Ne nego penale po mjesecu. A u ovoj tarifi nema penala.
A i da to ne piše, značilo bi da moraš platiti sve pretplate do kraja ugovora, a to iznosi 0 kn.![]()
Ne nego penale po mjesecu. A u ovoj tarifi nema penala.
Pa pretplata je 0 kn/mj., koliko god ti ostane mjeseci do kraja ugovora, uvijek će ukupno biti 0 kn.
10kn mj.radijska
Radijska frekvencija se ne računa u penale.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ukoliko se uzme tarifa Start a ne koristi se ta tri mjeseca koliki je sukupni trosak?Predpostavljam da se placa prvi 99 kuna i onda jos 3 mjeseca po 10 kuna sto bi iznosilo ukupni trosak od 129 kuna?Znaci stik mene na kraju cijele price kosta 129 kuna?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nije baš točno. Frekvenciju plaćaš za svaki mjesec unutar kojeg si koristio pretplatu. Koliko sam shvatio ovo je promotivna nula kuna pretplata do kraja mjeseca. Znači i za taj jedan dan ove godine moraš platiti frekvenciju i još za tri mjeseca u sljedećoj godini, ali dobra stvar je da od 1.1. frekvencija košta 5 kuna mjesečno tako da bi na to potrošio 25 kn.
nema penala od 50 kuna, to sam ti već rekao!
Pa dobro koliko na kraju onaj koji uzme tu opciju ima troska?Napominjem da se nebi niti jednom spojio preko te tarife.
Pošto nema penala onda je 99+25. To je sve.
Znaci sveukupni trosak je 124 kune?
Da. Max cca 130kn.
da tako je. a ja ću za novu godinu čisto onako informativno podijet zahtjev za izračunom penala...
pa da vidimo hoće li izaći 0![]()
Vise ga nema u ponudi webshopa.
Ne daju u vip centru na obične tarife-iako ima na webu u ponudi..
Nema u blagajni te mogućnosti..
Mamicu im - naplatili mi 200kn raskid ugovora! Pišem prigovor sunce im njihovo!!!
Dobro doći će u blagajnu ta mogućnost.... novo je nije u tome prob. Prob je u tome da si skemijam/o stick jeftinije od 1499kn.... hehe
Raskid ugovora one start tarife i trajnog naloga. Po uvjetima trebam platiti 60kn.
Možda ako nije prošlo 3mj.? Meni nisu bili naplatili ništa.
ja i moj prijatelj smo uzeli u 7. mjesecu stickove e372. nakon isteka 3 mjeseca, dakle negdje u 10. mjesecu raskinuli smo ugovore.
i sve je prošlo kako treba, nisu nam naplatili ništa.
nadalje, primjećujem da stalno spominješ, iako te stalno ispravljam - da se naplaćuje naknada za raskid trajnog naloga. to nije istina.
naknada se plaća isključivo ako raskineš trajni nalog a ugovor teče dalje. skrećem ti pažnju na to da krivo čitaš uvjete korištenja tarife. u slučaju raskida ugovora automatizmom se raskida trajni nalog te to nebi smio biti predmet naplate.
za raskid nakon 3 mjeseca nebi se trebalo platiti ništa. isključivo će mjesec dana nakon raskida doći onih 10 kuna zrakarine za prošli mjesec.
Zadnji uredio Hackerivs : 22-12-2012 u 23:36
pozz
dali vi mozete uci na mojvip.hr mene samo izbacii i pise kao "korisnik nema ukljucenu Moj vip uslugu"
Uzeo sam Vip Internet Start 0 i Huawei E392 LTE stick pa isprobavam trenutno koja je razlika na istoj lokaciji, isti uvjeti:
Inace, LTE opcija se za sada ne moze ukljuciti kroz web i/ili SMS vec iskljucivo pozivom SZK-u. Ceka se 24h za aktivaciju.. Posaljem kasnije 4G brzine ukoliko budem imao signala![]()
Bookmarks