Pokušaj u buduće napisati kompletan naziv uređaja , napiši "Bluetech" na Google nećeš dobit ništa !!!
Mi koji pokušavamo svojim savjetima pomoći nismo "Čarobnjaci" ...
http://www.youtube.com/watch?v=5uH3lQPDwXg
Molim vas mozete li mi pomoci oko ove navigacije? Bluetech! Naime dobio sam uredjaj ali nikakve kartice u njemu pa neznam kakve karte idu u njega.Procitao sam na netu da idu navteq ali me zanima postupak! Jel mogu bilo koje karte ili kako? Dali ih treba samo ubacit na sd karticu ili ide jos neki patch ili soft?
Pokušaj u buduće napisati kompletan naziv uređaja , napiši "Bluetech" na Google nećeš dobit ništa !!!
Mi koji pokušavamo svojim savjetima pomoći nismo "Čarobnjaci" ...
http://www.youtube.com/watch?v=5uH3lQPDwXg
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ispricavam se evo radi se o Bluetec uredjaju! Model no:NVA4G43BT001.
Probaj napraviti ovaj mali zahvat kao na ovom #postu
Bude li stvar radila , za dalje neće biti problema !
Pokusao sam ali ne ide! Sve sam stavio na sd karticu ali kad pokusam pokrenuti nista se ne dogadja!
Onda nije sistem pokretanja onako , kako sam mislio ... Nisam pronašao nikakve konkretne podatke za tu Navigaciju , postoji mogućnost da se spojim na Tvoje računalo i pogledam ,
što imaš na Navigaciji , ako je vidi računalo , neznam koliko imaš Flash Memorije i dali se uopće može zamjeniti postojeći Software s nekim drugim ...
Zadnji uredio walter66 : 15-11-2013 u 16:13
Navigacija radi kao velika zahvaljujuci Walteru66 koji je uspjesno sve to slozio. Walter66 puno hvala!
Bluetec
Model No:NVA4G43BT001
Na jednu SD karticu ide Navi 1 ili Navi 2 !
Navi 1 : Bluetech_GiniusBE31_na_SD_Card.rar (application/rar) - 45.5 MB
Mireo Ginius
Navi 2 : Bluetech_iGOPrimo24_na_SD_Card.rar (application/rar) - 157.6 MB
IGO Primo 2.4
Raspakirati na HDD i kopirati na SD karticu !
Nisam probavao i nisam siguran koji GPS port koristi ova Navigacija , treba probati .
Sve odgovara i za GoClever , i većinu "kineza" , kojima se SD kartica zove "SDMMC" .
Instalirana nova karta HR ...
Bluetech NVA4G43BT001 molim vas za upload odgovarajučega softwera s mapami Austrije, Slovenije, Hrvatske i Bosne
Preporučam postaviti ovu Navigaciju:
Navi 2 : Bluetech_iGOPrimo24_na_SD_Card.rar (application/rar) - 157.6 MB
IGO nema problema s novim kartama !
http://cafe.mobil.hr/threads/79233-i...Q3-Europe-Maps
situacija je sledeća! iGo navi sistem mi navigacija ne otvara. skinuo sam datoteku na računar, raspakirao u mapu. stavio na SD karticu. ubaco mape. Navigacija mi je pokrene, ali neće da naloži do kraja. Pokušao sam i sa drugim softwerom. skinuo sam rar link za GeniusBE31. navigacija normalno radi, jedini problem je da nemam mape slovenije. Zamolio bih vas da mi pošaljete link za skidanje te iste. unaprijed se vam zahvaljujem na vašom vremenu i podpori.
Zadnja karta za MireoBe 3.1 od lokalnog kartografa (Monolit-SLO) Bila je ova:
od 26.06.2011
slovenia_mo_201012_eeu.cpf
slovenia_mo_201012_eeu.lic
Ako je iGO dobro instaliran mora se pokrenuti .
Prije pokretanja iGO programa izbriši folder "save"
i probaj ponovo pokrenuti aplikaciju !
Bookmarks