Imas li na SD kartici file koji se zove "downloaded.zip"? Ako da, prebaci ga na komp i obrisi sa kartice, pa vidi jel ce onda radit.
BRAVO PVT4 CHIP S-ON
HBOOT-0.93.0001
MICROP-051d
TOUCH PANEL-SYNT0101
RADIO-5.11.05.14
AUG 10 2010 17:52:18
RUU
Parsing ...[downloaded.ZIP]
[1] RADIO_V2 – Fail-PU
[2] RADIO_CUST – OK
[3] BOOT – OK
[4] RECOVERY – OK
[5] SYSTEM – OK
[6] USERDATA – OK
[7] SPLASH1 – OK
[8] SPLASH2 – OK
Partition Update fail!
Update Fail!
Mob je brandiran Telstra. Ovo gore se pojavi kad se upali. Desilo se prilikom OTA updatea. Probalo se sa romovima sa shipped romsa. ADB ne radi. Ne moze se niti sa volume down+power pokrenuti hboot(fastboot).
Imas li na SD kartici file koji se zove "downloaded.zip"? Ako da, prebaci ga na komp i obrisi sa kartice, pa vidi jel ce onda radit.
Oprosti, nije bilo ovo za mene već je jedan momak na XDA forumu zaglavio nitko mu nije znao pomoći pa sam mu rekao da ću pitati kolege u mojoj zemlji. Tvoj odgovor sam mu i poslao no ne javlja se, ako se javi prenijet ću ovdje rješenje ako tko bude imao sličan problem.
lol
Puno informacija fali. Može li se mob normalnim putem upaliti? Ako kažeš da ne može ući u bootloader, kako onda vidiš onaj ispisani tekst? Uputi ti momka na ovaj forum pa neka pita na engleskom, bolje i to nego da se igramo gluhih/ubijenih telefona.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
a jbg....ne javlja se. valjda je riješio problem. Bogami sam se iznenadio kad mu na XDA nitko nije znao/htio pomoći. Došlo mi ga žao pa eto reko ovdje probati. A što je tu je, svejedno još jednom hvala na trudu.
Bookmarks