Jesi mozda probao reinstalirati windowse? Ja sam imao ajmo reci slican problem na Asusu i rijesio sam reinstalacijom.
Pozdrav imam navedeni laptop i jedan problem na njemu.Neki put a u zadnje vrijeme sve češće kad ga upalim ekran ne reagira, samo blinka caps lock i to 5 puta, a oznaka za wifi je žuta, inače je plava..I tako stoji nekad minutu nekad više, i ekran se upali kao da ništa nije bilo, sve radi, imože tako po cijeli dan, dok se ne ugasi a onda kod ponovnog paljenja isto....nekad se i upali normalno, bez čekanja ali sve rijeđe...Ako netko zna šta bi moglo biti, nek pomogne..Hvala unaprijed!!![]()
Jesi mozda probao reinstalirati windowse? Ja sam imao ajmo reci slican problem na Asusu i rijesio sam reinstalacijom.
In Jack Daniel's veritas
System board odnosno chipset pri samrti, počivao u miru...![]()
Hm,nadam se da nije pred rikavanjem..Pokusat ću sa novim windowsima.Sad je w7 ultimate.Pokušat ču stavit xp pa ćemo vidjet.Možda nije chipset.
Nada je k**** i nema tu možda.Windowsi nemaju veze s time i bezveze ćeš izgubiti vrijeme. To je uobičajeno za tu seriju i rješava se prekuglavanjem ili zamjenom chipseta. Popravak kod pravog majstora (koji system board neće ispeći u rerni) je oko 400-600 kn, ovisno o tome što se radi.
A jel moguće promjenit chipset a ne cijelu matičnu kako to ide u većini servisa? Ma ako je oko 400 do 600 kn, onda to i nije jaaako strašno...Hvala ti na odgovoru.
Kažem da je moguće, ali ne kod bilo koga.
To treba neki maher da ti zamjeni a neki preučeni majstori koji su majstori kad znaju instalirat windowse.
Chipset nije plug & play.
Well, ja sam mislio da je rerna i reballing dosta slično
Thank na infu, dobro kaj nisam širio dezinformacije dalje![]()
E ljudi,stavio sam nove windowse i za sa sad je ok.Mozda samo prividno,vidjet ćemo.Nije mi jasno,jer prije nisam mogao ni u bios..sad je ok! Kakve veze ima os sa biosom?
Da ti BIOS ne valja,ne bi ni upalio komp a kamoli stavio OS i podignuo ga.![]()
Znam, samo mi nije jasno, bili stari windowsi, palim ga nema slike, dođe za par minuta iako čujem da se win. dižu po zvuku...nekad je slika znala doći za 5 min, nekad za pola dana i u zadnje vrijeme je trebalo sve duže...i tako jednom prilikom kad je došla slika ubacim windowse,formatiram hard, stavim ih gore i sad radi bez ijedne greške.Čak sam ga i van stavio da se malo ohladi da vidim onda, pa je bio upaljen pola dana,pa probam da je ugašen cijeli dan....ma radi savršeno a prije instalacije, baš svaki put je trebalo čekati da dođe slika, a sad ni jednom....malo nevjerojatno da se baš nakon instalacije nešto popravilo...
Postoji mogućnost da je reinstalacija Windowsa samo privremeno rješenje. Ako se simptomi ponove možeš biti siguran da je u pitanju hardver![]()
Bookmarks