cak i tortu poslala
al da, u tjedan dana lezanja gore ona je od njih dobila samo 2 flase infuzije. pila je neke tablete za kasalj sto su joj ovi u dubravi propisali, a zarazna ukinula i rekla da pije neke druge, koje naravno nije dobila od njih, nego ih je stari isao kupiti..
sve druge lijekove koje trosi uzimala je svoje (dok je recimo u dubravi dobivala njihove jos prije godinu dana).
i tak. sve je u kurcu.
al pretpostavljam da na zaraznoj nisi bio na djecjem odjelu, jer sta jest da jest, djecji odjel i hitna su im ipak daleko bolji u dijagnosticiranju od svih drugih djecjih bolnica. kad cu nedajboze za svoju prasicu trebati na hitnu, jedino zarazna dolazi u obzir.

Odgovori uz citat

vjerujem da je za djecu nesto brze!
a tad je vec obicno prekasno

Bookmarks