Pa sve je tesko u pocetku.
Da znam, nije mi to problem.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Gledao Karenjinu sinoć u kinu.
OK je, ali knjiga je knjiga.![]()
Україна
Ma šta gledo? Jebavo.![]()
opet si se našikal!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Rasturio punici laptop i spajam punjač direkt na ploču. Dosta je za*ebancije.![]()
Proljeće, danas bilo 11 stepeni i sunčano, a sutra najavljuju 13. Sretan sam![]()
Україна
Mi je nismo ni imali ništa posebno, otopilo se odavno![]()
Україна
Ja još uvijek imam dosta snijega u dvorištu, jedva čekam dok nestane. Baš mi je super, toplije, sunce, radost i veselje...
... a ispiti se sami od sebe rješavaju
Kod mene svuda snijeg, i to baš tamo gdje bi moj bicikl trebao prolaziti.
Sutra prva vožnja (nadam se) sa novim biciklom, pa ako pukne nekaj na pola puta, bilo bu veselo.
One day, sky went blue...
Lako za ispite, meni matura kuca na vrata
Bas sam sada prijavio sve fakseve i predmete.. Bit ce gusto, AAA + bio i kem
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Yolo!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kaj je ovaj neki poziv za vojsku/kajveć? Jel moram otići na to?
One day, sky went blue...
Probaj ne otići pa vidi šta će se desiti.![]()
Moj prijatelj se nije odazvao na to pa su mu dosli doma u 6:10 ujutro trojica i odvela ga u pidzami u dzip. Covjek pokupio upalu pluca... Pa ti nemoj ici![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Frend se nije odazvao na poziv i krenuo je dobivati čudne pozive i poruke na mobitel... Prošli mjesec je otišao po kruh u dućan, još se nije vratil
Ma vecina fakseva koje sam prijavio traze kem obavezno, a biologiju kao neobavezan predmet, ali dobivas cca 20% bodova ako polozis.
Al dobro, vec od 11. mjeseca se pripremam tak da nebi trebalo biti strasno...
je, treba deti novu iglu na lemilicu, več nije koj brusiti![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Stop alkoholu u vodstvu foruma.![]()
Bookmarks