Ja to nisam primijetio jer sam od proljeća 2011. iPhoneove kupovao na total pa odmah prebacio na nositelja obitelji da bi prijenosno broja iz druge mreze na člana obitelji osigurao -50% na tarifu obitelj. Nakon 6 placenih računa migrirao sam na tarifu niže vrijednosti jer u slučaju obitelji, za razliku od total tarifa, moze se na tarifu niže nakon 6 placenih računa i u slučaju kupnje iPhonea
Pozdrav ekipa... Čitam vaše objave i vidim da ste dobro upućeni u tarife. Mene zanima konkretno da li netko ima tarifu obitelj L+. Naime planiram uzeti tu tarifu prelaskom iz VIP mreže, ali kad sam se napokon odlučila, kolegica mi jučer spomenula da ona iako ne prelazi ona ograničenja unutar tarife, uvijek dobija veći račun (žena ne šalje mms, nije u roomingu, ne plaća parking...jednostavno ženica koja zna nazvati sina i muža unutar obitelji). Meni isto otac imao neku 600 tarifu, a mobitel iznosio iznad 1000 kn (dobro, za njega mi nije čudno jer sam sigurna da je tu i plaćanje parkinga, rominga i sl).
No, ukoliko netko od vas ima navedenu tarifu, može li mi konkretno reči da ako potrošim unutar mreže recimo 100min, izvan mreže isto 100min, napišem 100sms, nema parkinga, mmsa, rominga i sl. gluposti koje nisu unutar tarife, hoću li u prvih godinu dana (kad imam 50%) platiti samo tih 150 kn + 5 kn frekvencije po broju u obitelji?
Čak sam jučer na netu našla neke t-com specifikacije za obitelj gdje ima neke neoporezive i oporezive gluposti i sl. Pitala sam jučer i na face stranici nekoga iz HTa, pa je tvrdio da je to uspostava poziva unutar članova obitelji, ali kad sam mu dala link gdje jasno piše da toga u toj tarifi nema, onda se ispričao i rekao da je to tako kako sam prvobitno navela... Ali tko zna, već godinama smo svjedoci da svi rade sebi u korist i da uvijek nešto mi korisnici nismo na vrijeme pitali iako ni ne znamo da smo možda trebali.
Recimo, gospođa na šalteru kad sam pitala za promjenu tarife nakon godine dana, rekla je da nema problema, ali da plaćamo 98 kn jednokratno, ali je zaboravila spomenuti da je to za svaki broj obitelji zasebno. E sad ga fučkaj. To je samo 196 kn više ukoliko smo troje
Eto sad sam se raspisala, ali takve smo valjda mi ženeU svakom slučaju, hvala vam svima na pomoći.
Kolegica ima ugovornu obvezu još 6 mj na extra priča S . Jučer je bila u T-centru u namjeri da se prebaci na extra total S no međutim rekli su joj da to nije moguće dok joj ne završi ugovorna obveza. Danas ja zvao SZK gdje su mi to potvrdili jer su to nedavno uveli. Pitao sam što je sa onim djelom u specifikaciji gdje piše da je moguće prebacivanje na tarifu nižeg ili istog ranga nakon 6 mj , a oni su rekli da se to odnosi samo za one koji su unutar extra total+ .
Pokušao sam naći na njihovim stranicama gdje bi to pisalo , ali nisam uspio naći.
motorola user
Istina, ukoliko je na broju ugovorna obveza nije moguće prijeći na EXTRA Total+ S tarifni model, osim ako se broj ne nalazi na EXTRA Total+ M ili EXTRA Obitelj+ M tarifnom modelu.
Sve je to navedeno na http://bit.ly/RPcTKE
![]()
Pitanje
npr
Extra total obitel M+
ima 20min razgovora
100sms ova itd.
Da li je to po članu ili sve skupa?
Da li je mjesečna naknada od 175kn po članu ili dobijem 1 računa 175kn?
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
175 kn dobijes za 2 clana na jednom racunu
za svaki broj dobijes specifikaciju (broj smsova poslanih, poziva unutar, van mreze)
dijelite tih 250 min/100 sms (125/50 po clanu)
Dakle dogovor je unutar kuće. Pomalo neisplativo kad istu stvar dobijem u 2 extra total+s tarife za maltene iste pare.
hvala
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
pa nisu bas iste pare
total s x2 = 250 kn + r. f.
obitelj M = 175 + r. f.
Bio sam u T-centru, ali nisam shvatio da li je ovo moguće izvesti, a ni oni nisu sigurni može li se. Prije nego odem nešto mijenjati da provjerim tu za iskustva.
Ja: Extra total XL+, platio 6. račun (prebacio sam broj na akciji -50% na 24 mjeseca)
Žena: Tele 2 bonovi
Cilj:
- Prebaci ženu na T-mobile
- Prebacit moju pretplatu sa total tarife na obiteljsku tarifu, te uključit ženu kao člana
- Prelazak na jednu stepenicu niže, sa XL na L
Molim vas za redosljed i najpovoljnije rješenje. Što mogu dobiti, a što izgubiti?
total+ XL = uređaj, koji si kupio?
Samsung galaxy s advance
imam bonaša na prejakoj, koja bi mi korist bila da ga uvedem u obitelj plan/extra total (a da ostane na prejakoj istovremeno)
Razgovori prema članovima obiteljske tarife bili bi mu besplatni i na takve razgovore ne bi trošio 800 min uključenih u tarifu prema mrežama koje nisu VIPnet i tomato.
Ako ne potroši tih 800 min jeftinije mu je da ne bude član obiteljske tarife jer će na taj način uštedjeti 10,16 kn/mj
Edit: nije 10,16 već 10,17 kn/mj
Zadnji uredio ispravljach : 24-03-2013 u 21:52
al bi ustedio na uspostavi ulaskom, ili se ona i dalje placa?
edit: ne kuzim odakle ti tih 10.16?
U Simpa prejakoj opciji naplaćuje se naknada za uspostavu poziva bez obzira je li ili nije član obiteljske tarife.
Mjesečna naknada za priključke korisnika T-Mobile bonova uključene u Plan za obitelj:10,17
Izvor: cijenik, stranica 5, 2 rečenica
Mj. naknada za prepaid priključke u Flex Teamu 10,17
Izvor: cijenik, stranica 90
Mj. naknada za prepaid priključke u Tarifi za Obitelji 10,17
Izvor: cijenik, stranica 93
Zadnji uredio ispravljach : 24-03-2013 u 22:06
Imam Extra obitelj +L i u njoj člana koji mi je donio popust 24 mjeseca, a ima još 6 mjeseci ugovorne obveze. Taj broj ni ne koristim pa bi ga izbacila iz obitelji i stavila broj koji mi je na Extra total M+ jer je prošlo 6 mjeseci 50% popust. Je li to moguće i hoću li izgubiti popust na obitelj?
Bookmarks