I kod total M se samo spustala brzina. Jedina razlika je da nema uspostave poziva
Kad su uveli ovo da se Total+ tarifa ne može uzet bez ugoovora od 12 ili 24mj.? Dakle netko tko dođe u T-Centar i želi uzeti samo broj BEZ mobitela, mora potpisat ugovor bar na 12.mj.
Isto tako, postojeći korisnici Total S tarife mogu na S+ prijeći navodno samo uz produženje ugovora.
Da li je ovo sve istina? :/
Situacija: Extra obitelj XL+ sa tri broja, OTPO još 12 mjeseci.
Može li ovako:
1. Izvući člana van koji ide na Extra total S+ (ponuda za mlade)
2. Preći na Obitelj L+
3. Prenijeti broj iz VIP mreže u Obitelj koji bi donio 50% popust na 12 mjeseci. On bi morao postati Nositelj prema Uvijetima ponude.
4. Svima Flat opcija u single o obiteljskoj tarifi.
Kojim tempom to mora (ako može) ići?
PRVO:
Prenijeti broj iz VIP mreže u NOVU Obitelj, koji bi donio 50% popust na 12 mjeseci. On bi morao postati Nositelj, a član nove Obitelji bio bi član postojeće Obitelji
DRUGO
Izvući člana van koji ide na Extra total S+ (ponuda za mlade)
nositelja Extra obitelj XL+ > total+ XL
TREĆE
Svima Flat opcija.
ČETVRTO
total+ XL > član obitelji+ L
Dali imaju kakve povoljnosti u t mobile za male obrtnike.
Za grupne tarife nema, a za pojedinacne:
A) do 7.1.2013. traje promotivna ponuda uz OTPO na 12/24 mj: dobije se 50% popusta na tarifama Biz Total+ L/XL/XXL na razdoblje od 3/6 mj ako se kupi mob, odnosno 6/12 mj ako ga se ne kupi
B) promotivna ponuda do 31.12. za poslovne korisnike tarifa Extra biz Total+ L/XL/XXL: uvedena mogućnost umanjenja pretplate za 50% na razdoblje od 6/12 (ili 24 mj. ako se ne kupi mob). Uvjet: prijenos broja iz druge mreže i otpo na 12/24 mj
Jel primjetio tko na extra total+ tarifi da je povećana ona minimalna ograničena brzina (64kbps)? Neznam jel mi se to čini, ali kada skidam s marketa aplikaciju ide u koracima od po 12kb, a mislim da je prije išlo sporije - po nekih 4kb. A i kada koristim tethering na kompu kaže da je brzina 7kb... Rekao bih da je i surfanje na mobitelu sada ugodnije - opera mini, rss, tapatalk...A i ovo 64kbps bi trebalo biti maksimalno 5kb u stvarnosti - zar ne?
Jedina razlika u odnosu na prije je što sada imam aktiviranu opciju Flat - pa možda u toj opciji da je i malo veća ograničena brzina...Extra total S+ za mlade tarifa.
Pozdrav ekipa
Imam pitanje, vidim da ima kolega koji su upućeni pa vjerujem da će mi pomoći.
Dakle, na pretplati sam u t-mobileu, extra total+ s (poust za mlade) Pretplata traje od kolovoza, na 2 godine (kupljen uređaj)
Cura planira uzeti neku pretplatu i uređaj.Vidim da nude popust za prelazak s druge mreže (50% kroz godinu dana). Ona ima i simpa broj i bon bon.
Nažalost, tarife m u kojoj su solidne cijene uređaja nema na popustu, pa bi se trebalo uzeti L. Nakon koliko vremena se može sići u tarifu niže?
Nakon godinu dana, jel postoji opcija formiranja neke obiteljske tarife tako da se ne plaća narednih godinu dana 300 kuna L tarifa?
Hvala puno
nakon 7 mjeseci, ali ti se ne isplati prije godinu dana ako koristis popust od 50%, naplacuje se 98kn
Da, nisam ni planirao tada. Jel mogu nakon godinu dana napraviti neku obiteljsku tarifu i obje te pretplate u nju ubaciti? Naravno, s intencijom smanjenja pretplate
Od kada sam usao u obitelj + tarifu stalno mi dolazi ona obavjest TKO JE ZVAO!
zna li netko kako se toga rijesit tj. kako to iskljuciti?
Jer "ubija" mi funkciju IBlacklista
Sa njihove stranice
Uslugu Tko je zvao ćete besplatno aktivirati tako da utipkate: **70*124# . Unosom koda za aktivaciju usluge Tko je zvao poništit će se preusmjerenje poziva na Govornu poštu koji je aktiviran unosom **70*123# .
Zaključite li da vam informacije o pozivateljima nisu potrebne, deaktivirajte uslugu unosom: #70# .
Kôd za aktivaciju i deaktivaciju usluge se unosi izravno na zaslon mobitela, kao prilikom pozivanja.
iPhone 5s 16 GB
Zahvaljujem. Deaktivirao sam uslugu! Bravo!
jel se meni čini ili su promijenjeni uvjeti korištenja ?
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=790&rType=2
12. točka - ... U slučaju kupnje iPhone uređaja, korisnik može promijeniti Tarifni model koji koristi sa tarifnim modelom neposredno niže vrijednosti po plaćanju 12 mjesečnih računa računa za korištenjeT-Mobile usluga u Tarifnom modelu koji želi promijeniti.
ja sam kupio 4s 2.3.2012. i nakon 6 plaćenih računa sam mogao tarifu niže
jedino što je OTPO bio potpisan po extra total tarifi
Znaci dovoljan za besplatan raskid ugovora?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ne bih se složio s tobom.
mislim da promjena specifikacije ne utječe na to.
npr.
15.10.2012. uveli naplatu naknade za prelazak na tarifu niže vrijednosti. iz Hakoma i HT-a odgovorili da to nije dovoljan razlog.
valjani razlog smatraju prisilnom migracijom kao što je 1. studenoga to bilo za tarife: Za sve, Aha...
U slučaju izmjene ovih Općih uvjeta, koja je za Krajnjeg korisnika nepovoljnija u odnosu na važeći Ugovor, Krajnji korisnik ima pravo raskinuti Ugovor bez naknade, u roku od 30 (trideset) dana od dana njihove objave.
Mislio sam zbog ovog stavka Zakona da se moze.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
sreca u nesreci onda![]()
Bookmarks