vjerojatno ti ne radi jer nisi ni trebao dobiti ništa.
bok,
kupio sam Samsung s3 mini i trebao sam dobiti 50 GB na dropboxu, ali nisam. Pretražio sam moguće razloge i jedan od njih je ispunjavanje zahtjeva dropboxa na ''getting started'' (5/7). Od prije imam 6/7 ali sam probao taj zadnji da bude preko mobitela jer ne znam šta da napravim više. Kao drugi razlog se navodi da dropbox mora daoći s mobitelom a ne da se skine s google play trgovine. Ja sam skinuo pošto nemam od prije, ali i neki drugi ljudi su tako radili i dobili 50GB.
Ajde javite ako šta znate, bio bih jako zahvalan![]()
vjerojatno ti ne radi jer nisi ni trebao dobiti ništa.
To je bilo ljetos, na dropbox stranici ne pronalazim ništa.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja za s3 mini i dropbox ne pronalazim baš ništa na xda. jedino što uopće vidim da spominje 50gb dropboxa za mini su dvije špekulacije na upitno pouzdanim sajtovima, i to prije izlaska mobitela na tržište.
Koliko se sjećam, to je bila neka akcija za HTC, i to samo za korisnike SenseUI 4.x. Nisam 100% oko ovoga, ali čak i da se dobro sjećam, ta akcija je već davno prošla.
Za S3 mini nije bilo nikad. Bilo je za Galaxy tab, za Note 2.
I tih 50GB je inače trajalo dvije godine, dalje ili plaćaš ili ti ukinu.
Evo ja sam kupio note2 ima 10tak dana i dobio sam 50GB i vrijedi 2god,a taman mi prestalo onih 5 za godinu od HTCa.
Dakle još vrijedi,ali za gore navedene modele.
Eto, misterij riješen![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vrijedi i za galaxy s3
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
ja imam galaxy cameru i meni vrijedi![]()
Vrijedi, baš sam prije sat vremena uspio na S3 dobiti bonus 50GB, sve što treba je preko stock browsera (staviš ga u desktop view) otići na dropbox, napraviti novi račun (neki kažu da su uspjeli preko staroga, ali ja nisam uspio), i ispuniti 5 koraka i dobit ćete 50GB.
Bonus gigabajte nećete dobiti ako ste kupili polovan mobitel i netko je već iskoristio tih 50GB, znači ko prvi njegovo
Probao sam dosad na tri polovna S3 i nijedan mi nije dao bonus, osim ovog zadnjeg koji je star 7 mjeseci. Očito prijašnjem vlasniku dropbox nije trebao![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Tako sam i ja "zeznuo" čovjeka kojemu sam prodao svoj S3, nakon što sam aktivirao bonus.
Zamjena uletjela neplanski, zamjenio S3 za HTC 1X, prvo dobio 50GB preko Samsunga, a nakon toga i 25GB preko HTC-a.
![]()
Sad bih prebacio podatke sa starog dropbox računa na ovaj novi od 50GB, a neznam kako bi bilo najjednostavnije... Jel izvedivo napraviti djeljivi folder, pa u njega staviti sve podatke sa starog računa, i onda preko novog računa pristupati i starim podacima? Nadam se da vas nisam zbunio![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
http://www.instantfundas.com/2012/05...opbox.html?m=1
Ili od dropboxa komanda
https://www.dropbox.com/developers/blog/16
Zašto se nisi logirao sa starim računom i na njemu "pokupio" 50GB bonusa?
I meni vrijede 50Gb za S2, dropbox mi je bio instaliran i imao sam obični acc. Vidjevši vašu temu o 50Gb otišao sam na stranicu i ispunio onih 5 "zadaća" ili što si već i nakon toga sam dobio obavijest o dodatnih 50Gb, i sad sam pogledao u settingsima na mobu i piše 50.75 Gb.
Ja imam 44.85GB trajno + 48GB na dvije godine. To je više nego što mi stane na HDD od laptopa nakon što instaliram OS
Btw, ljudi, ako koristite dropbox i želite još gigabajta, evo par savjeta. Ako studirate, linkajte svoj mail s faksa na dropbox (to vam ne mora biti glavni mail za db) i svaki referral vrijedi 500MB umjesto 250, čak i oni stari od 250 vam se odmah pretvore u 500MB!
Osim toga, ako aktivirate Camera Upload preko mobitela, dobit ćete 500MB za svakih 500MB slika i videa koji se uploadaju s mobitela, do max. 3GB ukupno. I ovo i ono što dobijete od referralsa vam ostaje trajno![]()
Bookmarks