Tak inače izgleda kad je pod pritiskom. Ugl, treba mirna ruka, oštro oko i 3 pive za difuzor vratiti natragMoguće je i da se od udarca unutarnji metalni okvir savinul pa je donji rub pritisnut. A ak ga ipak razbiješ, imaš besplatne difuzore
![]()
Tak inače izgleda kad je pod pritiskom. Ugl, treba mirna ruka, oštro oko i 3 pive za difuzor vratiti natragMoguće je i da se od udarca unutarnji metalni okvir savinul pa je donji rub pritisnut. A ak ga ipak razbiješ, imaš besplatne difuzore
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Imamveć neku godinu oko 25 više nego Ti , malo jesam "oćoravio" , ruka mi je mirna , pivo ne pijem tako da bi ta operacija bila dosta riskantna .
Na monitoru sam zamjenio sve kondenzatore (9)komada i radio je super , ali srušila ga mala mačka , pao na pod i eto nesreće + trošak za novi ...
Monitor sam obećao dati "gratis" nekome ko to može srediti , upravo sam ga poslao jednoj korisnici s ovog Foruma u Zagreb , pa neka ona Tebi
kupi tri pive i središ joj monitor i svi ćemo biti zadovoljni , Ti imaš Pivo , ona veliki 22 inchni monitor , a ja novi (onaj gore na slici) .
PS: Mislim da je ova Tvoja dijagnoza kvara monitora , najrealnija do sada i da se to može rješit !
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks