Rootas mob i instaliras AdAway.
Bok...
Kako da maknem one dosadne reklame koje se pojavljuju kada pokrenem neki program??
Rootas mob i instaliras AdAway.
Ima li neka aplikacija koju mogu koristiti umjesto ovog obicnog kalendara za biljeske na odredjenom datumu,da je pregledna i sarena po mogucnostii![]()
Probaju sa Color Note. To je program za zabilješke,a ima i kalendar.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Evernote mi je odlicna ali nece da me registruje.Uzela sam Colornote
Nije tako dobra ali....
Instalirala sam missed call reminder i kako god je postavila moj Arc s ne reaguje.Vjerujem da neznam postavke da nastimam.Kako da nastimam jer neznam engleski ako ko ima da uslika sa postavkala i ubaci sliku molim vas.
@besana- pocni koristit UREDI POST
Sto se tice aplikacije, bajbezbolnije rjesenje je google translator, ide po redu po postavkama i prevodi si![]()
Instalirala sam AirDroid po preporuci.Moze li mi neko reci kako se koristi?
Dobra app za snimanje telefonskog razgovora da se cuju dobro obje strane a posebno druga strana
Ovisi o mobitelu, tj. kernelu! Ima ih par dobrih ali ovisi o mobitelu!
Kakve veze s tim mobitel ima? Xperia arc s
Eto takve.
Trebas ga rootat i nac kernel u kojem je to omoguceno.
Na tvornickom ne mozes nista.
Upravo tako. Npr x10 mini snima perfektno sa total recorderom, čak i sa bluetooth. Ali xperia ray snima samo mene i slabo sugovornika,sa mikrofona. Ali postoji kernel koji podržava snimanje. Sony nije baš mislio da je bitno omogućiti 2way snimanje razgovora.
Zakoni u nekim zemljama izričito zabranjuju snimanje razgovora, čak i uz pristanak druge strane. Operateri/proizvođači koji planiraju plasirati uređaje u takve države imaju obavezu onemogućiti snimanje na najnižem nivou u sustavu, tako da nijedna aplikacija tu ništa ne može. Tome služi rootanje i/ili custom kerneli/ROM-ovi.
Ja sam na S3 nerootanom imao Total Recall za S2 i radio je super.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Meni na x10mini stock radilo snimanje. Kupljen u bonbonu. Ray kupljen u t-mobile ne radi snimanje. Sumnjam da kod nas takvi zakoni imaju neke veze..
MOze li meni netko preporuciti neki kvalitetan kompas za planinske uvjete? nije nuzno da je free spreman sam platit kvalitetnu aplikaciju
hvala
Prebačeno u temu za potražnju aplikacija.
Field Compass
Ako ti se svidi ima plus verzija, Field Compass Plus
Instalirala sam toliko hvaljeni Handcent sms.I ne vidim sta je bolji od obicnog sms-s-Mislila sam da je saren ,da ljepse izgleda....Ili mozda neznam da nastimam.Ako ima neko voljan da mi da sliku i objasni kako da nastimam taj Handcent
A što si očekivala od >sms aplikacije<? Ako je ne znaš prilagoditi onda je slobodno obriši jer prilagodljivost joj je primarna prednost. Skini u handcentu teme i uživaj, to su ti tri klika. Ako ne vidiš ostale prednosti Handcenta (pišu ti na marketu u opisu aplikacije), vjerojatno ti ova aplikacija i ne treba.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ok hvala.
Negdje sam citala za app koja pokazuje kada te kontakt zove cijele slike da nije samo onako malena kako se izreze.Nemogu sada da nadjem.Koja je to aplikacija?
Koji video player je dobar za reprodukciju MPEG-2 videa onog snimljenog na zemaljskom dvb-t prijemniku?Probao sam dosta playera i svaki dobro reproducira video ali zvuk na svakom krči.
(duall core,adreno 220)
Bookmarks