Kopiju računa ti vjerovatno neće dati.
Ako ti je jamstveni list ispravno popunjen (datum kupnje, žig, serijski broj), račun ti ne treba.
imam jedan problem.. kupio sam uređaj na bonove prije godinu i 3 mjeseca u vip centru. Naravno da račun više nemam, ali imam garantni list. Sada bi ja taj uređaj otključao na sve mreže, pa me zanima da li mogu kako doći u vipu do kopije računa ili će samo garantni list biti dovoljan za otključavanje ?
Hvala
Kopiju računa ti vjerovatno neće dati.
Ako ti je jamstveni list ispravno popunjen (datum kupnje, žig, serijski broj), račun ti ne treba.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
zasto mi nebi dali kopiju racuna ?
kolko si siguran u ovo za jamstveni list ?
Nezz kak je za mobove kupljene na bonove, no znam da je moj bio na vpn-u i nisu me nista trazili osim broj korisnika koji je koristio mobitel da bi provjerili s "brojem sasije" mobitela dali se slaze. Doduse sve navedeno obavljeno kod t-mobila. A pravila bi za otkljucavanje trebala svugdje biti ista.
Jer koliko znam nemaju nikakvu obvezu da ti ga daju
a ako nemaš račun treba ti "papir" s datumom i predmetom kupnje.
T mobile recimo znam da samo lupi žig na jamstveni list, bez datuma, bez serijskog broja itd. I zato ti tamo nekad treba jamstvo + račun jer je račun dokaz datuma i predmetu kupnje.
Ako ti na jamstvenom listu piše datum kupnje, serijski broj/model (jer si mogao uzet jamstvo od mobitela X a otključavati mobitel Y) te je ovjeren, račun ti ne treba jer sve piše na jamstvenom listu.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
pozdrav, evo uzeo sam nokiu lumia 620 u vipu i isto je zakljucan i kazu da je otkljucavanje 500kn. nasmijao sam se i otisao. uglavnom nasao sam gdje ce mi otkljucati, no to traje 3 dana. ocigledno negdje posalje na net i onda ceka kod 3 dana... je zna netko kojim slucajem kako se to radi? tj gdje se to posalje i plati, pa da mozda to nekako brze rijesim?
Ne ide to tako kako ti mislis, kalkulacija nije trenutna i dobro su ti rekli u servisu.
ok hvala.
edit:
nije mi covjek uspio dekodirati. kod koji je dobio nije bio dobar, vratio mi je novce... da li da probavam kod nekog drugog ili da se spustim u servis?
Zadnji uredio marin_268 : 18-07-2013 u 20:24
btw. jel zna netko da li je nokia 301 iz prepaid ponude u vipu otključana?
Pozdrav,
Imam Nokia C1-01 uređaj koji je zaključan na VIP (ne posjedujem više garancijskii list, ni račun, a mobitel je davno kupljen na pretplatu i ugovorna obveza je uredno odrađena). Mobitel bih htio otključati, al ako je ikako moguće bez ikakvih troškova (budući da bi mi mobitel mogao poslužiti kao zamjenski, tj. još mi nije niš hitno). Dakle jel ikako moguće to obaviti slanjem IMEI broja i broja pretplatnika preko maila, ili možda na neki drugi način.
Hvala
Samsung Galaxy core kupljen na diners na rate,cijena uredaja 3.799kn,trenutno zakljucan na vip,imam li pravo da mi ga otkljucaju ili moram cekat da prode 12 mjeseci,jer na rate ispada da je placena cijela cijena uredaja???
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
ako si ga kupio bez ikakve ugovorne obveze, kao "slobodan uređaj", onda možeš zatražit da ti ga odmah otključaju. To što je plaćen na rate, nema veze s otključavanjem
Nisam dao toliko para,vec osoba od koje sam ga kupio.
Ni meni nije jasno,u petak je kupljen na rate na racunu pise 3.799kn,a u subotu ga meni proda za 1100 nov,neupaljen i zapakiran.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Mora biti neka kvaka, produljenje pretplate ili slično. Ja imam trenutno na raspolaganju u poslovnoj tarifi Galaxy Core Plus za 198kn ako hoću produljiti ugovor.
---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:42 ----------
Jel netko probao otključati Galaxy S4 aplikacijom sa Play storea GalaxSim Unlock?
Da ponovim pitanje: Da li je netko otključao Galaxy S4 i9505 i sa kojom aplikacijom? GalaxSim unlock još uvijek ne podržava taj model, a neki naplaćuju 16 i više dolara.
Ne postoji aplikacija da otkljucas.
Probaj sa ovim tutorialom: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2282683
Probao sam prije taj tutorial ali to kod mene ne funkcionira. Inače postoji aplikacija na playstoreu s kojom se može otključati ali nedam 17$ za to.
Ako uspjesno otkljuca, onda 17$ nije puno za to.
Za toliko para mogu i kod lokalnog "majstora" to riješiti, dam IMEI i dobijem unlock kod, a što je preko aplikacije potencijalni rizik jer nisam siguran u to da li vraćaju pare nazad ako kod ne radi (imao sam prije takav slučaj sa HOX-om i jedva sam pare iskamčio nazad pa pušem na hladno).
Pa procitaj Play store policy o vravanju novaca.
Prije je bilo 15 minuta, ne znam kak je sada.
Bookmarks