takodjer imam primjedbu da mi zvuk nije nekako čist kada pričam s bilo koje kartice. jel to inače ili se može rješiti. nadam se da će JB rješiti sve mane. inače telefon što se tiče namjene, ja mislim da nema boljeg na tržištu u odnos na konkurenciju
----------------------------------
Proud to be CROAT
mmm... čudno... imao sam kolegu koji je imao isti model i ukoliko je razgovarao na jednu karticu na drugu je bio nedostupan... to ga je i navelo da kasnije promijeni telefon... možda je i kod tog modela neka opcija u igri?
Na žalost nemam pojma kada će JB navratiti, a čekam ga s velikim nestrpljenjem...
Svi smo mi u krastavcu...
dal ako sam na drugu karticu nedostupan,dal dobijem na mobu obavijest o propuštenom pozivu???
e zavisi kako ti je namjesteno kod opcije za prosljedjivanje poziva, imas 4-5 uvjeta. mene je upravo to zezalo jer mi je na vipu bio zakucan neki broj i nisam ga mogao promjeniti. imas meni preko telefona ili imas one kodove koje ukucajes. na kraju sam zvao vip i rekao im da ako sam nedostupan da mi prusmjere na moj 098 broj. i upravo ti tako telefon radi. tocnije android nije u stanju to bolje rjesiti, nije problem telefona, nego softwarea. kao sta sam rekao imao sam b5702 i ako me netko zvao da 098 dok sam pricao na 091 ili obratno meni je uredno zvonio telefon. bitno ti je dakle da ovo prosljedjivanje rjesiti
Proud to be CROAT
aha..kužim..
a jel se barem vidi na koji broj je zvano? dal na karticu 1 ili 2?
naravno, u logovima vidiš na koji je broj zvano. gle, ja sam kupio mobitel prije 4 dana. bio sam skeptican 2 dana, sada mi se sve više sviđa. sve je stvar prilagodbe. ovo mi je treći dual sim (svi sam samsunge imao). d880, b5702 i sada ovaj. treba malo da se naviknes, ali eto. ja jos moram prebolit da baterija moze jedva 2 dana ili ja previše kopam po njemu. par ljudi mi je reklo po karakteristikama da je to spor mobitel. ima svojih mana, mene igrice ne zanimaju. zanima me par korisnikh aplikacija i funkcionalnost. na kraju moram priznat da mi se mobitel svaki dan više dopada i da sam zadovoljan. nadam se da će JB update ispravit neke mane, inače vrhunski mobitel. u upamti samsung je kralj za dual sim
Proud to be CROAT
Bookmarks