Nemogu nigde naći koja je rezolucija launchera, inače laucher je onaj stock (touchwiz) od official JB-a
Googlaj koja ti rezolucija na mobu u launcheru koji koristis za wallpaper..
Pa ti onda nece rezati.. Samo ti bude kroz vise ekrana..
Nemogu nigde naći koja je rezolucija launchera, inače laucher je onaj stock (touchwiz) od official JB-a
Rezolucija launchera ne postoji. Postoji samo rezolucija ekrana, a to ti je 480 x 800.
Android tvornički nema da postavi wallpaper kakav je kao što je bio običaj na starijim mobovima. Postavit će ga samo ako je u dobroj rezi.
Ima par aplikacija koje ti mogu pomoć:
Wallpapyrus
Image 2 Wallpaper
Nađi sliku 1280x1280 i nece ju izrezati :-)
Mobitel mi zadnjih par dana ponekad izgubi signal. Kao da nema mreze. obicno nadje mrezu sam, ali jucer sam ga morao ponovno pokrenuti da bi proradilo. Verzija je 4.0.4. Sta da radim?
I to ti se događa samo na 3G mrezi na Vipu/Tomatu?
Tako je meni na Tomatu, signal samo nestane, ime operatera i dalje piše, i sve se vrati nazad kroz 5-10sek. Nemam pojma do cega je, ali iskljucio sam mob kao uzrok.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni se to dogadja na 2G mrezi t-mobile-a. Dakle, definitivno je do moba. Neugodan feler, nadam se da bude jelly bean to rijesio. Osim ako je problem u hardveru.
@xlr, da radi se o 3g mrezi Vip
Pošmirglani SGS2. E sad tek fino izgleda!
![]()
![]()
Kromirani bezel nisam dirao jer mi ne smeta, ali glossy plastiku sam oderao. Jedino se još dvoumim ima li smisla isto ovako obraditi poklopac baterije, tj hoće li spužvica odraditi i rupice. Dolje glossy
Pošmirglano običnom spužvicom za suđe, ona žuto/zelena gdje je zeleni dio malo grublji. Da ne biste mislili na metalnu spužvicu!
Rastavio sam ga, ali samo tu plastiku. Skineš oni šest-sedam prvih šarafa i plastika se onda lako ukloni. Inače možeš komotno to napraviti i bez skidanja, samo zaštiti okolnu masku papirnatom trakom (ona za zaštitu kod farbanja i sl).
Daj mi recite jel ima još koji program osim J Key Deluxe za uređivanje svega i svačega, htio bih na stock rootanom ROM-u srediti vizualno![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
..nisam siguran kaj sve mozes s ovim, al pogledaj.. Link
Jel zna netko kad ce biti Jelly Bean update?
Zar nije izaslo vec par verzija za Spanjolsku, Poljsku..? Slobodno flesas njih, to sve prolazi pod garanciju
Kies mi nista ne nudi ni kad idem na azuriranje preko moba...mislim staviti bas official update....
Flešaš Odinom i miran si. Kies, pff...U svakom slučaju ako poželiš JB imaš izbor. Pitaj boga kad će doći k nama, hej to je Samsung!
Da ne otvaram novu temu ovdje cu postaviti pitanje:
Prije 2 mjeseca vrag mi nije dao mira, cackala sam po telefonu i izvrsila sam aktuelizaciju softvera (ako se tako kaze) na telefonu, i uspjesno se aktualizirao i sutradan telefon mi se poceo gasit sam od sebe i nije se htjeo ponovo upaliti, tek kad sam izvadila i ponovo vratila bateriju se upalio. Tako je bilo par dana dok se nije skroz ugasio i nije se htjeo niakko upalit.Odnijela sam u servis jer je telefon pod garancijom i ispostavilo se da je neka aplikacija to uzrokovala. Da bi ja prije 3 dana izbrisala google racun na telefonu i opet ga htjela napravit ali telefon nece da hvata ni wireless ni 3g i on se opet poceo gasiti sam od sebe i nece ponovo da se upali nego moram izvaditi bateriju i ponovo je vratiti. Tako 2-3 puta dnevno. Sinoc sam napunila bateriju 100% i jutros ustala on se opet ugasio i pokusam na punjac spojit kad baterija skroz prazna, ne znam kako se uspjela preko noci ispraznit. I da nisam nijednu aplikaciju skinula kako mi je formatirao telefon, tako da ne moze biti od aplikacija. Ne znam vise sta da radim.
Nadam se da ce mi neka dobra dusa odgovoriti...
Po meni, ili opet nosit na servis, ili krenuti putem hackeraja - root, unlock, custom ROMovi itd.
ekipa draga,
evo I ja nabavio ovaj savrsen mobitel !!!!
svaka kn se isplatila.
Zadnji uredio z81 : 29-03-2013 u 00:35
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Stigla Palm oprema za nešto s čim se već duže vrijeme hoću poigrati - SGS2 s induktivnim punjenjem![]()
http://db.tt/eyH0TJNl (jpg)
Kada nabavim lemilicu budem napisao i par rijeci o svemu. Vise na xda:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1902669
Zamjena kamere sa Sonyjevim fw-om, još jedan mini projekt.
http://i38.tinypic.com/148diep.jpg
Prvi dojmovi - no moar pink spot!!1
Više info: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1765679
Ps: Induktivno punjenje još uvijek čeka realizaciju, tražim pravi alat i malo vremena.
Prijatelj mi ima ovaj telefon pa smo odlučili da se malo poigramo i da ga rotamo i stavimo Slim GT-I9100-4.2.2 bulid.3-OFFICIAL rom i sve prošlo bez problema.Telefon kao da je tek sada prodisao-sve leti.Ali ima jedan problem a neznamo gdje smo pogriješili iako smo sve radili po uputama.Naime nemože više ništa da instalira jer se pojavljuje poruka"ponestaje prostora za pohranu"a instalirao je samo nešto malo od onoga što je imao na telefonu ranije instalirano.
Inače kada pogledamo informacije o telefonu tamo stoji:
UNUTARNJA POHRANA
-ukupno prostora 1,97 GB
-dostupno 11,81 MB
-aplikacije 214 MB
-podaci iz predmemorije 12,8 MB
INTERNA POHRANA
-ukupno prostora 11,50 GB
-dostupno 9,80 GB
Gdje smo pogriješili,odnosno šta bi trebalo napraviti da ponovo može instalirati aplikacije koje je ranije imao?
Još da napomenem da smo prilikom instaliranja rom-a uradili to tako da smo rom stavili na sd karticu pa odatle išli na instal rom sa sd kartice.
Hvala za svaki pokušaj pomoći.
Uradili sve vipove prije i poslije instalacije i nije do toga.Sortirati ću aplikacije kad se vidim sa prijateljem pa ću vidjet do čega je.
Samoo da javim da je problem rješen na način da je ponovo ubačen noviji Slim beam rom i sada je sve ok.
Zadnji uredio otop : 03-05-2013 u 09:26
Wipe cache u CWM-u ?
Jesi prije instalacije roma napravio sve one wipeove koji pisu na slimrom sajtu? Necim si uspio popuniti internu memoriju, igrama, navigacijom i kartama... Odi u settings - manage apps i sortiraj sve apove po velicini, mozda nadje krivca.
Bookmarks